Nincs lefutva a Mars-botrány! A CIA-bennfentes interjújára a NASA is megszólalt 'a Marson lévő kolónia vád' miatt - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Nincs lefutva a Mars-botrány! A CIA-bennfentes interjújára a NASA is megszólalt 'a Marson lévő kolónia vád' miatt

Share This
Nincs lefutva a Mars-botrány. A napokban néhány súlyos állítást megfogalmazó Robert David Steele, egykori reform-párti elnökjelölt, CIA bennfentes informátor Infowars-ban előadott interjújára kénytelen volt megszólalni a NASA is.A videó címe már önmagában is sokkoló: 


"A pedofília csak a kaput jelenti számukra, a vámpírizmus a végcél"Szóba kerül az is, hogy a héten a Vatikánban is furcsa dolgok történtek, mivel a Vatikán 3. legfontosabb emberét pedofília-vádjával őrizetbe vették, míg a Vatikán második legfontosabb emberét maga Ferenc Pápa menti fel most vasárnap tisztségéből!  
A Ferenc Pápával szemben álló bíborosok csoportjához tartozó, az egyház második emberének számító Gerhard Ludwig Müller bíborosról van szó!Az ominózus interjúban ráadásul Robert David Steele az Illuminatihoz tartozó elit őrületéről és borzalmasan bizarr világáról, valamint a végcéljukról beszélt a műsorvezető Alex Jones-nak.... 


Robert David Steele ugyanis elmondta:
"Jelenleg úgy gondoljuk, hogy a Marson létezik kolónia, melyet Földről elrabolt gyermekekkel népesítettek be, azzal, hogy 20 évre a világűrbe küldték őket."


Steel hozzátette:
"Ha egyszer a Marsra kerülnek, nem marad más választásuk, mint rabszolgának lenni a Mars kolóniában."

Egy NASA szóvivő válaszolt az állításokra, (amit a Daily Beast hozott le) és újra leszögezte a hivatalos álláspontot, miszerint "nincsenek emberek a Marson."

Nem valószínű, hogy közülünk bárki is járt a Marson, szóval, hogy mi lehet az igazság, ezt mindenki döntse el saját magában, vagy amennyiben többet tud, jelentkezzen nálam...: vilaghelyzete@gmail.comKapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek:A Marson működő hatalmas bázis képei kerültek ki a Google Mars műholdképeire - Valódi leleplezés vagy lélektani hadviselés?


Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT