Kiderült, hogy lesújtó az okostelefonok sugárzásának mértéke, sőt duplája az engedélyezettnek - A Chicago Tribune friss vizsgálata - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Kiderült, hogy lesújtó az okostelefonok sugárzásának mértéke, sőt duplája az engedélyezettnek - A Chicago Tribune friss vizsgálata

Share This

Egy legfrissebb vizsgálat szerint az IPhone telefonok közelében mért radiofrekvenciás sugárzás és kitettség jóval a megengedett egészségügyi határérték felett van és duplája annak, amit az Apple a szövetségi kormánynak eddig jelentett. De összesen 4 gyártó 11 modelljét vizsgálták.


A teszteket a Chicago Tribune fizette és végeztette el laborokban, ahol teljesen feltöltött IPhone 7 telefonokat (és különböző tesztpéldányokat) tettek olyan folyadékba, mely az emberi szövet imitálására alkalmas.


Így vizsgálták, hogy az emberi szövet vajon mekkora sugárzásnak és behatásnak van kitéve.
Ezután egy szondát helyeztek a kádba, mely 18 percen keresztül mérte a radifrekvenciás sugárzás mennyiségét, amit a telefon a folyadékba bocsát ki.

A Chicago Tribune tesztje nem állt meg egyetlen IPhone7 telefonnál, hanem 4 társaság 11 különböző modelljét is ugyanúgy tesztelték.

A legtöbb telefon sugárzása túllépi és messze meghaladja a 'Federal Communications Commission' által engedélyezett kitettség egészségügyi határértékét.

Az FCC ennek alapján most saját vizsgálatokat és teszteket fog indítani a következő hónapban, mert mint mondják a Chicago Tribune és Szövetségi Sugárzásengedélyezés hivatalos tesztjei között azért vannak eltérések...

De már az is eredmény, hogy hivatalos vizsgálatok elvégzésére kényszerítik ezáltal a hatóságokat!

 

Valami hasonlóra lenne szükség az emberekre jelenleg egyik legnagyobb veszélyt jelentő 5G jeladók telepítésével és egészségre extrém veszélyes sugárzásával kapcsolatban is! 


FONTOS, ezért írom le újra:
Mini 5G-átjátszó torony az otthonodban

Az 5G esetében a legfontosabb és legaggasztóbb tényező, hogy
1. a legnagyobb emberkísérlet, ami zajlik, mert az emberi egészségre nem vizsgált és nem tesztelt sugárzásról és technológiáról van szó,

2. másrészt, míg eddig csak a nagy mobilátjátszók és jeladók közvetlen közelében volt extrém nagy a kitettség és sugárzás, mostantól az 5G jeladók veszik át a szerepet és ott lesznek minden sarkon, minden épületben és lakásban...

Mini 5G adótorony és átjátszó-állomás lesz az otthonodban, az iskolában, a hivatalokban, az utcán, gyakorlatilag mindenhol.... és mint tudjuk, Elon Musk több ezer kis műholddal a világűrből is szeretné szórni......Anélkül, hogy az ott lévő emberek egészségére gyakorolt hatását bárki figyelembe vette volna!

Az 1G, 2G, 3G és a 4G az 1 és 6 gigahertz közötti frekvenciát használja, addig az 5G a 24 és 90 gigahertz közötti tartományt fogja." - mondta el Kevin Mottus a Kaliforniai Agydaganatokkal foglalkozó Szervezetnél.Az elektromágneses spektrumon belül a radiofrekvenciás sugárzás arányára is igaz, hogy minél magasabb a frekvencia, annál veszélyesebb és nagyobb behatással van az élő organizmusokra."


Barrie Trower egy brit fizikus, aki Királyi Haditengerészetnél és brit Titkosszolgálatnál dolgozott mikrohullámú fegyverszakértőként. A videóban a Wi-Fi és a mikrohullámú sugárázás más formáinak emberi egészségre gyakorolt hatásairól beszél.
Barrie Trower amiatt aggódik, hogy a gyerekek már az iskolákban is olyan mikrohullámú frekvenciáknak és intenzitásoknak vannak kitéve, melyeket a mikrohullámú fegyverekben használnak.

A teljes jelentés grafikonokkal, a cégek reakcióival és az összes kockázati tényezővel a Chicago Tribune oldalán elolvashatóak... 
(Ha azt írná ki, hogy Európában nem engedélyezett a folyóirat, akkor ajánlom valamilyen VPN protokoll és kliens használatát USA-ra állítani.... - SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)
Forrás: Chicago Tribune
(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


Alex Jones az Infowars-on egyébként egy egész adást szentelt az 5G veszélyeinek a legfrissebb vizsgálatok tükrében.


Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

➽ Már az 5G első genfi sérültjeiről számol be a svájci lap - "Mint egy mikrohullámú sütőben!"

Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél!

Számos gyerek rákos megbetegedése után a szülők az iskola mellett lévő mobilátjátszó-torony sugárzását teszik felelőssé

A Csendes Háború Néma Fegyverei

Digitális TV elme-kontroll és manipuláció HD-minőségben ! A titkos SSS technológia

Tudatmódosítás és a 3G - avagy "kapjuk a nyakunkba rendesen"...

Drábik János előadása: A Csendes Háború Néma Fegyverei

A csendes háború néma fegyverei (1979) - Jelentés a Vas-Hegyről - Report from Iron Mountain (1967)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT