Trump cégnek, társaságnak nevezte Venezuelát, majd gyorsan korrigált - Freudi elszólás lett volna vagy kimondta az igazságot? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Trump cégnek, társaságnak nevezte Venezuelát, majd gyorsan korrigált - Freudi elszólás lett volna vagy kimondta az igazságot?

Share This


Trump cégnek, társaságnak nevezte Venezuelát, majd gyorsan korrigált... - Freudi elszólás lett volna vagy kimondta az igazságot....?


Donald Trump tényleg "cégként vezeti az országot" vagy mi más lehetne az oka annak, hogy az általa célkeresztben lévő Venezueláról "társaságként", "cégként" beszélt az ott végrehajtandó rendszerdöntés kapcsán?Valószínűleg az, amiről még neki sem lenne szabad beszélni és az RT News cikke sem merte szóba hozni, de az Alternatív Médiából tájékozódók tudják: hogy a Föld legtöbb országa (még Magyarország is) a szervezett magánhatalom és pénzhatalmi elit pénzkibocsátási rendszerében cégként bejegyzett és birtokolt, pórázon tartott ország. (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)A Trump-féle nyelvbotlás, amit sokan Freudi-elszólásnak tartanak szerdán történt, amikor az amerikai elnök fogadta az önjelölt (amerikai báb) venezuelai elnök, Juan Guaido feleségét a Fehér Házban.

Venezuela az egyik leggazdagabb cég és most mégis az egyik legszegényebb válla....., ország a világon."...-mondta... (VilagHelyzete)Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT