Őrület kibontakozóban! Portálok blokkolva, az új-zélandi mészárlás videóját birtoklókat 10 év börtönnel fenyegette meg a rendőrség - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Őrület kibontakozóban! Portálok blokkolva, az új-zélandi mészárlás videóját birtoklókat 10 év börtönnel fenyegette meg a rendőrség

Share This

Őrület bontakozik ki Új-Zéland kapcsán és senki nem érti, mi a fene zajlik! Vagyis nagyon is értjük.....


Az új-zélandi rendőrség azzal fenyegette meg a lakosságot, hogy 10 év börtönt kap, aki megosztja vagy terjeszti, netán birtokolja a christchurchi mészárlásról készült videót! Most a szólásszabadság jegyében csak azért is belinkelném ide mindkettőt, de nem teszem.... Aki akarta, már szépen mindkettőt megszerezte és elemezgetheti..., ezt már nem igazán fogják tudni megakadályozni...Eközben az ottani szervek blokkolják az olyan oldalakat és videómegosztókat, ahol mind a merénylő Brenton Tarrant Manifesto-ja, mind a videó elérhető volt. Ilyenek például a Zerohedge és a LiveLeak. 

Természetesen jelen esetben is nagyon sok kérdőjel, furcsa dolog és még több kérdés jelenik meg. Illetve jelenne meg, ha hagynák a helyzet elemzését. De nem hagyják. Egyetlen narratíva az engedélyezett és elfogadott."Ne töltse le. Ne terjessze. Ha megtalálta, hogy meg legyen önnek vagy hogy megossza a videót, lehetséges büntetéssel és börtönnel kell szembenéznie." - ezt közölte Wellington rendőrsége és egy 18 éves fiút már meg is vádoltak.

Szó szerint:
“Do not download it. Do not share it. If you are found to have a copy of the video or to have shared it, you face fines & potential imprisonment”

A hatóságok 173 000 USD bírságot szabhatnak ki a videó vagy bármilyen kapcsolódó tartalom megosztására. Így nem csoda, hogy az internetszolgáltatók rohantak, hogy töröljenek vagy blokkoljanak minden ilyen tartalmat. - írja az RT News.
Az új-zélandi internethasználók jelentése szerint a '8chan' - a webhely, ahol Tarrant bejelentette támadását, és linkeket küldött nacionalista manifesztumához - szintén le lett tiltva....

A LiveLeak népszerű videomegosztó oldaláról is beszámoltak arról, hogy blokkolták - bár moderátorai kifejezetten kijelentették , hogy nem engedik meg, hogy a felvétel élő videóját megosszák.
A támadás túlmutat Új-Zélandon is. Milo Yiannopoulos, brit politikai író, kommentátor és blogger belépését Ausztrália területére megtiltották egy Facebook-posztja miatt, amelyben az iszlámot „barbár, idegen” vallási kultúrának nevezte .

Eközben az Egyesült Királyságban, a rendőrség letartóztatott egy embert Oldhamben szombaton az állítólagos közösségi médiában tett hozzászólásai miatt, amelyek - mint mondják -
„hivatkozást és támogatást nyújtottak az új-zélandi szörnyű eseményeknek”.

Orwell 2019 (SBG Buddha - VilagHelyzete)Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. Szerintem Trampli kérte a V4-eket, hogy küldjenek fegyverolajat, meg lőszert a fickónak.
    Ja és lángost, hogy egyértelmű legyen, hogy honnan jött a támogatás.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT