Korrupció a brit kormány legmagasabb szintjein, ahogy az Epstein pedo-hálózat utáni nyomozást leállították! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Korrupció a brit kormány legmagasabb szintjein, ahogy az Epstein pedo-hálózat utáni nyomozást leállították!

Share This


Ez már a legmagasabb szintű korrupció, amikor a Scotland Yard-ot és a brit nyomozóhatóságot állítják le, nehogy nyomozni merjen az elit számára 'pedo'-és kerítőhálózatot üzemeltető Jeffrey Epstein után.

Eleinte a Scotland Yard azt mondta nekem, hogy igazságügyi szakértő fogja megvizsgálni [Ghislaine Maxwell] házát Londonban - de a következő dolog, amit már hallottam, hogy nem engedélyezik számukra a nyomozás lefolytatását. Ez korrupció a legmagasabb kormányszinteken." - írta a héten Virginia Giuffre, az egyik áldozat, aki hozzájárult Jeffrey Epstein őrizetbe vételéhez.
Bár a szálakat Epstein börtönben való megölésével elvarrták, de az igazságot és a szellemet már nem tudták "visszaerőszakolni a palackba."A MET (Metropolitan Police Service) megerősítette csütörtökön, hogy tényleg nyomozást indítottak és kikérdezték Virginia Giuffre-t és tanácsot kértek a Korona Ügyészségétől és úgy döntöttek az ügy már kívül esik az ő hatáskörükön is, hogy ott teljes körű bűnügyi nyomozást tudjanak lefolytatni.

Arra jutottunk, hogy a MPS (Metropolitan Police Service) nem a megfelelő hatóság, hogy ilyen körülmények között nyomozást tudjon lefolytatni."

Világos volt, hogy bármilyen nyomozás az emberkereskedelem területén messze vezetne Nagy-Britannián kívüli tevékenységekre és kapcsolatokra." - közölte Alex Murray, aki a Speciális Bűnügyek Parancsnoka.


Korábban a VilagHelyzete FB-oldalán és itt az Alternatív Hírek oldalon is olvashattatok arról, hogy az ABC News már 3 évvel ezelőtt tudott róla és feltárta Jeffrey Epstein pedofil hálózatát és Clintonokhoz köthető bűnszervezetét.VISZONT felülről jövő parancsra és fenyegetések sorozatára "jegelték" és elsüllyesztették az ügyet. - ezt a Project Veritas leplezte le és tárta a nyilvánosság elé.

Az egyik műsorvezető elszólta magát és nyíltan beszélt véletlenül bekapcsolt mikrofon mellett.
Amy Robach kollégáinak beszélt az asztalnál, hogy anno felvette vele a kapcsolatot Virginia Roberts (Giuffre), akit Epstein szex-rabszolgaként használt és a brit András hercegnek is kölcsönadta néha...


Meg volt nekem ez a Virginia Roberts-interjú... Nem adhattuk le adásban. Először is elmondta nekem, ki is valójában ez az Epstein.... De a Brit Királyi Palota tudomást szerzett róla, hogy András herceget is érinti az ügy és millió különböző módon megfenyegettek engem."


5dc194e885f5402fbe6f4e74Elmondott nekem mindent. Képek voltak nála, meg volt neki minden. Hihetetlen volt, miket birtokol. Meg voltak Clintonék és meg volt nekünk minden..."


Assad összekapcsolja a pedo Epstein, a Fehér Sisakosok két vezetőjének megölését: TÚL SOKAT TUDTAK!

Forrás: RT News 


(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.comNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT