Óriási botrány: Bombaként robbant kiagyalói arcába a Russiagate (orosz „beavatkozás”) hazug propagandája - Íme a titkos memorandum és az összeesküvés - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Óriási botrány: Bombaként robbant kiagyalói arcába a Russiagate (orosz „beavatkozás”) hazug propagandája - Íme a titkos memorandum és az összeesküvés

Share This
A Breitbart jobboldali amerikai portál az amerikai kongresszus tagjait idézi, akik elmondták, „sokkoló”, titkosított memorandumot láttak, amely részletezi, hogy

- miként éltek vissza az igazságügyi minisztérium és az FBI vezetői a Külföldi Hírszerzés Felügyeleti Törvénnyel (FISA)

- annak érdekében, hogy Trump elnököt bemártsák a Putyinnal való állítólagos összejátszásban a 2016-os elnökválasztási kampány idején és kapcsán.
Mark Meadows képviselő a Fox News tévének elmondta, hogy „lényem egy része azt szeretné, hogy bárcsak ne olvastam volna el azt, mert nem akarom elhinni, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek abban az országban, amelyet hazámnak nevezek, és amelyet annyira szeretek”.

Steve King: 
"Elolvastam a memorandumot. A legbetegebb valóság van benne. Már korábban is azt mondtam, ez tényleg rosszabb, mint a Watergate botrány!"Matt Gaetz, szintén republikánus képviselő, a Ház igazságügyi bizottságának tagja, amely felügyeletet gyakorol az igazságügyi minisztérium és az FBI fölött, azt mondta, amit ott olvasott, „attól leesett az álla és totális áláthatóság után kiált” a demokrácia megőrzése érdekében is.
Scott Perry republikánus képviselő feltette a kérdést: „ez Amerikában történik vagy ez a KGB? Ennyire riasztó mindez”.A nyilvánosság és a kongresszus most követeli, hogy a dokumentum „Top Secret” minősítését azonnal szüntessék meg, azt tegyék nyilvánossá.Paul Craig Roberts, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, és az Egyesült Államok egyik legkiválóbb elemzője ezt írta az esetről:
A 'Russiagate' belerobbant kiagyalói, az FBI, az igazságügyi minisztérium és Hillary arcábaAz igen tömör pár mondatos szöveg: „Pontosan ez az, amiről mindig is beszéltem.A Russiagate nem más, mint összeesküvés az FBI, az igazságügyi minisztérium és a Hillary kampánygépezet között Donald Trump megválasztásának megbuktatására.
Árulást követtünk el az FBI, az igazságügyi minisztérium és a Demokratapárti Nemzeti Bizottság legmagasabb szintjén.""Ha egyetlen szót Ön elhitt a Russiagate-ről, akkor most nevetnie vagy sírnia kell saját hihetetlen hiszékenységén.

A botránynak meg kellene torpedóznia a prostituált sajtót, amely mocskos munkáját végezte a Trump elleni összeesküvésben."Forrás: Breitbart.com / Paul Craig Roberts / Lovas István
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT