Brit EP-képviselő: „Brüsszel a világ propaganda fővárosa” - "vakká akarják tenni az embereket az Európában történteket illetően." - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Brit EP-képviselő: „Brüsszel a világ propaganda fővárosa” - "vakká akarják tenni az embereket az Európában történteket illetően."

Share This


Miközben számos uniós európai parlamenti képviselő sürgette a testületet, hogy kétszerezze meg erőfeszítéseit az úgynevezett "orosz félretájékoztatás elleni harc" érdekében és növelje a pénzbeli támogatást az álhírgyártók ellen küzdő csoport számára, David Coburn, a brit Függetlenségi Párt európai parlamenti képviselője elmondta a Sputnik rádiónak, hogy - az Európai Unió „nem tudja elviselni a bírálatot”,

- és ezért van az, hogy több „álhír jelentést ad ki, mint bárki más”.
 Hozzátette:

„Brüsszel a világ propaganda fővárosa”… és az egész álhírügyet arra használja, hogy destabilizálja mindazokat, akiknek eltérő véleménye van”.

Coburn különösen a BBC-t emelte ki, amelyet ironikusan „Brussels Broadcasting Corporation”-nek nevezett (a BBC British Broacasting Corporation nyomán).Ezt mondta a BBC-ről: „A BBC elvesztette hitelességét. Már nem elfogulatlan. Egyszerűen az EU szimpla propaganda-gépezete”.Brüsszel legújabban 3 millió euróval akar finanszírozni egy „propaganda egység” létrehozását, az úgynevezett orosz propaganda elleni harchoz.Coburn azt is elmondta, hogy sokkal jobban tart az EU propagandájától, mint a moszkvai hírektől.


„Azért, mert át akarják írni a történelmet, vakká akarják tenni az embereket az Európában történteket illetően. Dezinformációt használnak, hogy elpusztítsák a nemzetállamokat”.

Hozzátette:

"Az EU retteg az internettől, mert ott nem kontrollálja a híreket."

Példaként említette a francia televíziót, ahol egyetlen bíráló szó nem hangozhat el az EU-ról és amelynek egyetlen célja az agymosás.


Forrás: Sputnik News
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT