Assad összekapcsolja a pedo Epstein, a Fehér Sisakosok két vezetőjének megölését: TÚL SOKAT TUDTAK! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Assad összekapcsolja a pedo Epstein, a Fehér Sisakosok két vezetőjének megölését: TÚL SOKAT TUDTAK!

Share This


Szíria elnöke, Bashar Assad megkérdőjelezi a hivatalos főáramú nyugati álláspontot és közvetlen kapcsolatot lát aközött, ahogyan az amerikai-brit birodalom elvarrja a szálakat és meggyilkolja mindazokat, akik túl sokat tudnak és veszélyt jelentenek, amenyiben a kényes és mocskos titkok kiszivárognának tetteikről. Ezért ölték meg és tüntették el az elit számára pedofil hálózatot működtető Jeffrey Epsteint, de ugyanezen okok miatt likvidálták az al-Kaidával közösen "dolgozó" és rendkívül megkérdőjelezhető 'Fehér Sisakosok' nevű szervezet egyik vezetőjét egy német börtönben és egyik alapítóját Isztambulban.


A héten az Assad által említett eseményekről a VilagHelyzete FB-oldalán beszámoltam: 

A 'Fehér Sisakosok' nevű rendkívül vitatott és kétes tevékenységű szervezet társalapítóját holtan találták Isztambulban. James Le Mesurier volt az a férfi, aki a Szíriában kiképzett Fehér Sisakosok csoport mögött állt. Otthonához közel, Isztambul Beyoglu negyedében találták meg holttestét.


Illetve korábbi cikkek a pedofil bűnhálózatot üzemeltető Jeffrey Epsteinről és az al-Kaidával együttműködő, vegyi támadásokat előkészítő Fehér Sisakosok szervezetről is.

Az amerikai milliárdos Jeffrey Epsteint megölték néhány héttel ezelőtt.
Azt mondták, hogy öngyilkos lett a börtönben
De azért ölték meg, mert túl sok fontos részletet és titkot tudott az amerikai és brit rezsim prominens tagjairól és valószínűleg más országokéról szintén.A Fehér Sisakosok egyik vezető tagját egy német börtönben ölték meg; róla is azt állítják, hogy öngyilkos lett. 


Most pedig a Fehér Sisakosok egyik alapítóját gyilkolták meg.
Tiszt volt és egész karrierje során a NATO-n belül dolgozott, Afganisztánban, Koszovóban, Irakban és Libanonban, és később megalapította Szíriában a Fehér Sisakosokat.Mi a kapcsolat ezen egyének története és a humanitárius munka között, ami állítólag a Fehér Sisakosok területe, de mindketten tudjuk, ön is és én is, hogy az al-Kaida részét képezik.Ha számba vesszük Bin Laden és most al-Baghdadi megölését, úgy gondolom, hogy ezeket a személyeket azért ölték meg, mert fontos titkokat tudtak és így teherré váltak, mert a szerepük véget ért." - nyilatkozta Assad.


Ezen a héten az egyik republikánus képviselő is írt Epstein haláláról, kódoltan és burkoltan:


"E-P-S-T-E-I-N-N-E-M-L-E-T-T-Ö-N-GY-I-L-K-O-S"
Bizarr és egyértelműen okos kódolt üzenetet tett közzé a republikánus kongresszusi képviselő, Paul Gosar (R-Arizona), aki szerdán délután 15:09-től kezdve 23 egymást követő Twitter-bejegyzést írt arról, hogy a Trump ellen folyó 'impeachment' (vádemelési-lemondatási) eljárás mennyire megalapozatlan boszorkányüldözés és a bebukott 'orosz beavatkozás' ügy folytatása.....

A 23 bejegyzést viszont szándékosan úgy írta még, hogy azok kezdőbetűi a 'deep state' mélyállam Clintonokhoz köthető pedofil Jeffrey Epstein nevű 'ragadozójának' börtönben való haláláról adja ki az egyértelmű "Epstein nem ölte meg magát" mondatot. Vagyis amit a logikusabban gondolkodó közvélemény is sejt: meggyilkolták, mivel túl sokat tudott beteg perverz barátairól és kuncsaftjairól, amely kör milliárdos üzletemberektől politikusokon át egészen a brit királyi családig terjed! (Ford: SBG Buddha - Vilaghelyzete)


"E-P-S-T-E-I-N-N-E-M-L-E-T-T-Ö-N-GY-I-L-K-O-S"Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

Óriási botrány: Az ABC 3 éve tudott Epstein és a Clintonok pedofil-hálózatáról, de brit királyi család fenyegetésére jegelték az interjút
Íme itt van Jeffrey Epstein teljes "Kis Fekete Könyve" tele a világ liberális elitjének neveivel

A nyugati média gondban van, hogy az eddig 'mérsékelt lázadóknak' nevezett kurdokat irtó szíriai terroristáikat, hogy most hogyan nevezze nevén
Miért nem írok az elit "Pizzagate" nevű legmocskosabb botrányáról és hová vezetnek a szálak?

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT