Így kapcsolódik egymáshoz a globalista háttérhatalmi korporációk hálózata - Teljes infografika - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Így kapcsolódik egymáshoz a globalista háttérhatalmi korporációk hálózata - Teljes infografika

Share This


Ezt a képet már mindenki ismeri a globalista korporációk egész világot átszövő hálózatáról, mely a fegyvergyártástól az élelmiszeriparig, az informatikától a repülőgépgyártásig és médiáig mind egyetlen szűk belső kör kezében összpontosul.

De érdemesnek tartottam újra közzétenni, hogy azok is megismerkedjenek vele, akik esetleg most szembesülnek először ezekkel az információkkal, amik a VilagHelyzete oldalon vagy az Alternatív Médiában évek óta rendelkezésre állnak.

Ne aggódjanak miatta, mert így sem maradtak le a többiekhez képest, hiszen az emberek 98%- ának valószínűleg mai napig sincs fogalma ezen összefüggésekről.Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket! 


KLIKK A TELJES KÉPHEZ!


Így épül fel a háttérhatalmi korporációk hálózata


A TÉNY, hogy létezik egy globális elit, mely az Illuminati piramisának alárendelve és terveit végrehajtva működteti ezt a hálózatot, már egy ideje nem titok. Ahogy olvashattátok itt: Mindig a pók irányítja a hálót, de pók mindig olyan szinten van, hogy az áldozat szemszögéből sosem láthatod. Vagy ha igen, akkor már túl késő.

Az igazi erőt, ami manipulálja az egészet sosem látod, hogyan működik az árnyékban.
Egy központi irányító politikát folytat, és ezért látod, hogy ugyanazok a dolgok történnek különböző országokban ugyanabban az időben.
Ez azért van, mert az utasítások egy központi helyről jönnek.


Tehát hogy milyen szervezetek irányítják ezt a hálózatot, ezt viszont csak pár éve tudhatjuk és ismerhetjük részleteiben számos igazságkutatónak vagy leleplezésnek köszönhetően.
Többen az életüket áldozták fel az igazságért és haltak meg a kutatások közben (Udo Ulfkotte), míg mások (jobb esetben) megbélyegzés és lejáratás áldozataivá váltak.

De nekik köszönhetjük, hogy mára a legfontosabb háttérhatalmi szervezetek "fényre kerültek" az árnyékból: ilyenek a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Trilaterális Bizottság, a Bilderberg csoport, az Atlanti Tanács, a szabadkőműves páholyok és különböző lovagrendek....stb.

A képen látható korporációk még mindig csak egy hálózat apró morzsái, de mégis fontosak, mert a teljes tömegtájékoztatást, a táplálkozást és az élet minden mozzanatát uralják.
Ők döntenek arról, hogy miről mit gondoljanak a tömegek (Média 5 cég kezében), hogy milyen élelmet egyenek az emberek (3 cég kezében), hogy milyen rakétákat és kire lőjenek ki (pl. Raytheon, Lockheed Martin),...stb sorolhatnánk estig....
Mindezekről Edward Bernays-től, a PR (public relations) feltalálójától 1928-ban publikált Propaganda című művéből sokat megtudhattunk. Freud amerikai unokaöccse. Az ő nevéhez fűződik a fogyasztói társadalom kialakítása. Azóta eltelt 90 év.

Abból indultak ki, hogy az ember boldoggá és kezelhetővé tehető, ha kielégítik belső önző vágyait. De kidolgozták az egész emberiség manipulálásának technikáit is.“Ha, tudatos együttműködéssel, vagy anélkül, de hatással tudsz lenni a vezetőkre [véleményvezérekre], automatikusan befolyással leszel a csoportra is, amit ők ingatnak meg [befolyásolnak].”(Edward Bernays)Bernays legnagyobb horderejű egyik kísérlete egyébként a nők dohányzásra szoktatása volt:  

A képen is látható pénzügyi oligarchia és a nemzetközi hatalmi elit különböző irányító csoportjai, valamint az egyes országok kormányzatainak és tömegtájékoztatási intézményeinek a vezetői, többek között a Bilderberg Csoport tanácskozásain beszélik meg hosszútávú elképzeléseiket és koordinálják nemzetközi szinten tevékenységüket.

A Bilderbeg Csoport a New york-i Council on Foreign Relations-höz (CFR - Külkapcsolatok Tanácsa), és annak londoni testvérintézményéhez, a Royal Institute of International Affairs-hez (RIIA - Külkapcsolatok Királyi Intézete vagy más néven Chatham House), valamint a Trilateral Commission-höz (a Háromoldalú Bizottság), azaz a háttérhatalom legfontosabb szervezeteihez tartozik.

Maga a Trilateral Commission is a Bilderberg tanácskozásokból fejlődött ki és a Bilderberg Csoportnál is globalizáltabb fórumnak tekinthető, mivel Japánt is felöleli.

Ezeknek a fórumoknak az a feladatuk, hogy közvetítsenek a szervezett pénzhatalom

1., gazdasági-pénzügyi érdekeit (FED)
2., valamint a kamat-kapitalista globalizáció általános érdekeit érvényesítő nemzetközi szervezetek között. (Soros)

A mainstream média el akarja hallgatni a Bilderberg és a felette álló háttérhatalmi piramis erejét azt mondván, hogy nincs befolyásuk a világ eseményeire.

De a résztvevők listája, valamint a képen is látahtó cégek vezetőinek gyakori jelenléte ellent mond ennek az alaptalan állításnak, hisz a világ legnagyobb, legbefolyásosabb embereiről, vállalatairól van szó és ha valaki ezután azt mondja, hogy nem kapcsolódnak össze, nem játszanak tervszerű és fontos feladatot a világ alakulásában, akkor az enyhén szólva is dilettáns és tájékozatlan a világ mozgató mechanizmusait illetően.

Forrás: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
Kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:

► "A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetője


"Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"
► 
FONTOS Cikk: 3 nagyvállalat kezébe kerül az egész Föld élelmiszertermelése és erről az emberek mit sem tudnak
► 
Kegyetlen igazság milliárdosok háborús játékáról
► 
"A Háború a legnagyobb ipar a világon. Aki mást mond, az vagy benne van, vagy teljesen hülye"


◢ BLOG: VilagHelyzete.com

◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT