A CNN-típusú főáramú Fake News csatornák már az időjárásjelentést is hamisítják és nem képesek az igazat és a valóságot mutatni! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A CNN-típusú főáramú Fake News csatornák már az időjárásjelentést is hamisítják és nem képesek az igazat és a valóságot mutatni!

Share This

Ilyen az, amikor a főáramú, CNN-típusú Fake News hírhamisító csatornák már az időjárásjelentésben sem képesek az igazat és a valóságot mutatni!

Miközben a riporter próbálja a katasztrofális szélsebességgel sokkolni a nézőket és eljátszani a hurrikánt, a háttérben tinédzserek békésen sétálnak.


Képezd magad! Tájékozódj! Ébredj!
VilagHelyzete.com

Amikor a hatás kedvéért a CNN riportere azt játssza, hogy derékig ér a hurrikán okozta árvíz.... 


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

"A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek, nem pedig Trumpé" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetőjeA legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producereLemondott a CNN 3 újságírója, akik elterjesztették az álhírt az elnökválasztásba történő orosz beavatkozásról! Hazudtak!Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjútÚjra hírt hamisított a CNN, de lebukott: Londoni muzulmánok kezébe adott anti-Iszlám Állam táblákat beállított jelenetbenCNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost TrumptólKitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listájátA "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'"Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"Kínjában nyüszít a legnagyobb főáramú kamuportál,mely orosz propagandának tekint minden alternatív médiát és hülyének az onnan tájékozódókat


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT