7 év után újraaktiválják az amerikai Második Flottát, mely visszatér az Észak-Atlanti térségbe harcra készen. Kivel akar harcolni?-már csak ez a kérdés - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

7 év után újraaktiválják az amerikai Második Flottát, mely visszatér az Észak-Atlanti térségbe harcra készen. Kivel akar harcolni?-már csak ez a kérdés

Share This


"A 7 év után újraaktivált amerikai Második Flotta visszatér az Észak-Atlanti térségbe "harcra készen". Már csak az a kérdés, kivel akar harcolni?" - a cikk címe.


7 évvel a műveletei leállítása után az USA 2. flottáját hivatalosan is újra aktiválták. Admirálisa újra szeretné egy "jelentőségteljes erővé" és "harcra késszé" tenni "bármilyen rossz szereplő" ellen, mely behajózik az észak-atlanti térségbe.
Félő, hogy néhány rossz szereplő a világ színpadán fenyegeti a szabadságot, amit mi szentnek tartunk és alá akarja ásni, újra akarja írni az Egyesült Államok által felállított világrendet." - mondta Andrew Lewis altábornagy.


 

Olyan flotta felépítését ígérte meg, mely készen áll a harcra és kiterjed az USA keleti partjától a Barents-tengerig, Norvégia és Oroszország partjáig, közel az Északi-sarkkörhöz.

Agresszívan és nagyon gyorsan újraépítjük ezt a parancsnokságot egy műveletre kész harci szervezetté"- jelentette be Andrew Lewis a Norfolk (Virginia) Tengerészeti Bázison.
Forrás: RT News

(Fordította:SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT