Tommy Robinson BBC-t és a globalista diktatúrát leleplező „Panodrama” filmje és utolsó segélykérő üzenete - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Tommy Robinson BBC-t és a globalista diktatúrát leleplező „Panodrama” filmje és utolsó segélykérő üzenete

Share This“Ez az utolsó médiafelület, ami megmaradt nekem”
Mi történik?Közzétettük a „Panodrama” című filmet, … amely egyértelműen bebizonyította, hogy az „elit” és az olyan szervezetek, mint a Hope Not Hate, együttműködnek a BBC-vel, hogy híreket kreáljanak a jó hírnevem megsemmisítése céljából.A dokumentumfilmünk csak 24 órája volt közzétéve, amikor engem letöröltek az internetről.
Már nem tudok felmenni az Instagramra, sem a Facebookra. Közben John Sweeney-nek még mindig megvan az állása. Elmondom, miért: Mert vannak további felvételeink John Sweeney-ről, amelyek bemutatják, hogy amikor a BBC legutóbb meg akart tőle szabadulni, akkor voltak nála dolgok a BBC ellen … a korrupt médiánk ellen.
Most a következőt kérném mindannyiótoktól: Osszátok meg a Panodrama c. filmet mindenkivel, akivel csak tudjátok. Osszátok meg a linket, ami a YouTube csatornámon van.Az üzenetem (az elitnek) egyszerű: Miután megalapítottam az Angol Védelmi Ligát (EDL), az első három hónapban háromszor tartóztattak le az otthonomban. Azt hittétek, hogy ez majd megállít minket. De nem állított meg.Ezután bebörtönöztetek hamis vádakkal, miután a feleségemmel zsaroltatok egy hamis jelzálog-csalási ügyben. Azt hittétek, ha börtönbe zártok, és egy cellába tesztek muszlim foglyokkal, akikkel félholtra verettek, azzal majd megállítotok. De nem állított meg.Azt hittétek, hogy ha töröltök minket a Twitterről, az majd megállít minket. De nem állított meg. Azt hittétek, hogy ha töröltök a PayPalról, az majd megállít minket. Ez hatással volt ránk, 70%-kal visszavetette az adományozási linkünk forgalmát. És ez megállított minket? Nem. Megcsináltuk a legprofesszionálisabb leleplező filmet a BBC-ről, amit ez az ország valaha is látott. Nem állított meg minket.Ha azt hiszitek, hogy a Facebookról vagy az Instagramról való törlés megállít minket …Nem, nem fog megállítani minket. Hátráltatni fog, de nem fog megállítani minket.Több, mint 100.000 ember iratkozott fel a www.TR.News oldalra az utóbbi 24 órában.Mindenkinek köszönöm, aki feliratkozott! Így fogom tudni tartani veletek a kapcsolatot.Ha azon gondolkodtok, hogy mit tudtok tenni: osszátok meg azt a weboldalt. Még dolgozunk rajta.Mindannyian tudtuk, hogy ez meg fog történni. Most bizonyítást nyert a tény: a Facebook egyeztet az iszlamistákkal, radikális csoportokkal, Mohammed Shafiq-kal, aki Maajid Nawaz meggyilkolására szólított fel, Nawaz Mohamed ellen elkövetett „istenkáromlása” miatt. A Facebook egyeztet és utasításokat fogad el, a kormány pedig együttműködik ezekkel a radikálisokkal. Ők mind szorosan együttműködnek a tervük végrehajtásáért.
A tervük pedig az, hogy lecseréljenek TITEKET. Mindannyitokat. Minket. A kultúránkat, a közösségeinket. A nyitott kapukon a Közel-Keletről beáradó migráció,

 
A nyugati civilizáció barbárokkal történő lecserélése, amely az egész világon történik …


Tőlünk meg elvárják, hogy maradjuk csendben. És most már láthatjátok, hogy meddig képesek elmenni, hogy elhallgattassanak mindannyiunkat. Nem csak engem cenzúráznak, hanem titeket is. 


A cenzúrával megfosztanak titeket attól a lehetőségtől, hogy kialakítsátok a saját véleményeteket, akár egyetértetek velem, akár nem. Akkor is, ha Jeremy Corbynnal értetek egyet, akkor is, ha nem. Függetlenül attól, hogy éppen melyik elképzeléssel értetek egyet, meg kell, hogy legyen a lehetőségetek, hogy halljátok ezeket az elképzeléseket és az ellenérveket is. Most azt csinálták, hogy teljesen elvágták ezekhez a médiaplatformokhoz való hozzáférésemet.
A hazugságok … mert ezek hazugságok, amiket a Facebook közzé tesz. A hazugságok, amiket a média körbefuttat a világon: Hogy én „muszlimok meggyilkolására és ellenük történő erőszakra szólítottam fel”. Mindenki, aki követ engem, tudja, hogy ez egy hazugság. Amit ezzel tettek az az, hogy saját magukat leplezték le: megmutatták, hogy milyen hatalmuk van. És (megmutatták) a nagy techcégek és az elit közötti együttműködést.Folytatok megbeszéléseket másokkal, akiket szintén kicenzúráztak. Fontolgatom egy a nagy techcégek elleni tömegfelvonulás lehetőségét. Jelenleg ezen gondolkodunk.Amit nekem most tennem kell, az a saját média platformom kiépítése. Ezt úgyis tudtam. Meg kell csinálnom a saját appomat. Ezt is tudtam. Kell, hogy legyen egy hely, ahova mind felmehetünk.A cenzúra eltéríti-e majd az embereket attól, hogy meg akarják hallgatni Tommy Robinsont? Nagy-Britannia legnagyobb politikai platformja az én Facebook oldalam volt!
Ez volt a legnagyobb forgalmú. Nagyobb, mint Theresa May vagy Jeremy Corbin oldala. Nagyobb, mint a Munkáspárté, vagy a Konzervatív Párté. És ez (az oldaltörlés) nem változtat azon, hogy az emberek, akik engem követtek, meghallgattak és kapcsolatba léptek velem, ők még mindig itt vannak az országunkban … Megpróbálkozhattok azzal, hogy agymosást végeztek az iskolarendszeren keresztül, az olyan gyűlölet-csoportjaitokkal, mint a Hope not Hate. Megpróbálhatjátok átmosni a következő 10 fiatal generáció agyát ebben az országban. De ezzel nem értek el mást, mint lázadást ez ellen.
Én is, ti is, mindannyian tudtuk, hogy ez meg fog történni. Mindez meg fog most állítani minket? Nem. Ez a világos üzenetünk.A mai napon az Amazon eltávolította a „MOHAMED KORÁNJA – MIÉRT ÖLNEK A MUSZLIMOK AZ ISZLÁMÉRT” című könyvemet. Szó szerint KÖNYVEKET ÉGETNEK! Felmehetsz az Amazonra, és megveheted a Mein Kampf-ot. Megveheted Hitler könyvét! … De Tommy Robinsonét nem veheted meg!Ha ettől nem kapcsol be a vészcsengő mindannyitokban, és nem értitek meg, hogy mindannyiunkat el fognak hallgattatni, vagy legalábbis meg fogják próbálni … és mindegyikőtöket bezárnak egy „dobozba”. És bárkit, aki kilóg a sorból; bármilyen eltérő véleményt el fognak hallgattatni … egymással összefogva.Értsétek meg, hogy a BBC és az ‘elit’ együtt fog dolgozni azon, hogy megsemmisítsenek bárkit, aki szembe megy velük. (Értsétek meg) az elképzelést, amit mindig mondtam, hogy már egy szólásszabadság utáni korszakban élünk. Nem demokráciában élünk! Nézzétek meg, mit csinálnak a Brexittel!

Egy sztálinista társadalomban élünk, ahol azokat, akiknek eltérő véleményük van, el fogják hallgattatni, úgy hogy nyomást fognak helyezni rájuk az egymással együttműködő kormányok és nagy techcégek. Mit csinál a Facebook, amikor összejátszik a radikális muszlimokkal Rochdale-ben?
A hazugságokról, amiket most e pillanatban is szétkürtölnek rólam…Nézzétek meg mindennek az időzítését. Február második hetére tervezte (a BBC) a Panoráma dokumentumfilm bemutatóját (amiben ki akartak csinálni, láthatjátok a bizonyítékokat). És a Hope Not Hate nemzeti riportját ugyanakkor tervezték lehozni. Együttműködtek. Majd az volt soron, hogy elveszik tőlem a lehetőségeimet arra, hogy elmondjam nektek az igazságot arról, hogy mi is történik valójában. És el is vették (a platformokat).


PANODRAMA - A BBC FAKE NEWS LELEPLEZÉSEHát ha mindez nem bizonyíték mindegyikőtök számára, hogy meddig fognak elmenni, hogy lerombolják a nemzetünket, mert ez történik: az országunkat éppen belülről semmisítik meg. Éppen eladnak bennünket, titeket, mindannyiunkat, egytől-egyig.Ha kérhetem még egyszer, szeretném, ha terjesztenétek és megosztanátok (a filmet), ahogy csak tudjátok, a Panodrama filmet, a linket a YouTube-on, ha felmentek a www.TR.News oldalra, van ott egy „feliratkozás” gomb. A feliratkozás ingyenes. Ahogy már mondtam, az utóbbi 24 órában már történt 100.000 feliratkozás.Minél jobban próbálnak cenzúrázni minket … Ezt egyedül nem tudom megcsinálni, szükségem van a segítségetekre.Jelenleg tárgyalok ügyvédekkel … vizsgálom a lehetőségét, hogy bepereljem a Facebookot. Teljes hazugságokat terjesztenek. Vegyétek észre az egész időzítését: Abban a pillanatban, hogy a BBC, a kormány és a Hope Not Hate leleplezése megtörtént az egész világ előtt … abban a pillanatban vették el tőlem a lehetőséget, hogy beszéljek veletek. Terjesszétek a dokumentumfilmet mindenhol!Vajon meddig lesz még meg a lehetőségem, hogy hozzátok forduljak a YouTube-on?Leszedik a Facebookról azokat, akik kiposztolják, hogy „Én vagyok Tommy Robinson”, és 30 napos letiltásokat kapnak.Itt van az összes bizonyíték, hogy meddig fognak elmenni …Ahogy mondtam, tartsátok nyitva a szemeteket … iratkozzatok fel a TR.News-ra, ha csinálok egy új videót holnap, el fogom küldeni emailben félmillió embernek. És amikor eljut ahhoz a félmillió emberhez, ők tovább fogják osztani, online vagy WhatsApp csoportokban, országszerte. Meg se lehet majd állítani az egészet. Létrejött egy mozgalom.Egy kérésem maradt még …


Donald Trump! Ha most nem lépsz közbe … éppen most szedik le azokat az oldalakat és azok a hangokat, akik megosztják az IGAZSÁGOT arról, hogy mit csinálnak. Az egész világon.
Láttam, hogy a fia (ifj. Trump) kiposztolta:

Aki most nem szólal fel, az maga is bűnrészes”… az emberek most kell felszólalniuk!Mindenki tudja, hogy én nem bujtottam fel semmilyen muszlimok elleni erőszakra. Ha én erőszakra bujtottam volna fel muszlimok ellen, szerintetek nem tartóztatott volna le a brit rendőrség?!Osszátok a filmet mindenhol! A weboldalt is: www.TR.News Kiépítés alatt van. Egy bevezető oldalt fogtok ott találni, ott van a Panodrama dokumentumfilm, és van egy link. Mindenkit kérek, hogy iratkozzon fel azon a linken. Az a link adja meg a lehetőséget, hogy a jövőben kapcsolatban legyek veletek. Hogy beszéljek hozzátok és megmutassam a videókat, amiket csinálok.Ez csak egy újabb akadály, amit az utunkba gördítettek. De ez soha nem fog megállítani bennünket.Ahogy mondtam, tárgyalásban vagyok különböző országbeli emberekkel, hogy tartsunk egy nagy cenzúra-ellenes tüntetést Londonban. Valószínűleg a Facebook irodaháza előtt. De ez nem Tommy Robinson cenzúrázásáról kellene, hogy szóljon, hanem mindenkiről, akit cenzúráznak. És a képmutatásról: a Muzulmán Testvériség még mindig fent van a közösségi médián! Terrorszervezetek még mindig fent vannak a közösségi médián! Erőszakolók még mindig fent van a közösségi médián! Gyerekeket erőszakolók még mindig fent vannak a közösségi médián! Az összes erőfeszítés arra irányul, hogy azokat hallgattassák el, akik ellenállnak a globalizmusnak és az iszlámnak.Holnap Finnországba repülök. Miért megyek Finnországba? Mert a vezető média figyelmen kívül hagy egy dokumentumfilmet.Amikor a menekültek Finnországba érkeztek, a menekültek egyikének adtak egy kamerát. Egyébként sok embernek adtak, hogy mondják el a történetet, hogy mi történt. Egy szimpatikus fiatalember, akit a videóban láttam, menekültként érkezett Finnországba. Ő egy IGAZI menekült. De hamar rá kellett jönnie, hogy azok, akikkel egy házba szállásolták el, terroristák voltak, és a terroristákat támogatók. A film ezt meséli el, és azt, hogyan csapott le a nemi erőszak válság Finnországra. És hogy hogyan szenvedte el Finnország az első terrortámadását.

És szerintetek mi lett? A vezető média nem hajlandó leadni ezt a dokumentumfilmet. Pénteken a film nyilvános bemutatóján leszek. És most már sajnálom, de nem tudom ezt megosztani veletek Facebookon vagy Instagramon. Pont ezért törölték el ezeket: nem akarják, hogy lássátok az igazságot. Nem akarják, hogy kiegyensúlyozott véleményetek legyen arról, ami történik.

Azt akarják, hogy elhiggyétek, amit ők mondanak nektek. Erről van szó: FAKE NEWS! A valóság az teljesen más.
Na jó éjszakát. Csak azon csodálkozom, hogy nem próbáltak megölni. Ha megnézi az ember miket csinálnak, látszik, hogy mennyire félnek.


Kapcsolódó Alternatív Hírek Cikkek:

Győzött az igazságért küzdő Tommy Robinson a brit bírósággal szemben! Szabadon engedik a hibás eljárás miatt.

Koránra tett esküt az új brit belügyminiszter, miközben Tommy Robinson az igazságról való tudósításért 13 hónap börtönt kapottA MasterCard az iszlám kritizálásáért letilttatta a Jihad-figyelő Robert Spencer vezetőjének számláját - Orwell 2018
Forrás: Dzsihadfigyelo.com

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT