David Icke: A magyar kormány egy olyan összeesküvő manipulátort leplezett le és tett főáramúvá, amit mi 30 éven át próbáltunk megtenni. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

David Icke: A magyar kormány egy olyan összeesküvő manipulátort leplezett le és tett főáramúvá, amit mi 30 éven át próbáltunk megtenni.

Share This


David Icke egy magyar buszmegállóban (2017 októberben).A videóból kiderül, hogy ami igazságfeltárást és leleplezést csinált a magyar kormány a Soros-féle háttérhatalommal és mechanizmusaival kapcsolatban, az David Icke szerint is forradalmi szembeszállás volt a globális háttérerőkkel és terveikkel szemben.

Ez egyébként egész Európában egyedülálló, de a világon is csak kevesen mertek ilyet megcsinálni. Ennyire kihozni a fényre az árnyékban, a szürke háttérből irányító sötét alakokat, háttérhatalmi bábokat és róluk nyíltan beszélni, ezt eddig csak bátrabb igazságkutatók és leleplezők vagy az Alternatív Média merte megtenni.Soros az, aki megannyi országot manipulált, avatkozott be nemzeti választásokba a Közel-Kelettől Európán át az Egyesült Államokig azzal a céllal, hogy az általa akart nemzetietlen Nyílt globalista Társadalmat létrehozhassa, amit terveik szerint tudnak legkönnyebben manipulálni és kontrollálni."
De a legszókimondóbban így leleplezni ezt a hálózatot Magyaországon kívül sehol nem láthattuk még! - Méltatta David Icke tavaly Magyarországon azt a tevékenységet, amivel ő igazságkutatóként 30 évet töltött el.
Először lesz ilyen, amióta elindult az igazságkutatás, ébredés és az Awakening folyamat a világban.Azóta számos összefüggés és tudás vált közkinccsé és főáramú tudássá is az Alternatív Médiának és az igazság fénysebességgel áramlásának köszönhetően.

David Icke az összeesküvés valóságok felfedésével ráébreszti az embereket arra, hogy a globális Rendszert ők maguk tartják fenn egészen addig, amíg folyamatosan úgy döntenek, hogy a megszokott módon működtetik a Rendszert: azaz úgy, ahogyan azt a Rendszer szeretné. Minél nagyobb a tudatlanság, annál mélyebbre süllyesztik az emberiséget.(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT