Politico: "Ezúttal Orbán Viktor túl messzire ment!"- A lap "Rákos daganatként" beszél a magyar nemzetpolitikáról és a globalo-liberális pusztítást elutasító illiberális irányról - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Politico: "Ezúttal Orbán Viktor túl messzire ment!"- A lap "Rákos daganatként" beszél a magyar nemzetpolitikáról és a globalo-liberális pusztítást elutasító illiberális irányról

Share This
A Politico mai száma rákos daganatként beszél a magyar nemzetpolitikáról és a liberalizmust-globalizmust elutasító illiberális irányról, melyből szeretne a jobb oldal egy európai irányt szabni.

A brüsszeli lap szerint itt az ideje a konzervatívoknak leszámolni Orbán Viktorral.


Címe: Ezúttal Orbán Viktor túl messzire ment.Nyílvánvaló, hogy szokás szerint a Tusnádfürdőn elmondott alapelvekkel és iránnyal akarnak leszámolni a brüsszeli bürokraták, politikusok és médiájuk.Ha valaki elolvassa a cikket, érzi, hogy szó szerint a globalisták és kibérelt politikusaik, médájuk részéről az európai parlamenti választások előtti "halálhörgésüket" halljuk most....A cikk kísértetiesen minden szólamában 'hajaz' a BBC Szijjártó Péteren elvérző riportjára és a riporternő kérdéseire..

Az RT NEWS.hu oldalon erről írt magyarra fordított cikkem itt felidézhető, ha valaki lemaradt volna az RT.com vagy a BBC adásáról:
De idézem most a Politico cikkét:Orbán alatt a menedékkérőket úgy mutatják be, mint ellenségek és bűnözők és azokat az embereket, akik nekik segítenek börtönnel fenyegetik. Bebörtönözni emberi jogokért harcolókat a menekültjogok és az EU alapvető emberi jogi chartájának a megsértése.

A kulturális és akadémiai szabadság ellen indított támadást és kampányt folytat az EU ellen, amit a muszlimok inváziójának elősegítsésével vádol."


Az EPP-nek példát kell statuálnia. Orbán deklarált agendája ennek a politikai márkának és nacionalizmusnak a terjesztése."


Mi nem engedhetjük meg, hogy ez a RÁK erodálja alapelveinket." - írja a PoliticoAki a cikket szeretné végigolvasni, a Politico oldalán itt elolvashatja.

Én nem kínozlak benneteket vele tovább.

Forrás: Politico.eu


A fentiek megértéséhez viszont használjuk ki az apropót és a lehetőséget. Idézzük fel, mi hangzott el és a miért támadják ennyire a magyar illiberális nemzetpolitikát!

Tusnádfürdő 2018 - Érdemes meghallgatni az egészet egyben!A világ jöbőbeni irányairól elég nyíltan szó volt benne ....
Érteni kell, mi zajlik a világban, hiszen csak olyan emberekkel tudunk előrébb jutni, akik értik, milyen a Világ Helyzete és miért olyan!"Egy tizenötmilliós nemzet számára létkérdés, hogy értse, mi történik körülötte"
❗ ◄ 5 TÉZIST FOGALMAZOTT MEG ►
Mert VAN ÉLET A GLOBALIZMUSON TÚL! 


A három legfontosabb:


1.Minden európai országnak joga van megvédeni keresztény kultúráját és joga van elutasítani a multikulturalizmus ideológiáját!


2. Minden országnak joga van védelmébe venni a hagyományos családmodellt. Minden gyermeknek joga van 1 anyához és 1 apához!
3. Minden országnak joga van megvédeni határait és joga van elutasítani a bevándorlást!

A VILÁGPOLITIKÁRÓL:


"Az amerikai elnök beváltotta az ígéreteit és véget ért a multilaterális globalista korszak, ennek helyébe a kétoldalú megállapodások rendszere lép. A kínai menetelés folytatódik, az oroszok is beváltották az ígéretüket, az Északi-áramlat megépült és Európa gázszállítását biztosítja, emellett Európa jobbratolódása is folytatódott."Várhatóan az amerikaiak folytatni fogják a kísérletüket, hogy sikeresen versenyezzenek Kínával. Amerika ebbe nem törődik bele, meg akarják változtatni a nemzetközi játékszabályokat, ez a szándék egy meghatározó erő lesz a következő időszakban.""Az USA célja, hogy eltűnjön Európa kereskedelmi fölénye vele szemben, várhatóan lesz egy amerikai-orosz megállapodás a fegyverkezést tekintve.""Oroszország ütközőzónákat fog majd létrehozni a következő időszakban, ahogy ezt mindig is tette."Az Európai Unió ma PRIMITÍV Oroszország-politikát folytat!
"Az EU ma primitív orosz politikát folytat, vannak olyan uniós országok amelyek fenyegetve érzik magukat – mondta Orbán utalva a Balti-térségre és Lengyelországra, ugyanakkor sem mi, sem a szlovákok, sem a csehek nem éreznek ilyen fenyegetést.Nekünk elemei érdekünk, hogy megakasszuk azt a folyamatot, mely Európát iszlamizálni, a nemzetállamokat felszámolni akarja!


- Tegyük fel a kérdést, hogyan kezelték a nyugat-európai kormányok az eddigi helyzetet? Helyesen cselekedtek?


"Európa vezetői alkalmatlanok – Nyugaton liberalizmus van, demokrácia nincsen!"
"A család, az emberi méltóság, a nemzet, a hitbéli közösségek: ezek erősítése a kereszténydemokrácia lényege."● "A kereszténydemokrácia nem áll multikulturális alapon, hanem elsőbbséget ad a keresztény kultúrának - ellentétben a globalista, liberális állammal
● a kereszténydemokrácia bevándorlásellenes, míg a liberális ezt pártolja
● a kereszténydemokrácia pedig a keresztény családmodellt veszi alapul"
És egy mondat még:


"Székelyföld akkor is létezett, amikor a modern Románia még nem létezett, és akkor is létezni fog, amikor már az egész Európa behódolt az iszlámnak" – mondta Orbán Viktor.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT