Tényleg csodálatos lett Magyarország 2018-as imázsfilmje! Gyönyörű ország a miénk, hisz mindenünk megvan! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Tényleg csodálatos lett Magyarország 2018-as imázsfilmje! Gyönyörű ország a miénk, hisz mindenünk megvan!

Share ThisHa nem tudnám magyarként, hogy mennyire csodálatos és gyönyőrű hazában élünk és élhetünk a Kárpát-medencében, ahol mindenünk adott a boldogsághoz és az élethez, akkor is ámulnék látva Magyaroszágot és ezt a kis összeállítást hazánkról.Ha viszont külföldi lennénk, azonnal keresném a térképen, hol virágzik vajon a Földnek eme békés és gyönyörű szeglete, ahol ezek a gyönyörű mezők és erdők, hegyek és alföldek, falvak és városok így váltják egymást.
Ahol a világ legszebb lányai élnek, ahol a nagyapák és apák még értékekre, a nagymamák és anyák még szeretetre nevelik a gyermekeiket. 


Ahol csodálatos és biztonságos az éghajlat, ivóvízben bővelkedő folyók és patakok csörgedeznek, bőségben élelmet megtermelni képes termőföldek borítják a határt, ahol egy ősi nyelvet kincsként magában hordozó nemzet él.
Ahol a házasságot szentnek, a férfi és nő kapcsolatát és a gyermekáldást csodának és védendőnek tartják. 

Ez Magyarország!
Ahogy mondani szoktam:Mindenünk megvan és adott a boldogsághoz ezen a Földön és itt ezen a magyar földön... Semmi másra nincs a világon szükségünk, mint amit ez a haza adni tud. (SBG Buddha - VilagHelyzete saját vélemény)
OSSZÁTOK MEG MINÉL TÖBB EMBERREL!
DE FŐLEG EZT AZ ÉRZÉST ÉS EZT AZ ÉLMÉNYT


Természetesen mindig elmondom, hogy azért tudom a fentieket így leírni, mert másképp nem is tudnám ha nem így éreznék őszintén... 

A világot látni és ismerni kell ahhoz, hogy értékelni tudd azt, amid van és azt is amid nincs. Onnantól már csak értékrend és tudatosság kérdése, hogy képes vagy-e meglátni, azt ami értékes és fontos és azt, aminek végképp semmi jelentősége!

Politikusok, jellemtelen percemberek, korrupció és szidni való...- ez egyetlen országban sincs másként! 

VISZONT ezért kár lenne az embernek elfelejtenie azokat az értékeket, amik valóban fontosak az életben! Az már egyáltalán nem mindegy, hogy megvannak-e vagy sem és bővelkedünk-e bennük vagy sem! 


Ebben már igazán drágakő Magyarország!
Hiszek benne és tudom is, bár ez szubjektív tudom, de számomra nem igazán kérdés! 

Ezért szeretünk itt élni és ezért is élünk itt, nem pedig máshol! 


De ha mégis másfelé sodor minket az élet, a munka vagy a karrier hajszolása, netán kalandvágy és az ambíció, akkor is nagyot dobban a szívünk, amikor meglátjuk a Magyarország táblát a határon, vagy amikor leszáll a repülőnk!

Olyankor értékeljük azt, ami nekünk itthon megvan, mert aki kicsit is ismeri a világot, tudja, hogy sok milliárd embernek mindez meg sem adatik. De még csak az sem, hogy álmodhasson róla! Mi pedig benne élünk: békében, bőségben és biztonságban!
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT