Soros túlhaladta még Saul Alinsky rendszerdöntő módszereit is - ha a szellem kiszabadul, nincs ember, aki kontrollálni tudná - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Soros túlhaladta még Saul Alinsky rendszerdöntő módszereit is - ha a szellem kiszabadul, nincs ember, aki kontrollálni tudná

Share This
Vannak a történelemben dolgok, írja a World News Daily cikk, amelyre rá lehet mutatni és azt mondani: „ez azután mindent megváltoztatott”.

Mint a villamosság, az otthonok vezetékes vízellátása vagy a puskapor.Azután vannak olyan dolgok, amelyekre úgy lehet rámutatni, hogy azok egyszerűen jobbítják az eredeti tervet. Mint például az üzemanyag-befecskendezés, és így tovább.

Barack Obama Saul Alinskynek a közösség felhergeléséről szóló tanítását fejlesztette tovább, azt helyi szintről nemzeti szintre emelve. Sok Alinsky-tanítvány így is érzi:
hogy a helyi agitációt és a dezorganizáló filozófiát nagyobb, országos vagy nemzetközi színpadon kell végrehajtani.Saul Alinsky 12 pontját és műveit nagyon kevesen ismerik! Még azok sem, akik az utcákon ennek iránymutatása szerint akcióban vannak. Pedig a felforgatás legfontosabb kézikönyve! Hillary Clinton is ebből írta diplomáját!


A radikális baloldali gondolkodó 12 szabálya közül már jó néhányat a gyakorlatban is kipróbáltak." Az imént idézett írás 2013-ban készült, de íródhatott volna akár ma is. 

A VilagHelyzete Blogon számtalan cikkben még évekkel ezelőtt beszéltem róla éppen azért, hogy ha oda kerül a sor, mindenki legyen tisztában azzal, mi folyik körülötte a társadalomban és mivel kerül szembe az utcán, amikor fizetett agtitátorok által felhergelt tömeg ront neki bárminek, aminek parancsolták. Hogyan lehetséges ez? (SBG Buddha - VilagHelyzete megj) 2 éve írtam, de ma is aktuális, mert a szemünk előtt zajlik!
Érdekes, hogy amit ma közösségszervezésnek neveznek, azt Alinksy agitációnak nevezte. De valahogy az agitátor nevet túlságosan negatívnak találták. Miután a ballibek azt tették, amit ők ilyenkor gyakran csinálnak:

Ne változtasd meg a narratívát, csak a nevet.A közösségi agitátor így egy varázsütésre közösségi szervező lett. Ki lenne egy közösség megszervezése vagy általában a szervezés ellen? Hát nem azt mondja mindenki gyerekkorunk óta, hogy jobban meg kell szerveződnünk?
Sokan emlegetik manapság Saul Alinskyt és 1971-ben írt könyvét, a „Szabályok radikálisoknak” címűt.

Mint amikor Trump ellen tüntettek az anarchisták.De mostanság esik szét a mozgalom. Alinsky nem hagyta volna jóvá a mai piszkos hippik és álarcot viselő erőszakos banditák egyvelegét. Arra tanított, hogy „a forradalmároknak nem szabad kérkedniük radikalizmusukkal”. Sőt arra tanította őket, hogy vágják le a hajukat normális hosszúságúra, járjanak öltönyben és szivárogjanak be a rendszer belsejébe.


Márpedig az utóbbiak kezdik elveszíteni a befolyásukat az előbbiekkel szemben. De van egy kivétel. „Ez pedig maga George Soros.”Az öltönyben járó Soros az erőszakos forradalmat részesíti előnyben. Szervezete, a „Szövetség a Globális Igazságért” volt a hamburgi G-20 csúcstalálkozón tüntető radikális és vandál „Utasítsd El a Fasizmus” szervezet mögött.Alinskytől eltérően Soros fütyül rá, ha az egész rendszer porig ég. Azt hiszi ugyanis, hogy irányítani tudja azt a Főnixet, amely abból kikel. Azonban ezúttal tévedhet. Soros évtizedeken át az anarchia veszett kutyáját pórázon tudta tartani, és neki szolgált.Csakhogy most a póráz elszakadhat. Ha ez megtörténik, a kutya felboríthatja a dolgok megszokott menetét. A történelem tele van olyan démonalkotókkal, akiket saját kreálmányuk fal fel.Forrás: The World News Daily / Lovas IstvánAz alábbi cikkeket sem szabad figyelmen kívül hagyni a rendszerbedöntő folyamatokat illetően: Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! Ukrajna a célkeresztben"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája'


✔ Soros György döbbenetes tevékenysége lepleződött le! 2500 fájlt publikáltak hekkerek!
Ügyészségi vizsgálat Soros György ellen! Ebben minden benne van! Bevándorlók átcsempészésével és betelepítésével veszélybe sodorja Olaszországot.
Soros dollármilliók a "migrációs invázió normaként való elfogadtatására"

✔ 
 Soros György döbbenetes tevékenységéről 2500 fájlt publikáltak hekkerek! Kikerült végre! Jöhet a Clinton Alapítvány!


Soros migránsflottája: Olaszország államügyészsége vizsgálatot indít a civil szervezetek embercsempészetét illetően

✔ 
Bomba-leleplezés Soros kapcsolódásáról a Fehér Házhoz: SOROS-TÉGLA MONDTA TOLLBA WASHINGTON CEU-ÁLLÁSFOGLALÁSÁT!
✔ 
Soros 10 millió bevándorlóval akarja növelni az amerikai választópolgárok számát és tervét végrehajtani
✔ 
„Görögország: Soros György trójai falova Európa ellen” - írja a konzervatív amerikai portál 14 oldalban kibontva a bizonyítékokat
✔ 
Duterte Sorosnak: "Ha a lábad beteszed a Fülöp-szigetekre te idióta, a pokolba küldelek"
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT