Bomba erejű leleplezés a világjárványt és diktatúrát ránk szabadító erőkről - David Martin előadása és cikk magyarul - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Bomba erejű leleplezés a világjárványt és diktatúrát ránk szabadító erőkről - David Martin előadása és cikk magyarul

Share This
Bomba tudásanyag az előadásban és a cikk második részében!
David Martin leleplező előadása a világjárványt és diktatúrát ránk szabadítókról - magyar felirattal


David Martin kemény bizonyítékokat és összefüggéseket mutat be, amelyek bizonyítják, hogy a COVID-19 egy ember által készített biofegyver. 

Dr. David E. Martin, PhD több, innováción alapuló, kvantitatív részvényindex kifejlesztője, a Purple Bridge Funds és az M-CAM International alapítója. Szorosan együttműködött az Egyesült Államok Kongresszusával és számos kereskedelmi és pénzügyi szabályozó hatósággal az Egyesült Államokban. 

Dr. Martin a Virginiai Egyetem Darden Graduate School of Business Administration ösztöndíjasa is.

Dr. David Martin 1999 óta aktívan követi a szabadalmi bejelentéseket és engedélyeket a gyanús tevékenységek azonosítása céljából. A fent látható 40 perces előadásban magyar feliratozással és a lenti 94 perces videóban eredeti nyelven megosztja a kutatásainak eredményeit egy olyan patogén koronavírus laboratóriumi fejlesztésével kapcsolatban, amely 1999-ben kezdődött, és amelyet először 2002-2003-ban a SARS CoV-1-ben, majd 2012-ben a MERS-ben (közel-keleti légúti szindróma), majd 2012-ben a SARS CoV-2-ben, (amelyet COVID-19-re kereszteltek át) találkozhatott és az alábbiakban a kínai Wuhanban található elsődleges fejlesztőlaboratóriumból származó bizonyítékokat  mutatja be.

Véleményem szerint az alább bemutatott bizonyítékok, valamint a videóban bemutatott további bizonyítékok bizonyítják, hogy a koronavírus ezen patogén változatainak mindegyike laboratóriumban kifejlesztett, ember alkotta biofegyver volt. És mindegyiket az NIAID finanszírozta egy önjelölt jezsuita, Dr. Anthony Fauci vezetésével.


Itt pedig az angol nyelvű videó átiratát készítettem el nektek magyar fordításban! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

"Történelmileg a koronavírusokat nem hozták összefüggésbe jelentős emberi megbetegedésekkel. Hogy lehet tehát, hogy 2002-ben, 2003-ban hirtelen bekövetkezett ez a varázslatos változás a béta koronavírusokban, ami hirtelen halálossá teszi őket?

És ez az alapvető kérdés áll az 1999 óta tartó kutatásunk, valamint Ralph Baric és az NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) első erőfeszítései mögött, amelyek célja, hogy kitaláljuk, hogyan lehetne növelni a béta-koronavírusok patogenitását.

1999-ben a Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetemen Ralph Baric kapott egy támogatást, és ennek keretében arra törekedtek, hogy kitalálják, hogyan lehet a koronavírusok bizonyos patogenitását (még fertőzőbbé tételét) felerősíteni az úgynevezett rekombináns technológiával.

Baric több mint egy évtizedes múltra tekint vissza a koronavírusokkal való általános foglalkozásban. Sok munkát végzett az állatorvoslásban a nyulak szívbetegségeivel kapcsolatban. Hatalmas mennyiségű kutatás folyt a nyulak szívizombetegségével kapcsolatban, amelynek köze volt a koronavírusokhoz. De 1999-ben az NIAID finanszírozott egy projektet, amelyben először láttuk a béta-koronavírus patogén összetevőinek felerősödését. (Megjegyzés: Anthony Fauci 1984 óta az NIAID igazgatója.)

📌 Botrány: Fauci a még halálosabb MERS-szerű koronavírusok fejlesztését is finanszírozta! - mondta az FDA gyógyszerfelügyelet biztosa, a Pfizer egyik igazgatója

És nagyon fontos megérteni, hogy ez 1999-ben történt, és az 1999 között végzett, majd 2002-ben és 2003-ban publikált munka valójában azt kezdte sugallni, hogy a koronavírusnak vannak olyan részei, amelyeket módosítani lehet, különösen az Ace-2 receptor és az S-1 tüskefehérje, amelyeket módosítani lehet, hogy növeljék azt a mértéket, amelyben a koronavírus egészségügyi veszélyt jelenthet az emberekre.

Hagyjuk, hogy ez egy pillanatra leülepedjen. 

Három évvel az első SARS-járvány kitörése előtt (2002-2003-ban, SARS1 néven) vannak olyan kutatóink, akik azon dolgoznak, hogy felerősítsék azoknak a dolgoknak a patogenitását, amelyek a koronavírust az emberi szervezetre nézve rendkívül ártalmassá teszik. 

Nos, ez úgy tűnik, hogy legalább egy-két emberben fel kellene vessen egy sor kérdést: 
1. hogyan lehetséges az, hogy állítólag az evolúciós időkeretünkön keresztül együtt éltünk a koronavírusokkal és hirtelen elkezdtük manipulálni őket rekombináns technológiával 1999-ben, 2000-ben, 2001-ben és
2. hirtelen a természet kitalálja, hogyan lehet ezeket a dolgokat 2002-ben és 2003-ban szintén rendkívül patogénné, emberre fertőzővé  tenni
3. pontosan ugyanazzal a mechanizmussal, mint amit mi a laboratóriumban csináltunk.

Lehetséges? Igen. 
Valószínű? Kizárt dolog.

Még kevésbé valószínű, ha megnézzük, hogy mit szabadalmaztattak akkoriban, mert valójában a koronavírus azon részeit nézzük, amiket a laboratóriumban kifejezetten módosítottunk és amelyek állítólag történetesen a természet által módosított dolgok is.
Gyanús? Igen. Lehetséges? Természetesen. A természet és az ember pontosan ugyanazt a pályát követhette. Valószínű? Nem annyira.

És ami még kevésbé teszi hihetővé, az az, hogy a koronavírus állítólagos zoonózisos és állítólagos, tudod, természetes patogenitásának fokozódása (emberre nagyon fertőzővé válása) történetesen pontosan ugyanazon a helyen történik, ahol a kutatók ugyanezt a munkát végzik. Ez egy nagyon valószínűtlen történetnek tűnik, függetlenül attól, hogy ki mondja.

De 2003 után azt láttuk, hogy az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma - ne feledjük, hogy ez az ernyőszervezet irányítja a Betegségellenőrzési Központot (CDC), a Nemzeti Egészségügyi Intézetet, a NIAID-ot, és a finanszírozási mechanizmusokat, amelyek végső soron az ország és a világ laboratóriumaihoz jutnak el - azt láttuk, hogy a koronavírus-kutatásra megnövekedett összegű finanszírozást fordítanak és a kutatás kifejezetten a SARS koronavírus patogenitásának nem csak kimutatására, hanem felerősítésére is irányult.

Sokan nem figyeltek oda ennek alakulására, de az írásos feljegyzésekben, Ralph Baric laboratóriumának publikált feljegyzéseiben, számos más laboratórium nyilvános feljegyzéseiben 2003-tól egészen 2012-ig a koronavírus azon tulajdonságainak felerősítése körüli munka elszaporodását látjuk, amelyek kifejezetten olyan szöveteket céloznak meg, amelyek nagyon fogékonyak a tüdőben és potenciálisan fogékonyak a vesében, mivel az Ace-2 receptor olyan dolognak tűnik, amely a kutatás szempontjából óriási vonzerővel bír.

De látjuk, hogy mindezek a kutatások folynak és azt mondták, hogy az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériuma azért végezte ezeket, mert nagyon érdekeltek abban, hogy biztosak legyenek abban, hogy egy esetleges járvány kitörése esetén valahol a későbbiekben ellenőrizni tudják a válaszlépéseket, de az egész időszak alatt nem volt vakcina, nem volt kezelés és nem volt diagnosztika. 

És ez azért volt így, mert a Betegségellenőrzési Központ szabadalmat is benyújtott a koronavírus kimutatására és a koronavírus kezelésére. Más szóval, szabadalmi sűrűséget építettek a SARS-t stimuláló béta-koronavírus köré és olyan 'erőközpontot' építettek, amelyen keresztül független vizsgálat nem történhetett, kivéve a fontos kivételt, vagyis azokat az embereket, akik az ő játékukat játszották.

Olyan helyzetben vagyunk, amikor TE ellenőrzöd a tényleges tesztelendő dolgot. 
TE ellenőrzöd a kimutatásának eszközeit. 
És TE irányítod azt a mechanizmust, amely ténylegesen magában foglalja a kezelését,
- mint a Ralph Baric által birtokolt szabadalmak, 
- a Betegségellenőrzési Központ által birtokolt szabadalmak, 
- végül az 5 111 szabadalom, amelyet 2003-tól egészen 2019-ig tartó időszakban adtak ki, 
- az 5 111 szabadalom mindegyike ezen érdekes finanszírozási és kutatási és egymással összefüggő igazgatóságok és egymással összefüggő vállalati, magán- és közszféra partnerség típusú kapcsolatok keretében került kiadásra, mindezeket a szabadalmakat a központi platform körül adták ki, amely azt mondta, hogy a CDC fogja majd  megítélni, hogy ki végezhet vagy nem végezhet független vizsgálatot.

És így az ismert koronavírus-módosításban szerepet játszó régiók 2012 óta az NIAID által finanszírozott kutatások célpontjai voltak és így ez az elképzelés, hogy valahogyan vagy más módon megjelent egy varázslatos új törzs, amely semmi hasonlóságot nem mutat semmihez, amit korábban láttunk, valójában nyilvánvalóan hamis.

Az emberek 1999 óta manipulálják a béta koronavírus modell tulajdonságait és úgy manipulálták őket, hogy az emberre nézve patogénebbé váljanak. 

Ezt a 2002-2003-as járvány kitörésekor láthattuk. Láttuk ezt a MERS (közel-keleti légzőszervi szindróma) járvány kitörésekor 2012-ben, 2013-ban, és 2019-ben ismét láttuk

És azok a nagyon specifikus dolgok, amelyek állítólag megváltoztak a SARS CoV nevű béta koronavírus modell genomjában, legyen az SARS CoV1, MERS vagy SARS CoV2, azok a dolgok, amelyek állítólag megváltoztak, olyan dolgok, amelyeket ugyanúgy megváltoztattak laboratóriumokban, a tüskefehérje felerősítése, az Ace-2 receptor felerősítése, ezek mind olyan dolgok, amelyeket előre jeleztek és szintetikus gyakorlatok során laboratóriumokban végeztek, és azt mondják nekünk, hogy ezek ugyanazok a dolgok, amelyeket a természet ugyanabban az időben talált ki.

Tudjuk, hogy Anthony Fauci rengeteg pénzt ölt ebbe. 

Amióta átvette a NIAID vezetését, a nyilvános feljegyzések szerint körülbelül 191 milliárd dollár folyt át a NIAID-en. És ez a pénz nem csak a Nemzeti Egészségügyi Intézetek előirányzataiból származik, hanem a Védelmi Minisztériumból és a 2001 után indított biofegyver- és bioterror-programokból is. 

Tehát rengeteg pénz ment át az NIAID-en... és ennek hatalmas része a koronavírusokra és más kórokozókra ment el.

Érdekesnek találtuk, hogy 2016-ban (2016. március 15-én online megjelent) megjelent egy publikáció, amelyben (ugyanazok) az emberek vettek részt, akik nagyon szorosan érintettek a jelenlegi helyzetben, és amely valójában azt állította, hogy egy SARS-szerű Wuhan Institute of Virology 1 CoV (WIV1-CoV) készen áll az emberi megjelenésre

Csak üljetek le ezzel egy percre. 2016. március 15-én valóban van egy kiadványunk, amelyben azt mondják, hogy van egy Wuhan Institute of Virology kórokozó, amely készen áll az emberi megjelenésre. Tehát gondolja, hogy meglepő volt egy olyan személy számára, aki 1999 óta figyeli ezt a dolgot, amikor 2019 decemberében hallottam, hogy állítólag egy új tüdőgyulladásos törzs történik Wuhanban?

NIH DOCUMENTS PROVIDE NEW EVIDENCE U.S. FUNDED GAIN-OF-FUNCTION RESEARCH IN WUHAN


Peter Daszak tagja volt annak, az Egészségügyi Világszervezet által Kínába küldött csapatnak, ami az új típusú koronavírus eredetét volt hivatott kivizsgálni. 2020. április 18-án e-mailt küldött Faucinak, amelyben megköszönte neki, hogy visszautasította azt az állítást, miszerint a Sars-cov2 vírus laboratóriumból szivárgott ki.

Gondolja, hogy meglepetés volt számomra, hogy valóban azt gondoltam: 

"Hmm, a természet, igen, a természetnek kellett ezt létrehoznia", amikor valójában nem csak a cikk van meg, amely azt állítja, hogy a Wuhan Institute of Virology koronavírus készen állt az emberi megjelenésre, de valójában az ehhez kapcsolódó személyek olyan személyek, akik 2012 óta a DARPA-val (Defense Advanced Research Agency) és az amerikai AMRID-del és más ügynökségekkel együttműködve dolgoztak és számos alapítvány jelentősen támogatta őket, hogy vakcinasablonok és platformok, valamint a kezelésekhez szükséges sablonok és platformok kifejlesztésén dolgozzanak, készen állva a SARS koronavírus járvány kitörésére. És odáig mentek, hogy nyilatkozatokat tettek "egy légúti kórokozó véletlen vagy szándékos elszabadulásáról."

Rémálom az Új Világrend előszobájában.....

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT