"Igen, Oroszország készen áll a háborúra, de csak abban az esetben ha az USA megtámadja" - közölték orosz diplomaták az ENSZ-ben - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Igen, Oroszország készen áll a háborúra, de csak abban az esetben ha az USA megtámadja" - közölték orosz diplomaták az ENSZ-ben

Share This


Orosz diplomaták határozottan cáfolták azt a propagandát amit az amerikai háborús háják és a médiájuk terjeszt, hogy Oroszország háborúra készülne.
"De igen, abban az esetben, ha az USA támadna, Oroszország készen áll a háborúra!" - szögezték le pénteken az ENSZ-ben.Egyre hangosabban verik a harci dobokat nyugaton, miközben elképesztő mennyiségű haderő sorakozik fel és érkezik az Oroszországot körbevevő nyugatbarát államokba és amerikai bázisokra.
A legutóbbi találkozón az USA azt állította, hogy Oroszország háborúra készül. 


Igen, Oroszország készül a háborúra, ezt meg tudom erősíteni!". Amíg az USA háborúra készül ellenünk, mi is ezt fogjuk tenni. Felkészülünk."Arra készülünk, hogy megvédjük szülőföldünket, a hazánkat és annak területi egységét, az alapelveinket, értékeinket és a népünket."


Oroszország nem keresi a konfrontációt, ellentétben az USA-val!" - mondta Andrej Belouszov.Mi másért akarna az Egyesült Államok kilépni a nukleáris megállapodásból (INF), növelni nukleáris haderejét, alkalmazkodni egy új nukleáris doktrínához, mely csökkentené a kötöttséget az atomfegyverek használatában? - ez a kérdés mindannyiunk számára" - mondta az ENSZ-ben Andrej Belouszov, az Orosz Külügyminisztérium fegyverzetellenőrzési bizottságának vezetője.


Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT