Clintonnak befellegzett? Az FBI igazgatója újraindítja a nyomozást ellene az új bizonyítékok miatt. Minden infó egy helyen - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Clintonnak befellegzett? Az FBI igazgatója újraindítja a nyomozást ellene az új bizonyítékok miatt. Minden infó egy helyen

Share This

Igaznak bizonyult a hír, miszerint az FBI egy része fellázadhat az FBI vezetése ellen, ha engednek eltussolni egy ilyen horderejű botrányt és bűncselekmény-sorozatot, mint ami a Clinton-klán működéséhez köthető.
A média is csak a biztonsági kockázatról beszél leggyakrabban, nem pedig az azokban lévő hihetetlen korrupcióról, sorsdöntő titkos információkról, amiket a Wikileaks Podesta-levelezések néven tett közzé eddig 21 részletben és valóban elképesztő leleplezéseket tartalmaz.Még akkor sem tekintenek el a nyomozás újraindításától, ha Clintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journal

Az FBI újraindította a nyomozást Hillary Clinton botrányos emailjei ügyében. Erről az FBI igazgatója értesítette a kongresszust.
James Comey a szövetségi nyomozóiroda igazgatója azt közölte levelében, hogy olyan, az eredeti ügyhöz nem kapcsolódó emaileket fedeztek fel, amely alapján el lehet dönteni, hogy a demokrata elnökjelölt külügyminiszterként tanúsított hanyag adatkezelése a törvényesség határain belül van -e.

A New York Times úgy tudja, hogy a nyomozók Clinton tanácsadójánál, Huma Abedin és férje, Anthony Weiner lakásán foglaltak le egy elektronikai eszközt, és ezen találták az eddig ismeretlen leveleket, amelyeket most vizsgálnak.Weiner ellen egy 15 éves lány tett panaszt, hogy a volt képviselő szexuális tartalmú üzeneteket és képeket küldözgetett neki. Nem először bukott le Weiner ilyen ügyben, de most különösen nagy felháborodást okozott, hogy a képek egy részén két éves kisgyermeke is mellette volt. Miután a botrány kirobbant, Huma Abedin bejelentette, különköltözik férjétől.

Az ügyben az FBI is nyomozott, és ennek a vizsgálatnak a kapcsán bukkantak olyan levelekre, amelyek miatt újranyitották a nyáron már lezárt Clinton email-aktát. A feltételezés szerint ezek mégis tartalmazhattak titkos anyagokat, de ezt még vizsgálják. A kongresszusnak írt levélben James Comey FBI-igazgató azt közölte, hogy "nem tudni, mennyi időbe telik az új információk kivizsgálása".

AZ FBI-igazgató nem közölt részleteket, de Carl Bernstein, a Watergate-ügyet kirobbantó veterán újságíró szerint csak valamilyen igazán jelentős felfedezés miatt vállalhatták be a nyomozók, hogy 11 nappal a választások előtt ilyen bejelentést tesznek.

Donald Trump éppen beszédet tartott, amikor megkapta a hírt, amit meg is osztott közönségével:

"Lock her up" (Csukják le!) - skandálta a tömeg, miután Trump közölte "a Watergate-ügynél nagyobb botrányról van szó" , de megdicsérte az FBI-t, hogy mégsem engedtek a politikai nyomásnak.A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) bejelentése után néhány órával Hillary Clinton is megszólalt. A politikus követelte, hogy az FBI hozza nyilvánosságra a tényeket az előkerült e-mailekről:
"Tizenegy napra vagyunk életünk talán legfontosabb választásától. A voksolások már tartanak az országban. Az amerikai nép így megérdemli, hogy azonnal megismerhesse a teljes tényeket”– olvasta fel levelét Hillary Clinton.

LEGFONTOSABB CIKK ÉS LELEPLEZÉS, mely az egész emberiség sorsát megváltoztatná: 
Elkezdődött a Wikileaks-bomba! Megtörtént a "földönkívüli lelepleződés! A Wikileaks olyan titkos dokumentumokat tett közzé, amitől hanyatt fogsz esniKapcsolódó korábbi cikkek: 


Újabb baj: Ecuador elvágta Julien Assange, a nagykövetségükön 'raboskodó' Wikileaks vezetőjének internet hozzáférésétSBG Buddha - VilagHelyzete.com

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek:  VilagHelyzete.hu vagy Alternativhirek.blogspot.comNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT