Az 50 legdurvább mém a Trump - Putyin találkozóról, avagy hogyan démonizál a főáramú média! A képek önmagukért beszélnek! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az 50 legdurvább mém a Trump - Putyin találkozóról, avagy hogyan démonizál a főáramú média! A képek önmagukért beszélnek!

Share ThisNapjainkban mindenki a két szemével láthatja és amennyiben nyitott elméje van, akkor értheti is, mennyire erős mértékben folytat propagandát a globalista főáramú média és hogyan próbál (és sajnos sikerrel tud is hatni) az emberek agyára.

Bár ez is tulajdonképpen egyfokú agymosás, de a tünetei sokkal súlyosabbak, hiszen egész szuperhatalmak, egy teljes tömegtájékoztatás, nukleáris hatalmak, számtalan befolyásos politikus és konkrétan a józan ész, a racionalitás, az épeszű politizálás lehet az áldozata mindennek.
Ami a Hillary Clinton és Obama kormányzat alatt megengedett és hétköznapi dolog volt, ugyanolyan tettekért teljes keresztre feszítés, hazaárulás vádja és már-már lemondatási eljárás megindítása jár.

Természetesen mindenki tudja, hogy az Egyesült Államokról van szó és az ott folyó "zártosztály-szerű" agymenésről, amit az ok nélküli paranoiás oroszellenesség, Trump-ellenesség határoz meg.

Ahol minden ellenség, ami nemzeti, ami Trump és ami az Oroszországgal való viszony rendezését eredményezhetné. 


Hosszan nincs is ezen mit ecsetelni. Aki olvassa a VilagHelyzete vagy az Alternatív Hírek cikkeit, az tudja. De aki csak figyeli a világ valódi eseményeit és összefüggéseit, az is kristálytisztán láthatja. (SBG Buddha - VilagHelyzete)50 olyan napokban megjelent mém-et ('meme'), szatírikus vagy provokatívan gúnyos ábrázolást fogok mutatni a főáramú média lapjaiból és oldalairól, melyek önmagukért beszélnek, miről is írtam fentebb. Aki például hallotta Hillary Clinton felszólalását a Trump-Putyin találkozó után ezen a videón, az (amennyiben nem kap agyvérzést a hallottatól) biztosan elképed azon, mi is folyik 2016 óta napi szinten az USA-ban.....


Az 50 legdurvább mém a Trump - Putyin találkozóról, avagy hogyan démonizál a globalista főáramú média!
ÍME a képek külön is:

 


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT