Amerikai agresszió ellen óva intenek az oroszok-USA a légicsapás előtt egyeztetett a terroristákkal, majd lebombázta az ellenük harcoló szír katonákat - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Amerikai agresszió ellen óva intenek az oroszok-USA a légicsapás előtt egyeztetett a terroristákkal, majd lebombázta az ellenük harcoló szír katonákat

Share This
Ez kemény lesz és durva, mert ez a valóság! És megdöbbentő, hogy a heti eseményekről egyetlen hír sem volt a főáramú médiában...Folytatódik és új sebességbe kapcsolt az amerikai agresszió Szíriában....  Az oroszok óva intenek attól, hogy Washington tovább segítse a terroristákat. 
Elmondják azt is, hogy a szír kormányerőket ért amerikai légicsapás előtt a Pentagon közvetlenül egyeztetett a terroristákkal..., majd lebombázott és megölt 60 ISIS és al-Nusra terrorista ellen harcoló kormánykatonát....Magyar felirattal láthatóak az ezen a héten történt nyilatkozatok, 'eligazítások'.... (VilagHelyzete) 


HETI ESEMÉNYEK - Amint erről a héten beszámoltam:

Az USA felfüggeszt minden kétoldalú tárgyalást Oroszországgal Szíria ügyében...
  

Most hétvégén már beszámoltam arról, hogy
„A nagyhatalmak Szíriát globális háborúba hajszolják” címmel a német gazdasági-politikai hírportál arról ír, hogy igen veszélyes helyzet alakult ki Alappónál, ahol a nemzetközi és iszlamista zsoldosok, terroristák, lázadók a szíriai hadsereg megtámadására készülődnek.Az amerikai kormány most nyíltan ezen terrorcsoportok oldalán bekapcsolódva légitámadásokkal fenyegeti a szíriai kormány-hadsereget, mint azt a Reuters brit hírügynökség jelentette.

Félő, hogy ilyen támadások esetén orosz katonák is életüket veszítenék.
A Pentagon szóvivője bejelentette Washingtonban, hogy "Oroszországnak fel kell arra készülnie, hogy orosz gépeket lőnek le és orosz katonákat kell majd zsákba hazaküldeni."Az amerikai kormányon belül nőnek a követendő stratégiával kapcsolatos feszültségek. Obama elnök el akar kerülni egy nyílt katonai konfrontációt Oroszországgal.


Korábban ebben Kerry külügyminiszterre hagyatkozott, de most már ő is azt mondta, mint több amerikai kormánytényező, hogy Amerikának közvetlenül be kell avatkoznia Szíriában. Nyílt háborúval fenyeget az USA-Oroszország konfliktus......
Forrás: RT NEWSOroszország válaszolt! Oroszország ENSZ-nagykövete pár perce beszédet mondott - mivel az ország veszi át az Biztonsági Tanácsának vezetését - és nagyon súlyos válasszal és szókimondással reagált az USA tevékenységére a Közel-Keleten és Szíriában.
Arra, hogy az USA felfüggeszt minden kétoldalú tárgyalást Oroszországgal Szíria ügyében.Washington szabotálja a tűzszüneti megállapodást és a békét és vállalnia kell minden felelősséget az elkövetkező terrorcselekményekért, hiszen semmit nem tesz az általa támogatott al-Nusra terroristák ellen. 


Az USA alkut köt még az ördöggel is és kész szövetségre lépni a terrorral,
 csak hogy megdöntse Assadot. "Az USA soha nem helyezett semmilyen nyomást a Jabhat Al-Nusra terroristáira, nem tett semmilyen lépést, nem hozott intézkedéseket a fegyveresek ellen." - jelentette ki az orosz külügyminisztérium az imént....A helyzet súlyos, megismétlem és erről nagyon sokan nem is tudnak....(VilagHelyzete)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT