Három történelmi folyamat végjátékának egybeesésével sorsfordulóhoz érkezett az emberi civilizáció - Ernst Wolff előadása a bécsi jövőkonferencián - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Három történelmi folyamat végjátékának egybeesésével sorsfordulóhoz érkezett az emberi civilizáció - Ernst Wolff előadása a bécsi jövőkonferencián

Share This

Ernst Wolff német oknyomozó újságíró előadása a bécsi jövőkonferencián - magyar felirattal

Miközben szemünk előtt játszódik a háttérhatalmi 'Great Reset' terv, három történelmi folyamat végjátékának egymást felerősítő egybeesésével sorsfordulóhoz érkezett az emberi civilizáció.

A pénzügyi rendszer nem tud tovább működni, a kapitalizmus pedig felélte saját magát. Ennek a két szülőnek a közös teremtménye pedig, a parlamentáris demokrácia, mostantól vagy megáll a saját lábán, vagy a történelem süllyesztőjébe kerül. Végleg és visszafordíthatatlanul.

A tét tehát a parlamentáris demokrácia és az emberi szabadságjogok megőrzése, vagy felváltása a Transzhumanizmusnak titulált technofasizmussal.

A Transzhumanizmus kiépítése már folyamatban van a globalisták rendelkezésére álló teljes politikai, anyagi és szervezeti támogatással. A demokráciában felnőtt nyugati polgárok pedig vagy nem látják, vagy nem akarják elhinni, hogy ez megtörténhet velük.

Ernst-Wolff újságíró szakértő előadása a jelenleg is zajló folyamatokról:

A videó Rumble-szerveren is elérhető:

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: RED

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT