"Nagyszerű és izgalmas, hogy a fehérek kisebbségbe kerülnek hamarosan az USA-ban"-a CNN műsorvezetője szerint! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Nagyszerű és izgalmas, hogy a fehérek kisebbségbe kerülnek hamarosan az USA-ban"-a CNN műsorvezetője szerint!

Share This

Az egykor még valódi hírcsatornaként működő, de mára csak 
globalo-liberális fake news-gyárként működő CNN műsorvezetője szerint "nagyszerű és izgalmas", hogy a fehér emberek demográfiai hanyatlásban vannak az Egyesült Államokon belül.Az idea, hogy a fehérek már nem lesznek többségben, tudod ez egy izgalmas nagyszerű átalakulása az országnak, egy izgalmas evolúció és sok szempontból fejlődés nemzetünk részéről."- mondja Cooper.
Igazából nincs semmi, amit tehetnének ez ellen a hihetetlen demográfiai forradalom ellen. És 2044-ben már mindenki kisebbségben lesz." - mondja.

A média pedig ismételten csak visszaigazolja azt az összeesküvés-elméletnek titulált valóságot, hogy "A NAGY NÉPESSÉGCSERE TERVE" igenis létezik és itt zajlik a szemünk láttára.Ennek hatására és következményeként a fehér emberek társadalmát, létrehozott civilizációját a tervek megalkotói hamarosan lecserélik a Coudenhove-Kalergi Tervben pontosan megfogalmazott és kidolgozott vegyes fajú, koordinálható masszára. 

Azokat az embereket pedig, akik erről beszélnek és ezt a zajló összeesküvést leleplezik és szót emelnek ellene, azokat terroristákkal és tömeges lövöldözések elkövetőivel emlegetik egy lapon.

De az, hogy az amerikai vagy nyugati médiában a fehérek demográfiai hanyatlását pozitív dolognak állítják be, ez már csak igazolja azt az elképzelést, hogy igazából nem is tagadják a fent emlegetett célokat.Hogy mik ezek a célok és tervek, ezzel már minden VilagHelyzete olvasó tisztában van, de ha mégsem, olvassa el az erről szóló feltáró cikkeket:


Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen✔ Átfogó tényfeltárás:A mai merényletek az ő terveik miatt következnek be-Ha eddig nem ismerted, most megértheted! Coudenhove-Kalergi TERV


(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. meg lehetne kérdezni ezt az aberrált seggfejet, hogy ugyan akkor ki fogja kitermelni a béredet? tudod a feketék anno kaptak afrikában pár működő államot, csak képtelenek voltak működtetni és most éheznek, meg egymást ölik...

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT