X-aktába illő, de főáramú hír szintjére emelkedett, hogy az FBI kiürítette az új-mexikói Napfigyelő Obszervatóriumot és az egész települést - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

X-aktába illő, de főáramú hír szintjére emelkedett, hogy az FBI kiürítette az új-mexikói Napfigyelő Obszervatóriumot és az egész települést

Share This


Főáramú hír szintjére emelkedett a téma, amiről én is kérdezetelek benneteket, mit hallottatok róla.
Teljes X-aktákba illő és még annál is komolyabb az az eset, hogy az Új-Mexikóban, Sacramentoban lévő Napfigyelő Obszervatóriumot és a környező települést FBI-ügynökök, Blackhawk helikopterek szállták meg és kiürítettek mindent és mindenkit 2018. szeptember 6-án. 

Szellemvárossá vált a település az FBI (és CIA) ténykedése miatt és azóta sem hajlandóak választ adni az azonnali intézkedés és elég feltűnő akció valódi okára.

Sokan azt teszik valószínűvé, hogy a New Mexico Solar Observatory olyan valamit észlelt, amit nem lenne szabad és félnek a közzétételtől.

Azt ígérte az obszervatórium előtte, hogy megoldotta a Nap rejtélyét és annak Földre gyakorolt hatását.

Esetleg a napkitörések és napfoltok miatt bekövetkező Carrington - esemény lenne a köszöbön? - teszik fel a kérdést és spekulációkat. Anno még Obama mondta, hogy óriási veszély leselkedik a Földre a világűrből.

Vannak, akik behatoltak a településre a kiürítés után:


Az obszervatóriumnál ráadásul szó szerint egy elhagyott X-akták DVD-t is kiszúrtak:
Az Obszervatóriumot üzemeltető Association of Universities for Research in Astronomy (AURA) hivatalos közleményt adott ki, melyben azt állítja valamilyen bűncselekmény ügyében folyik nyomozás, ami Sacramento Peak-ben történt és ez fenyegetést jelentett a személyzetre és az egész település lakosságára, ezért távolítottak el mindenkit és evakuálták az egész hegyet, a települést és magát a Napfigyelő Obszervatóriumot is.


Tegyük azért hozzá, hogy az FBI bármit mond, annak valószínűleg töredéke sem igaz, hiszen nem arról híresek, hogy a lakosság orrára kötnék, mi a valóság.

Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT