INVESTIGATION: A hivatalos kormányzati jelentések szerint a teljesen beoltottaknál szerzett immunhiányos szindróma alakulhat ki - sokkoló adatok - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

INVESTIGATION: A hivatalos kormányzati jelentések szerint a teljesen beoltottaknál szerzett immunhiányos szindróma alakulhat ki - sokkoló adatok

Share This
A hivatalos kormányzati jelentések szerint a teljesen beoltottaknál az év végére szerzett immunhiányos szindróma alakulhat ki vagy fog kialakulni. 

Egy hihetetlenül fontos és sajnos aggasztó egészségügyi - tudományos összefüggésról szóló cikket szeretnék megosztani veletek,
- amit a főáramú média nem fog leközölni és mivel sok valódi tudományos forrás és szakember megfogalmazta már ezeket (értsd: nem a főáramú vakcinapropagandisták),
- ráadásul választ adhat arra, miért növekszik egyre jobban a fertőzöttek, betegek, sőt a halálesetek száma a beoltott egyének között is - most a vakcinák rövid idő alatt bekövetkező súlyos mellékhatásai mellett is, illetve attól függetlenül
- ezért az egész cikket lefordítottam nektek. 

Nem vagyunk szakemberek, sajnos a legtöbb orvos, politikus, gyógyszerész sem az, mert nem virulógus, epidemiológus, infektológus. De még ha az is, akkor is egy teljesen új és ismeretlen tünetegyüttes kezeléséről és kísérleti vakcinák ismeretlen következményű hatásairól beszélünk....
Hatalmas terjedelme mellett nyers fordításban közlöm és nézzétek el nekem, hogy nem kezdtem bele a stilisztikai javításokba, mert az idő sürget és az óra ketyeg sajnos...

(SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.) 

A legutóbbi 7 Public Health England / UK Health Security Agency "Vaccine Surveillance" jelentés adatai a Covid-19 esetekről azt mutatják, hogy a kétszeresen beoltott 40-79 évesek immár elvesztették immunrendszerük képességének 50%-át, és hetente folyamatosan további 5%-ot veszítenek (3,9% és 8,8% között).

Az előrejelzések szerint tehát a 40-79 éveseknél karácsonyra a legjobb esetben is nulla lesz a Covid/vírus elleni védekezés, vagy a legrosszabb esetben a vakcinával közvetített szerzett immunhiányos szindróma egy formája, és a következő 13 héten belül minden 30 év feletti, kétszeresen beoltott ember teljesen el fogja veszíteni immunrendszerének azt a részét, amely a Covid-19 ellen védekezik.

Az alábbi 7 táblázat a Public Health England (PHE) / UK Health Security Agency (UKHSA) kiváló Vaccine Surveillance jelentéseiből az összes teljesen genomszekvenált Delta-változatos esetről, 6 hét különbséggel, világosan mutatja, hogy a vakcinák milyen fokozatos károkat okoznak a kétszeresen beoltottak immunválaszában.

A PHE / UKHSA nagyon sok nagyszerű munkát végzett, és továbbra is rendkívül világos képet fest.

A kétszeresen beoltott emberek immunrendszeri teljesítményének heti csökkenése az oltatlan emberekhez viszonyítva

Az oltás hatékonyságát a Pfizer oltáshatékonysági képletével mérik -
(Oltatlan esetszám - Oltott esetszám / a nagyobbik oltatlan vagy oltott esetszám)

Mi a vakcinázott és a nem vakcinázott esetszámok normalizált abszolút arányát használjuk a vakcina hatékonyságának meghatározásához, ahogyan maga a Pfizer is teszi.

A + 50%-os oltási hatékonyság azt jelenti, hogy a kétszeresen beoltott emberek 50%-kal nagyobb védettséget élveznek a Coviddal szemben, mint a be nem oltott emberek. Ez azt jelenti, hogy a beoltottaknál a delta esetszám fele a be nem oltottaknál a delta esetszámnak. 

A - 50%-os oltáshatékonyság azt jelenti, hogy a be nem oltott emberek 50%-kal védettebbek a Coviddal szemben, mint a kétszeresen beoltott emberek. Ez azt jelenti, hogy a beoltottaknál a delta megbetegedési arány kétszerese a nem beoltottaknál tapasztalt delta megbetegedési aránynak. 

A 0%-os oltási hatékonyság azt jelenti, hogy a kétszeresen beoltott emberek 0%-kal védettebbek a Coviddal szemben, mint a be nem oltott emberek. Ez azt jelenti, hogy az oltottaknál a delta megbetegedési arány megegyezik az oltatlanoknál a delta megbetegedési aránnyal. Ez azt jelenti, hogy a vakcinák elvesztették teljes hatékonyságukat.


Minden 30 év feletti ember 13 héten belül elveszíti teljes immunrendszerének 100%-át (a Coviddal szemben biztosan és valószínűleg a vírusokkal és bizonyos rákos megbetegedésekkel szemben is - az idahói Cole Diagnostics, valamint Dr. Nathan Thompson és Dr. Ralph Baric bizonyítékai alapján. 

A kétszeresen beoltott 30-49 évesek karácsonyra elveszítik azt. 
Ezeknek az embereknek ezután egyáltalán nem lesz immunvédelme a Coviddal szemben. 

A kérdés tehát az, hogy az immunrendszer mekkora része vesz részt a Covid elleni védekezésben? 

A legrosszabb forgatókönyv az, hogy gyakorlatilag teljes immunhiányos szindrómájuk van, és tönkreteszik az NHS-t.

Hacsak nem találnak gyorsan gyógymódot, akár meg is halhatnak (ahogy az AIDS-járvány kezdetén történt).
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A 30 évesnél idősebb egyéneknél a pozitív COVID-19 teszt aránya magasabb a beoltott egyéneknél, mint a nem beoltottnál". - PHE oltóanyag-felügyeleti jelentés a 41. hétre.
"Lehetséges az ADE, de a nagyobb probléma valószínűleg a Th2 immunpatológia" 
- mondja Ralph Baric, a Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetem epidemiológusa és a koronavírusok szakértője - nevét az emberi sejtekbe való bejutáshoz használt korona alakú tüskéjükről kapták -.

A SARS korábbi vizsgálataiban az idős egereknél különösen nagy kockázatot mutattak ki az életveszélyes Th2 immunpatológiára, amelyben a hibás T-sejtválasz allergiás gyulladást vált ki, és a rosszul működő antitestek immunkomplexeket alkotnak, aktiválják a komplementrendszert és potenciálisan károsítják a légutakat.".

Baric aggodalmának ad hangot azzal kapcsolatban, hogy ez mit jelenthet a COVID-19 vakcina időseknél történő alkalmazása szempontjából. 
"Természetesen az idősek a legveszélyeztetettebb populációnk" - teszi hozzá. - https://www.pnas.org/content/117/15/8218 (az Egyesült Államok Nemzeti Tudományos Akadémiájának Közleményei).

Az aláhúzott rész (amelyet az online PNAS-jelentésből töröltek - de számos más online példányban megtalálható - https://principia-scientific.com/study-covid-19-vaccine-can-destroy-your-immune-system/) kritikus jelentőségű, mivel a gyilkos T-sejtek immunhiányával kapcsolatos.

Dr. Baricnak tudnia kell, mert 2002. április 19-én az Észak-Karolinai Egyetem 7279327 számú amerikai szabadalmat nyújtott be egy fertőző replikációs hibás koronavírusra (amelyet HIV-vakcina vírusvektoraként használnának), az US28531801P elsőbbségét igényelve. A feltalálók a következők voltak: Kristopher M. Curtis, Boyd Yount, Ralph S. Baric.

Ezt Dr. Ryan Cole látta, aki a Mayo Klinikán tanult, és a legnagyobb független tesztlaboratóriumot vezeti Idahóban - az USA-ban. Dr. Cole több mint 100 000 patológiai laboratóriumi vizsgálatot végzett Covid-pácienseken.

Az általa látottakat az AIDS egy formájaként azonosította
(fordított HIV-nek nevezte - ahol a CD4 segítő T-sejtek helyett a CD8 gyilkos T-sejtek veszítik el a CD4 segítő T-sejteket).

Ezeket az immunrendszeri leépüléseket okozhatja ADE (antitestfüggő fokozódás - amikor a vakcina által kiváltott antitestek fordítva kezdenek el működni)
és ez a Covidra jellemző, vagy általánosabb lehet, és a vakcina által közvetített AIDS (szerzett immunhiányos szindróma) egyik formáját eredményezheti. 

Baric az utóbbira gyanakszik. 
Az a tény, hogy a 3. oltás működött Izraelben (egy rövid ideig, mielőtt a 4. oltást javasolták), azt jelenti, hogy az oltóanyag-antitesteknek még mindig van védőhatásuk közvetlenül az oltás után. Ez tehát kizárja az ADE-t.

A vakcinák csökkenő hatékonysága nem közelít aszimptotikusan a nullához (ami azt jelentené, hogy a vakcinák idővel egyszerűen veszítenek hatékonyságukból). Egyenesen átmegy a nullán, majd veszélyesen negatívvá válik (ami azt jelenti, hogy a vakcinák mérgezővé válnak az immunrendszer számára). Ezután hétről hétre lineárisan egyre negatívabbá válik. Ha ez így folytatódik, akkor a vakcinák január végére teljesen elpusztítják az immunrendszerünk azon részét, amely a Coviddal foglalkozik. 

Ez azt eredményezheti, hogy több övsömör, HPV, herpesz, Epstein Barr, endometriózis és egyéb vírusfertőzés alakul ki - https://www.nbc12.com/2021/10/15/reports-shingles-outbreaks-not-directly-linked-covid-19-vaccine/. 

HARRISONBURG, Va. (WHSV) - Vannak olyan esettanulmányok, amelyek szerint az embereknél a COVID-19 vakcina beadását követően kiújul vagy kitör az övsömör. A helyi orvosok szerint ez ritka, és nem feltétlenül az oltóanyag okozza.
"Mostanában sok övsömörrel találkoztam, de személyesen nem láttam, hogy az oltóanyaggal hozták volna összefüggésbe. Ez az én személyes tapasztalatom" - mondta Dr. Jennifer Derby, a Sentara RMH háziorvosa. (2021Október15)

Az oltóanyag emlékeztető oltásoknak ugyanazoknak kell lenniük, mint maguknak az oltóanyagoknak, mert örökké tart a klinikai vizsgálatok elvégzése és az engedélyeztetés valami másra. Tehát ha valaki beadatja az emlékeztető oltást, akkor ezek a számok azt mutatják, hogy az AIDS egy még gyorsabban előrehaladó formáját adja magának (a kezdeti néhány hónapos hatékonyság után). 
Ezeknek az oltásoknak a kockázat-haszon elemzése mostanra kockázat-károsítás elemzéssé vált minden 30 év feletti ember számára.

2. táblázat. COVID-19-es esetek oltási státusz szerint 

Az immunrendszer erősödése vagy romlása oszlop, amely a vakcina hatékonysága/nem hatékonysága oszlop, a 10. oszlop, a Pfizer vakcinahatékonysági képletéből van kiszámítva.
U-V/U U>V esetén
U-V/V V>U esetén
amely képletet a Wuhan alfa elleni 95%-os vakcinahatékonyság állításához használtak.

A 32. és a 35. hét között a minta dátuma szerint jelentett esetek 2021 - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1016465/Vaccine_surveillance_report_-_week_36.pdf

A 33. és a 36. hét közötti minta dátuma szerint jelentett esetek 2021 - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018416/Vaccine_surveillance_report_-_week_37_v2.pdf

A 34. és a 37. hét közötti minta dátuma szerint jelentett esetek 2021 - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1019992/Vaccine_surveillance_report_-_week_38.pdf

A 36. és a 39. hét közötti minta dátuma szerint jelentett esetek 2021 - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1023849/Vaccine_surveillance_report_-_week_40.pdf

A 37. és 40. hét közötti minta dátuma szerint jelentett esetek 2021 - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1025358/Vaccine-surveillance-report-week-41.pdf

A 38. és a 41. hét közötti minta dátuma szerint jelentett esetek 2021 - https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Ha a beoltottak esetszámai egyszerűen konvergálnának és találkoznának a be nem oltottak esetszámaival, akkor a vakcina egyszerűen elveszítené hatékonyságát és a táblázatok mind zöldek lennének, a vakcina hatékonysága pedig NULLA lenne.

De nem ez történt meg! 
A beoltott esetszámok most kétszeresei a be nem oltott esetszámoknak 100 ezer emberre vetítve és a táblázatok mind pirosak lettek.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Ez azt jelenti, hogy a vakcina nem csupán elvesztette hatékonyságát. Nem egyszerűen abbahagyta a működését. Még mindig nagyon is működnek. 

De inkább az immunrendszerünk ellen, mintsem érte dolgoznak. Elnyomják az immunválaszt. Károsítják az immunrendszert. Rosszabbá teszik azt, mintha nem kapta volna meg a vakcinát.
Mérgezőek az immunrendszerére nézve. Nem pusztán hatástalanok. Negatívan hatékonyak.
Ebből az adatból az a kikerülhetetlen immunológiai következtetés vonható le, hogy a beoltottaknál magasabb a megbetegedések aránya, ami azt jelenti, hogy a beoltottak immunrendszere alacsonyabb.

Ez arra utal, hogy a vakcinák károsítják az immunválaszt, ami viszont arra utal, hogy a vakcinák károsítják az immunrendszert, ezért az immunrendszer hiányos lesz. Immunhiányos! 

Ez arra utal, hogy az oltóanyagok oltóanyaggal közvetített immunhiányt okoznak az embereknek, ami arra utal, hogy az oltóanyagok az AIDS (szerzett immunhiányos szindróma) egy formáját okozzák.

Ami viszont nagyon figyelemre méltó, az az immunológiai leépülés gyorsasága és következetessége. 

A készítmény kiválasztása

Az immunrendszer erősödése/romlása oszlop az immunrendszer erősödését vagy károsodását méri - lásd a jelentést.

A vakcina hatékonysága % a kétszeresen beoltottak esetében oszlop azt mutatja, hogy a kétszeresen beoltottak mennyivel jobban vagy kevésbé ellenállóak a Coviddal szemben, mint a be nem oltottak - lásd a jelentést.

Tehát ha Ön 40 éves és kétszeresen beoltott, akkor az immunválasza 55,4%-kal csökkent. 

Ez azt jelenti, hogy a nem beoltott 40 évesek 55,4%-kal kisebb valószínűséggel kapják el a Covidot, mint a duplán beoltottak. Míg a duplán beoltott 40 évesek 124%-kal nagyobb valószínűséggel kapják el a Covidot, mint a be nem oltottak.

Mindkét irányból nézhetjük a dolgot. Csak attól függ, hogy az Ön által választott paraméter a kétszeresen beoltottak vagy a be nem oltottak. De akármelyiket is választjuk, a Covid-19 kísérleti injekcióval teljes mértékben beoltottak számára az idei tél kilátásai borzalmasnak tűnnek.


A teljes cikket fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: The Expose.uk

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT