A Vatikánban tartott kokainporos meleg-sex-orgia óriási botránya bekerült a főáramú médiába és gyűrűznek tovább a leváltások - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A Vatikánban tartott kokainporos meleg-sex-orgia óriási botránya bekerült a főáramú médiába és gyűrűznek tovább a leváltások

Share This


Megszoktuk már a főáramú médiától, hogy a valódi nagy súlyú vagy kínos ügyek nem kerülhetnek be a híradásokba.

2017. Július 2-án Leo Zagami szenzációs riportot publikált részletezve, hogy 
Francesco Coccopalmerio, aki Ferenc Pápa főtanácsadója hogyan vett részt egy meleg, kokainnal fűszerezett sex-orgián a Vatikánban. Számos olasz belső hálózatban és médiában dolgozó forrás is megerősítette számára a fentieket, ezért merte megírni."Luigi Capozzi-t - aki Francesco Coccopalmerio Bíborosi Hivatalának titkára, azaz a Római Pápaságnak egy nagyon fontos feje - rendőrök vették őrizetbe, miután házkutatást tartottak egy lakosztályban az egykori Inkvizíciós Palotában, ahol is egy drogokkal fűszerezett meleg orgiát találtak! - Zagami állítása szerint.


"A rendőrség később bizonyította, hogy Capozzi-t, aki éppen püspökké válása felé tart, most megkérték vonuljon vissza egy kolostorba a Vatikánban."Az is bekerült a képbe, hogy "Capozzi egy a Szentszék vatikáni rendszámával ellátott autót használt arra, hogy nagy mennyiségben kokaint csempésszen be a "Szent Városállamba."Egy nappal az eset leleplezése után Zagami interjút is adott a legnagyobb nézettségű amerikai Alternatív Médiának, az Infowars műsorveztőjének, Alex jones-nak.
Másnap már a Daily Mail is átvette a sztorit.
Azon természetesen meg sem lepődünk, hogy Magyarországra a hírből az égvilágon semmi sem jutott el, de a VilagHelyzete és az Alternatív Hírek oldalon éppen ezért írok róla, hogy ne maradjatok le soha a világban valóban zajló eseményekről! 


"A Vatikáni Rendőrség rajtaütött egy meleg orgián Ferenc Pápa egyik főtanácsadójának lakásán" - áll a július 5-i lapszámban. 

A lakás éppen a Vatikáni Kongregáció azon részéhez tartozik, mely meg van bízva a papság szexuális visszaéléseivel kapcsolatos ügyek kivizsgálásával, megoldásával, vagy elrendezésével. 
"Az olaszországi riportok arról szólnak, hogy a lakásnak a fő lakója jelenleg Francesco Coccopalmerio bíboros – a 80 éves Pápa egyik kulcs-segítője.”A Vatikáni Rendőrség által kivitelezett akció arra utal, hogy masszív lépések történnek a pedofília, az emberkereskedelem körei ellen, amit nemzetközi törvényes ügynökségek indítottak el és az új amerikai elnök, Donald Trump is támogatja őket. 
"Néhány héttel ezelőtt egy professzor hívott fel - aki gazdaságtudományok elismert professzora az egyik nagy nevű olasz egyetemen - és azt mondta:

'Leo valami nagyon nagy fog hamarosan történni; le fognak csapni a pedofil hálózatra. Donald Trump tényleg azt kezdte el csinálni, amit korábban ígért, hogy fog."
- állítja Leo Zagami.
Leo Zagami saját oldalán már a továbbiakban arról is ír, hogy Trump komoly nyomást helyezett a Vatikánra, ami egyes köröket nagyon felbőszített ellene ebben a pedofil-gyűrűben....., mely Vatikán papjaitól London belső köréig és Washington politikusaiig is elér.

Forrás: Infowars

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT