Assange okt.4-én olyan H.Clintonnal kapcsolatos titkos dokumentumot hoz nyilvánosságra, mely végleg leleplezi az elnökjelöltet - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Assange okt.4-én olyan H.Clintonnal kapcsolatos titkos dokumentumot hoz nyilvánosságra, mely végleg leleplezi az elnökjelöltet

Share This

A Wikileaks alapításának holnapi 10. éves évfordulójára (2010. Október 4) Julian Assange bejelentette, hogy olyan Hillary Clintonnal kapcsolatos titkos dokumentumokat hoznak nyilvánosságra, melyek végleg tönkreteszik a demokrata párt elnökjelöltet és kampányát.
A szervezet vezetője előzőleg azt ígérte, hogy a dokumentumokat, mint eddig jó néhány alkalommal más titkos iratokkal tették most is London ecuadori nagykövetségének erkélyéről fogja bejelenteni.

Ám Assange szakértői úgy vélik túl nagy biztonsági kockázatot rejtene ha kiállna a nyilvánosság elé. A szakértők úgy gondolják Assange ellenségei egy merénylettől sem riadnának vissza.

A vélhető biztonsági kockázatok miatt Assange ma értesítette a közvéleményt, hogy nem a nagykövetség erkélyéről teszi majd meg a nagy bejelentést, hanem egy berlini konferencián videó összeköttetésben teszi meg a nagy bejelentést.

A közvélemény rendkívül felfokozottan várja a kedd esti nagy bejelentést, amit Assange még az amerikai elnökválasztási kampány elején csak “októberi meglepetésnek” nevezett. Julian Assange évek óta Ecuador nagykövetségén él Nagy-Britanniában, mivel több ország is elfogatóparancsot adott ki ellene, nem tudja elhagyni azt.
Forrás: RT NewsAzonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT