"Európa harctérré fog változni. Súlyos helyzetbe hozta az USA Európát a nukleáris alku felrúgásával" - figyelmeztetett Putyin - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Európa harctérré fog változni. Súlyos helyzetbe hozta az USA Európát a nukleáris alku felrúgásával" - figyelmeztetett Putyin

Share ThisEurópa harctérré fog változni.
Putyin újságírók kérdésére válaszolva elmagyarázta, mit jelent az amerikai politika és a jelenlegi irány, ami a nukleáris egyezményből való egyoldaló amerikai kilépésben csúcsosodott ki. 
Lefordítottam nektek magyarra szokás szerint azzal a céllal, hogy képben legyetek és tudatosan szemléljétek a globalista médiából áradó propagandát..., mert a jelenlegi veszély és helyzet sokkal súlyosabb, mint ez a hírekből egyáltalán lejön.
A baj az, hogy szinte semmi nem hallható továbbra sem a világban zajló valós eseményekről. Na de éppen ezért működtetem az Alternatív Médiát, az Alternatív Híreket és a VilagHelyzete Blogot és Facebook híroldalt, hogy halljatok és tudjatok róluk!  (SBG Buddha - VilagHelyzete)


Ez a probléma nem tegnap és nem 3 nappal ezelőtt kezdődött, amikor az amerikai elnök bejelelentette a kilépést, hanem hamarabb.
Önök is észrevehették, hogy az Amerikai Kongresszus már jóval korábban gigászi összegeket különített el ezekre a katonai fejlesztésekre. Ami azt jelenti, hogy a döntés már megvolt! A Kongresszus ezt a költségvetést már el is fogadta.

Természetesen vannak korlátozások a rakétafejlesztéseket illetően, amiket Oroszország és az Egyesült Államok elfogadott.
Azzal, hogy a középhatótávolságú..stb rakéták fejlesztéséről szóló megállapodás megszűnt, innentől semmi nem szab határt a fejlesztéseknek és a kipróbálásuknak.

Nem lesz semmi más, csak fegyverkezési verseny.


Ha az USA kivonul az INF nukleáris megállapodásból, az Európa számára azt jelenti - természetesen attól függően, hogy az USA mihez kezd az új rakétáival - ha az USA idehozza őket Európába, akkor kénytelenek vagyunk mi is az azonosság elve alapján ugyanezt a választ adni.

Az európai országoknak, már ha felfogják, rá kell eszmélniük, hogy amennyiben területükkel is hozzájárulnak ehhez, akkor saját országukat teszik ki a fenyegetésnek és egy lehetséges viszontválasznak, támadásnak.

Újra ugyanaz a szituáció lesz, mint anno a Pershing rakétákkal volt.Én egyszerűen nem tudom, miért sodornánk Európát újra ilyen veszélybe. Egyetlen okot sem tudok rá. 


És mi a formális ürügy partnereink számára, hogy kilépnek a nukleáris alkuból?
A vádaskodás, hogy mi szegtük meg azokat. De szokás szerint egyetlen erre utaló bizonyítékot sem tudnak bemutatni.


És ráadásul az USA máris megszegte a megállapodást azzal, hogy rakétarendszereket kezdett el Romániába telepíteni és használni az Aegis indítórendszereket ott.

Ugyanis ezek az Aegis-rendszerek képesek ballisztikus rakétákat is indítani, már nem csak rakétaelhárító antiballisztikus rendszerek!

Csak egyszerűen másik programot kellene ilyen céllal elindítaniuk. Ennyi az egész. Tehát már ők maguk megszegték ezt a megállapodást!

És mi a helyzet a pilóta nélküli harci repülőgépekkel?Abban is megszegték a megállapodásokat!Azok egyáltalán nem különböznek a közép, - és rövid hatótávolságú rakétáktól! Szóval a jól ismert kiáltás, a 'Kapd el a tolvajt, ott fut!' , jelen esetben nem működik!

Most azt fürkésszük és vizsgáljuk, hogy mi is az, ami jelenleg folyik. De meg is ismétlem, hogy mi készen állunk most is, hogy együttműködjünk amerikai partnereinkkel minden akadékoskodás nélkül.
  
A legfontosabb az, hogy mi fogja ezt a döntést követni és milyen döntések születnek. Én azt remélem, hogy képesek leszünk megvitatni mindezeket a kérdéseket személyesen az amerikai elnökkel november 11-én Párizsban zajló találkozónkon."                                                                                         (Vlagyimir Putyin)

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT