"A globális felmelegedés a legnagyobb kamu, ami bűntudatra, félelemre játszó agymosó propaganda" a Greenpeace alapítója szerint - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"A globális felmelegedés a legnagyobb kamu, ami bűntudatra, félelemre játszó agymosó propaganda" a Greenpeace alapítója szerint

Share This


"A legnagyobb kamu a történelemben" - A globális felmelegedés agymosó propagandáját átkozta és dobta a kukába a Greenpeace társalapítója! - BOTRÁNY és LELEPLEZŐDÉS!Patrick Moore nagyon kemény szavakkal ostorozta a modern környezetvédelmi mozgalmat, amit "globális felmelegedésnek neveznek, de a legnagyobb kamu a történelemben", ráadásul a félelem és bűnösség érzetét kelti szándékosan az emberekben, hogy átnyomják az üzenetet.

A klímakatasztrófa egy félelem-kampány, vagyis félelem és bűnösség egyszerre." - mondta a Greenpeace társalapítója a Breitbart rádiós műsorvezetőjének, Rebecca Mansournak.

Félsz attól, hogy megölöd a gyermekeidet azzal, hogy egy SUV-t vezetve viszed őket és közben szén-dioxidot bocsátasz ki az atmoszférába és ezért bűntudatot érzel. Nincs ennél erősebb motiváció, mint ennek a kettőnek a használata! Félelem és bűntudat!"Az az utálatos dolog, ami ma klíma-kérdés területén történik, a legnagyobb fenyegetés a felvilágosultságra Galilei óta!"
Az amerikai 'marxista-szocialisták' új találmánya: a Zöld Szocializmus

Ez a politika, az ideológia és vallás mérgező egyvelege, amivé tették a globális felmelegedés kamuját. A szén-dioxid nem szennyezés, hanem az élet alapvető tápanyaga."

Azzal mossák a gyerekek agyát, hogy gondoljanak bele, hogy 10 év múlva itt a világ vége. Emögött milliárdosok állnak és én tudni akarom, hogy kicsodák ők! Úgy gondolom, hogy le kell őket vadásznunk!" - mondta az azóta néhány óra alatt már bombaként robbant szavakat Patrick Moore...


Emlékeztek erre a videóra a VilagHelyzete oldalon és benne az Alan Wattal készült interjúra? Pedig sok-sok évvel ezelőtt készült!


Természetesen amiről itt beszélünk, az a globális felmelegedés, amit élesen el kell és el is lehet választani a környezetszennyezéstől és a természet pusztításától, hiszen a környezettudatos magatartás attól még ugyanolyan fontos!
Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT