Sokkoló szembesítés élő adásban: Az iszlamisták által rabszolgasorba taszított yazidi lány Németországban menekültként élő megerőszakolójával nézhetett szembe - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Sokkoló szembesítés élő adásban: Az iszlamisták által rabszolgasorba taszított yazidi lány Németországban menekültként élő megerőszakolójával nézhetett szembe

Share This


Az egykor iszlamisták áltak rabszolgasorba kényszerített yazidi lányról (Ashwaq Haji Hamid) már írtam korábban nektek az Alternatív Hírek oldalon cikket, mivel ELKÉPESZTŐEN HIHETETLEN MÓDON saját megerőszakolójával és az őt fogvatartó ISIS-terroristával, Abu Hamammal Németország utcáin kellett szembetalálkoznia, ahol a terrorista magát menekültnek kiadva szabadon élt.Akkor azt írtam, hogy az ISIS fogságából megszökött yazidi rabszolgalány Németországból inkább hazamegy, mivel az őt fogvatartó terroristák menekültként élnek Stuttgartban és meg is fenyegették őt.

Most az RT News azért vette elő egy cikk erejéig az ügyet, mivel az iraki TV-ben szembesítették őket egy nyilvános műsorban, mivel az iszlamistát hazatoloncolták az eset után.


Szembesítés TV-műsorban: Rabszolgalány és iszlamista rabszolgatartóA lányt sok ezer más yazidi lányhoz hasonlóan otthonról, szüleitől rabolták el az iszlám állam terroristái. A férfiakat megölték, a használható és értékesíthető nőket pedig Mosulban rabszolgaként adták el vagy használták ők maguk.

Abu Hammam is ott vette meg a lányt, majd hosszú időn át naponta megverte és megerőszakolta.

Miért tetted ezt velem?" - kérdezi Ashwaq.Leromboltad az életemet. Elvettél mindent tőlem. Elvettél mindent, amiről álmodtam."Most már tudod, mit jelent a kínzás, mit jelent megkínzottnak lenni, mit jelent a magány. Ha egy kis érzés is lett volna benned, vagy érzelem, nem tudtál volna megerőszakolni engem, amikor még csak 14 éves voltam."Abban a korban voltam, mint a fiad vagy a lányod lennne" - folytatta a lány, majd hirtelen a sokk-hatástól ájultan zuhan el a padlón és már nem tudja befejezni mondatait rabszolgatartójával és iszlamista megerőszakolójával szemben állva.... Szomorú sajnos...

(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

A korábbi cikkből: Ugyanazok a ISIS-terroristák élnek most menekültként Stuttgartban, akik őt rabszolgaként fogva tartottákassdd


Úgy döntött inkább hazamegy Irakba, miután Stuttgartban konfrontálódott saját fogvatartójával, az ISIS-terroristával, aki menekültnek kiadva magát éli világát Németorrszágban.

Ashwaq Ta’lo elmondta, hogy már többször látta egy Stuttgarttól 40km-re lévő kisvárosban a férfit, de nem akart hinni a szemének, hogy ő lehet és megrémült, ha csak eszébe jut.

De egyszer mikor hazafelé tartott, 
megállította az utcán Stuttgartban Abu Humam – egy szíriai ISIS terrorista, aki 100$-ért vásárolta meg őt és tartotta fogva.id%25C3%25A9z%25C5%2591jel

Szinte megfagytam, amikor óvatosan ránéztem az árcára" - mondta el a Bas News, kurd hírügynökségnek. "Abu Human volt az, ugyanazzal a félelmetes szakállas és ronda képével."
Elmesélte a lány, hogy egykori fogvatartójával való váratlan szembetalálkozása alatt Abu Haram azt mondta neki, hogy 
id%25C3%25A9z%25C5%2591jel

Én vagyok Abu Hamam és te egy ideig velem voltál Mosulban. És tudom, hogy most hol élsz, kikkel élsz és mit csinálsz." 


Ashwaq azonnal elmondta az incidenst bátyjának és szólt Humam-ról a német rendőrségnek, akik CCTV kamerafelvételek alapján azonosítani is tudták a férfit.

Akárhogyis a német hatóságok azt mondták, nincs lehetőségük és alapjuk a férfi letartóztatásához, ha Abu Humam szintén menekültként érkezett Németországba.

A Yazidi fiatal lány úgy döntött, inkább elhagyja Németországot, azt remélve, hogy Kurdisztánban - ahonnan el kellett menekülni és ahol még apja él - talán biztonságban lesz.
  

id%25C3%25A9z%25C5%2591jelSoha nem jövök ide vissza."
A yazidi lányok szenvedéséről és a kurdok megpróbáltatásairól nagyon sok posztot írtam akkoriban a VilagHelyzete FB-oldalán. Bár számos könyvben megjelent azóta beszámolójuk, a sorsuk szinte érdektelen a legtöbb nyugati ember számára.

A számomra legszívszorítóbb videót az ISIS elől a kopár, víz nélkülki Sinjar-hegyre felmenekült kurdok és yazidik kimenekítéséről  (akik napokat töltöttek ott fent) mai napig őrzöm és most is megmutatom (SBG Buddha - VilagHelyzete) 
2018. Augusztus 20-án írtam:


A német hatóságok már vizsgálódnak annak a jazidi nőnek az ügyében, aki a hírek szerint nemrég Németországban ismerte fel egykori bántalmazóját, aki az Iszlám Állam katonája volt. Nem is nagyon lehet tudni, hogy melyik a nagyobb szégyen: az, hogy eddig kérdéses volt, hogy egyáltalán nyomoznak-e az ügyben; vagy az, hogy az áldozat Irakban nagyobb biztonságban érzi magát, mint Stuttgartban.

A német ügyészek azt nyilatkozták, hogy készek eljárást indítani abban az ügyben, amelyben egy Németországba menekült iraki, jazidi keresztény nő felismerte egykori bántalmazóját, aki terrorista volt az ISIS kötelékében és a nőt szexrabszolgaként tartotta fogva, majd adta el pénzért – írja a Deutsche Welle az AP hírügynökségre hivatkozva.760x0

Az AP egy szövetségi ügyészségi szóvivőre hivatkozva azt is írja, hogy a hatóságoknak még több információra van szükségük a férfi kézre kerítéséhez.id%25C3%25A9z%25C5%2591jel

A fiatal nőt kihallgattuk, ám az általa adott információk nem voltak elég pontosak"– mondta Frauke Köhler. A szóvivő hozzátette, hogy a fiatal jazidi nő addigra elhagyta Németországot, mire az állításai nyilvánosságra kerültek.

A 19 éves jazidi nő, Ashwaq Haji Hami 2018. februárjában már másodszor látta egykori fogvatartóját és kínzóját, amikor a hatóságokhoz fordult, ám nem kapott tőlük segítséget.

Köhler azonban igyekezett hangsúlyozni, hogy a német hatóságok nem hagyták annyiban az ügyet, amiben újabb kihallgatásokra lenne szükség, ám az igazság kiderítését nehezíti, hogy az áldozat már nem tartózkodik Németországban.

Hami, az áldozat 2015-ben ment Baden-Württembergbe egy olyan program résztvevőjeként, amely segítséget nyújt a jazidi nőknek, különösen azoknak, akik az ISIS áldozatai voltak.
A nő elmondta, hogy megérkezése után Stuttgartban és környékén kétszer is belefutott egykori fogvatartójába, aki Irakban 10 héten át tartotta fogva 2014-ben.


Mint mondta, a találkozás miatt nem érezte magát biztonságban Németországban. Jelenleg a családjával egy táborban lakik Irak kurdok lakta részén.Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

1 megjegyzés:

  1. A megerős7akolt Ya7idi lányról írt cikkben 4 féleképpen van leírva a7 erős7aktevő neve, egy alaklommal Human-ként is, ami igen viss7ás, mert nem neve7hető embernek.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT