NetFlix: Szíriai menekült alakjában érkezik a MESSIÁS, akiben már a CIA is veszélyt lát? - 2020. Január 1-én - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

NetFlix: Szíriai menekült alakjában érkezik a MESSIÁS, akiben már a CIA is veszélyt lát? - 2020. Január 1-én

Share ThisSzíriai menekült alakjában érkezik a MESSIÁS a NetFlix új sorozatában
Akik régóta követik a VilagHelyzete oldalt, tudjátok, hogy gyakran szoktam és szeretek olyan filmeket, sorozatokat ajánlani, amikre érdemes odafigyelni...

Az sem jelent senki számára meglepetést, hogy mára a Netflix vált az egyik legmeghatározóbb és ereje folytán az egyik legmanipulatívabb platformmá, hiszen brutálisan jó sorozatokat készít.
Számos sorozata mozifilmeket is megalázó módon messze felülmúlja a 2-3 órába bepréselni kényszerülő mozis élményeket, éppen ebben rejlik az ereje....Nagyon gyakran ezt használja ki globalista, gender, vagy politikai ideológiák terjesztésére és befolyásolásra.
2020 január 1-én indul egy MESSIÁS című sorozata, mely az én érdeklődésemre bizton számíthat a történet miatt, de éppen ezért talán nektek is érdekes lehet.

A forgatókönyv szerint egy szíriai menekült lenne az új messiás, akit a CIA is veszélyesnek ítél meg a rengeteg követője miatt....
Egy Szíriából érkezett férfi azt állítja magáról, hogy az apja üzenetét jött elmondani – az apja pedig nem más, mint Isten. A jelek szerint ez az új messiás ráadásul valóban képes csodát tenni, így rengeteg követője lesz.A CIA azonban gyanakszik, hogy nem csak egy szélhámosról van-e mégis szó....„A semmiből jött és nem tudjuk, hogy kicsoda” - mondja a sorozatban Eve Geller ügynök a New Yort Post cikke szerint, hozzátéve, hogy követőinek tömege talán komoly veszélyben van.„Akár egy hadsereget is létrehozhat és a halálba vezetheti őket” – teszi hozzá.


A Messiah cselekménye közben a történetet más karakterek szemszögéből is megismerik a nézők, például egy izraeli Moszad-ügynök, egy texasi prédikátor és a lánya, egy palesztin menekült, és az esetet feltáró újságírónő nézőpontjából.

"A Messiah egy provokatív és izgalmas thriller, amely bemutatja hit és a manipuláció erejét a közösségi média korában" – írja róla a Collider.

(SBG Buddha - VilagHelyzete)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT