A Germán Gyógytudomány üldözése és terrorizálása - Miért jár Izraelben a rák meggyógyítása, míg másokat kemoterápiával ölnek meg? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A Germán Gyógytudomány üldözése és terrorizálása - Miért jár Izraelben a rák meggyógyítása, míg másokat kemoterápiával ölnek meg?

Share This


Mindenképp érdemes megnézni és foglalkozni vele, mert ezer kérdést felvet.


Germán Gyógytudomány - Dr. Ryke Geerd Hamer
Ha azonnal a 15.perchez ugortok (mert kevés időtök van) és csak később néznétek meg egyben a videót, akkor is életmentő lehet ezen információk tudása egészségről és betegségről!A "bicska nyílik majd ki" sajnos, amilyen szinten "kezelik" és ítélik halálra a betegnek nyilvánított pácienseket kemoterápiával, holott Izrael által is elfogadott, használt és mára bizonyított, hogy a Germán Gyógytudomány működik és segíthet az embereknek.

A videóból kijegyzeteltem nektek pár mondatot 15. perctől:"Az Izraeli Igazságügyi Minisztérium 2005 év eleji nyilatkozatában nyilvánosságra hozta, hogy a Germán Gyógytudomány megfelel a valóságnak és Izraelben a zsidó betegeken való alkalmazása általánosan elfogadott és 99%-os sikerrel alkalmazzák.Tudnunk kell, hogy az akkori izraeli kormány tagja, Merrick rabbi megállapította, hogy az egyetemes orvostudományban Dr. Ryke Geerd Hamer 5 biológiai természettörvénye közül az első kettőt általánosan alkalmazzák és azt minden zsidó praktizálja is.


Ez viszont azt jelenti, hogy


Izraelben a tüdő-, máj-, hasnyálmirigy-, vastagbél- és még a mellrák is már nem "valódi betegségnek" számít, hanem "értelmes biológiai különprogramnak", melynél a konfliktust a rabbik és orovosok segítségével az esetek 99%-ban megoldják. És miután sikeresen átlendülnek a második fázisba, ott már kemoterápia és morfium nélkül a daganat tuberkolózisbaktérium segítségével (a Rák Elbontási Fázisában) spontán eltűnik.
Ezek a páciensek nem félnek, mert tudják, hogy az ő zsidó orvosaik és rabbijaik annak a tudásnak a birtokában vannak és a Germán Gyógytudományban jártasak és az erre a célra kialakított speciális kórházakban segítenek rajtuk. Így a zsidó páciensek 99%-a túléli a betegséget.Ezt az Izraeli Nagykövetség berlini kirendeltsége saját oldalán már 2008-ban nyilvánosságra hozta.""De milyen következménye van a Germán Gyógytudomány 32 évvel ezelőtti felfedezésének a nem-zsidó páciensek számára?" - teszi fel a kérdést a tudós? 


Semmilyen! A nem zsidó páciensek számára a Germán Gyógytudomány alkalmazása egyszerűen TILOS!

Egyetlen orvosunk sincs, aki csak a Germán Gyógytudománnyal praktizálna. Engem 27 éve tiltanak a praktizálástól. Nincsenek kórházak a betegeink számára.

Ez azt jelenti, hogy ha ma ezek a betegek elmennek egy onkológushoz, akkor ezek a fenti betegségek ma a legsúlyosabb, halálos, rosszindulatú betegségnek számítanak. Szinte semmi esélyük sincs a túlélésre és néhány hónap alatt meghalnak. 

A betegek totális pánikba esnek ettől a HAMIS diagnózisoktól és prognózisoktól, mert azokat egyetlen létező lehetőségként kínálják fel nekik.  Más alternatíva állítólagos hiányában el tudják vezetni őket a vágóhídra. 

Cinikusan azzal nyugtatják őket, hogy kemoval és sugárkezeléssel még egy kicsit meghosszabbítják az életüket....és hogy morfiummal majd enyhítik a fájdalmukat, amiket a mérgek okoznak...."
Folytatás a videóban elejétől a végéig!(Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. Dr. Budai László Károly , orvos-természetgyógyász, GNM terapeuta, / Germán Gyógytudományok doktora/

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT