Kanye West látogatása és teljes beszélgetése Donald Trump elnökkel lehengerlő, elképesztő és ébresztő jellegű volt - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Kanye West látogatása és teljes beszélgetése Donald Trump elnökkel lehengerlő, elképesztő és ébresztő jellegű volt

Share ThisKanye West látogatása és teljes beszélgetése Donald Trump elnökkel lehengerlő, elképesztő és olyan ébresztő jellegű volt, hogy szerintem mindenkinek érdemes végghallgatnia, aki kicsit is ért angolul.Annyira világos és politikai korrektségtől mentes beszéd, hogy valószínűleg a főáramú globálmédia darabjaira fogja cincálni és vagy kiforgatja vagy teljesen el fogja hallgatni.
De számomra a legelképesztőbb meglepetés az volt, amikor 7:05-nél előkapja telefonját és megmutatja, az IPlane, a hidrogénmeghajtású repülőgép tervét és sorolja, sorolja hogyan kellene végre az emberek oldalára állni és a munkahelyeket hazahozni..stb..stb...

  

Az Apple Kínában, a Lewis a legnagyobb amerikai farmergyártó pedig Vietnámban gyártja a termékeit! Hát hol élünk? Aki pedig haza szeretné hozni a cégeket, azt az elnököt támadják?


Trump útja igazából a 'hős útja' és én igenis támogatom ezt az utat." - mondja.


Elég abból, hogy nem beszélünk nyiltan, hogy minden ami nem tetszik a globalistáknak, az rasszista!"Trumpnak szinte meg sem kell szólalni és Kanye West egy ébredt öntudattal és tájékozottsággal válaszol mindenre. (SBG Buddha - VilagHelyzete)(Fordította és írta: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Kanye West sem most kezdte és amikor belelendült koncertjein arról beszélni, hogyan téveszti meg és manipullja a lakosságot a média és a háttérhatalom, azonnal elkezdték pszichiátriai esetté nyilvánítani és lejáratni.... Íme az egyik ilyen részlet: 


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

3 megjegyzés:

 1. Érdekes fordulat attól aki az Illuminátus szekerét tolta eddig...vagy még mindig azt tolja ?

  VálaszTörlés
 2. Laci nem lehetne hozzá Magyar feliratot csinálni?Gondolom,hogy egymillió dolgod van,de ha úgy érzed,hogy ez egy fontos videó akkor sokkal több emberhez eljuthatna.Sajnos én nem értek ehhez és fogalmam sincs mennyi időt vesz igénybe egy ilyen feliratozás.
  Amúgy Kanye West amikor Trumpra azt mondta,hogy a Hős útján jár vagy valami hasonlót akkor lehetséges,hogy a David Wilcock féle könyvre gondol?

  VálaszTörlés
 3. Hallod Buddha! Azért azt vágod hogy Kanya West nyiltan illuminátista mint Jay Z meg a többi sátánista... miután felocsúdtál a gyönyörtől láss a politikai marketingen túl is tesó ;)

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT