SÁMSON-OPCIÓ: Izrael terve, amiben az egész Földet célba veszi: ha neki pusztulni kell, pusztuljon vele az egész világ - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

SÁMSON-OPCIÓ: Izrael terve, amiben az egész Földet célba veszi: ha neki pusztulni kell, pusztuljon vele az egész világ

Share ThisEgyre gyakrabban kerül szóba a hírekben és a nemzetközi politikában az Irán megtámadására való buzdítás és háború megindításának őrült terve. Elég csak megnézni a napi híradásokat... 
Ezzel kapcsolatban pedig mindig előkerül kommentekbek az ún. "Sámson-opció"... Mivel a világ közvéleményének és az átlagembereknek fogalmuk sincs, miről van szó, ezért mindenképp beszélnünk kell róla! (SBG Buddha - VilagHelyzete) 


Mindnyájunkat fenyeget az Izraellel szövetséges angolszász Nyugat birodalmi politikája, amelyhez csatlakozott az Európai Unió is
, végleg szakítva az alapító atyák európai közösségével: a népek, a testvériség, a béke Európájával és a felülről történő uniformizálás révén közvetlenül egy totalitárius falanszter felé vezet bennünket.
Egy szörnyű, embertelen, materialista, ragadozó, imperialista és kardcsörtető Új Világrend felé, amely globálisan fogja alkalmazni a gázai bantusztánban lokálisan kipróbált izraeli népelnyomó technikákat, miközben a „civilizációk összecsapásának” ürügyén a terrorizmusellenes háború szükségleteivel álcázza a hőn áhított nyersanyagforrások lenyúlására irányuló próbálkozásait.

A Brüsszel által képviselt Európa a népek ellensége, mert fennen hangoztatott elveit megcsúfolva valójában a nagy globális rendetlenséget, az endogám pénzoligarchiát és „a halál iparosait” szolgálja.
Ez az EU csak egy nagy átverés.
 

A mostani válság magában a kapitalizmus logikájában gyökerezik: totális (pénzügyi, gazdasági, társadalmi, egészségügyi stb.) és példátlanul súlyos, még az 1929-es Nagy Válsággal összevetve is.

Miután a hajdani vállalkozói kapitalizmus mára spekulatív finánckapitalizmussá degenerálódott, olyan ellentmondásokkal, kihívásokkal és zsákutcákkal szembesült, hogy csak előre menekülhet:


a háborúba, feláldozva a népeket egy skrupulusok nélküli és az érdemtelenül birtokolt kiváltságai megőrzéséért mindenre kész kisebbség egoista, tébolyult, hitvány érdekeinek. A világ tényleges vezetői „akarják” a háborút…

Momentán két forgatókönyv tűnik valószínűnek.


SÁMSON - OPCIÓ


1. Az első, az izraeli, egy csomó fanatikus szélsőségessel, akik az iráni „fenyegetés” ürügyén (amely persze egyáltalán nem valóságos, hiszen a perzsa ország szigorúan önvédelmi célú atomprogramot folytat) készek megtámadni Iránt, valójában a cionista entitás közel-keleti vezető szerepének megerősítése és a regionális nyersanyagforrások fölötti ellenőrzés megszerzése végett.

A megtámadott Irán nyilván védekezni fog, és vele együtt a szövetségesei is: Szíria, Libanon, Gáza… Izrael viszont nem fog eltűrni semmilyen fenyegetést a határain és még kevésbé a területén
, és ha létében érzi fenyegetve magát, miután annyit fenyegetett másokat, a nukleáris megoldástól sem fog visszariadni, és habozás nélkül elindítja több száz bombáját a világ négy sarka felé. Ez az úgynevezett Sámson-opció, amelyhez az izraeli háborús stratégáknak a bibliai Sámson alakja nyújtott inspirációt, aki a filiszteusok egyik templomát magára rogyasztva több ezer filiszteust vitt magával a halálba. „Több száz nukleáris robbanófejjel rendelkezünk és rakétáink minden irányban elindulhatnak… Az európai városok többsége légierőnk célpontját képezi…
Katonai erőnk nem a harmincadik, inkább a második vagy a harmadik legerősebb a világon. (…) Képesek vagyunk magunkkal vinni a pusztulásba a világot. És biztosíthatom önöket, hogy meg is tennénk, mielőtt Izrael eltűnik”
- figyelmeztetett Martin Van Creveld izraeli katonai szakértő, a jeruzsálemi Héber Egyetem tanára (The Christian News, 2003. február 17.). 
Nemrég
Ron Rosenbaum amerikai zsidó szerző (és Hitler-kutató) a harmadik nukleáris világháborúhoz vezető utat boncolgató könyvében ugyancsak megerősíti, hogy „a második holokauszt következményeként” – egyébként a németek által éppen holokauszt-kárpótlásul szállított – atom-tengeralattjáróival
 

Izrael nemcsak a támadóin fog bosszút állni, hanem „lerombolja a világ pilléreit is (megtámadva például Moszkvát és más európai fővárosokat), valamint az iszlám szent helyeit”, hiszen „az arányosság elvetése a Sámson-opció lényege”
(How the End Begins: The Road to a Nuclear World War III, Simon & Schuster, 2011).


Röviden, ez a forgatókönyv az apokalipszishez vezet. Aki szelet vet, vihart arat, és végül Izrael is eltűnik majd a térképről – csak éppen nem Irán „rosszvoltából”, hanem a saját őrültsége áldozataként. Mindezt egyedül Izrael ura és szolgálója, az USA akadályozhatja meg. Talán…

A háborúkat Oroszország és Kína irányába kell terelni  1.  A másik világháborús forgatókönyv az amerikai háborús tervek elvetésével járna az Irakhoz, Afganisztánhoz, Szomáliához és Iránhoz hasonló gyönge országok ellen, az igazi jövőbeli katonai riválisok, Kína és Oroszország – mint az angolszász-cionista imperializmus teljes és végleges világuralmának megteremtése útjában álló természetes akadályok – megsemmisítését célozva.
    Így a USraeli birodalmat kiszolgáló marionettfigurák és bábkormányok pozícióba helyezése mellett egyúttal lehetővé válna a Föld szinte összes természeti erőforrásának régóta tervezett monopolizálása, vagyis a Wall Street és a London City általi megkaparintása is.


Pillanatnyilag az izraeli forgatókönyv látszik aktuálisabbnak és az orosz felderítés nélkül már megvalósult volna (Irán nemzeti ünnepére időzítették, a Moszkvából érkező figyelmeztetés után azonban a perzsák még időben szétszórták a harci repülőiket, kivonva őket a tervezett izraeli légicsapás alól).Summa summarum, a finánckapitalizmus végső és elkerülhetetlen szakasza a permanens háború. Akár Izrael elvakult, arrogáns és gőgös magánakciója eszkalálódna, akár a Birodalom kétségbeesett próbálkozása, hogy megőrizze hegemóniáját a lehető legnagyobb és legsúlyosabb planetáris konfrontáció, a kínai és orosz kolosszusok megtámadása árán is, a végeredmény ugyanaz lesz mindnyájunk számára.
Fatális, mint egykor Sámson esetében.
(SBG Buddha - VilagHelyzete)
20 ok Irán megtámadása ellen..., de ki valójában a Farkas és ki a Bárány?

Kinek is van titkos atomfegyvere és atomprogramja valójában? TELJES FILM

DRÁBIK JÁNOS: IZRAEL BÉKÉS ATOMBOMBÁI 1.RÉSZ


DRÁBIK JÁNOS: IZRAEL BÉKÉS ATOMBOMBÁI 2-3. RÉSZ
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT