Breitbart: "Soros küzdeni fog a nacionalizmus terjedése ellen", miközben az Európai Unió a bomlás szélén áll - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Breitbart: "Soros küzdeni fog a nacionalizmus terjedése ellen", miközben az Európai Unió a bomlás szélén áll

Share This

A Breitbart fontos cikket tett közzé:


"Soros küzdeni fog a nacionalizmus terjedése ellen", miközben az Európai Unió a bomlás szélén áll
A progresszív milliárdos spekuláns, Soros György azt mondta, hogy "küzdeni fog a nacionalizmus "domináns ideológiájával szemben", miközben elismerte, hogy az Európai Unió "kedvezőbb globalizációs projektként" a bomlás szélén áll.A nyitott határok pénzelője orosz hackereket hibáztat, akik támadást intéztek ellene 2016-ban és megszerezték az adatokat. És ezek után Oroszország kormánya feketelistára tette a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundatons) működését 2015-ben, mert „veszélyeztették Oroszország alkotmányos rendszerét és a nemzetbiztonságát”.
"Azt hiszem, mondhatod, hogy nagyon szerencsés vagyok az ellenségeimmel kapcsolatban. Mert azt éreztetik velem, hogy képes vagyok harcolni velük és kiálljak azért, ami helyes."Soros tagadta a vádakat, hogy szervezetei közvetlenül részt vettek a kormányok Ukrajnában, Macedóniában és Grúziában történő megdöntésében, bár elismerték a Financial Times-ban, hogy a támogatói részt vettek a 2014-es maidan-i tiltakozásokban Ukrajnában, mondván:"Nem vettünk részt a tényleges harcokban - ez ellentétes az irányelveinkkel és elveinkkel. De a harcosok támogatói voltunk, és ez is Maidan alatt volt. "

A közép-európai nemzetek Soros beavatkozásainak leghangosabb ellenfelei, és a milliárdost tartják (ahogy a magyar kormány is) az EU azon tervei mögött, hogy az unió határait meg kell nyitni a tömeges bevándorlás intézményesítése révén a közel-keleti és afrikai emberek milliói számára.A múlt héten az Európai Parlament meghallgatásán a Soros-hátterű Helsinki Bizottság és Alapítvány sürgette az Európai Parlamentet, hogy hozzon létre egy "Európai Értékek Eszközt", mely pénzügyileg is támogatja majd azokat az NGO-szervezeteket,melyek "az európai értékeket védik" a tagállamokban.... 


(vagyis ezt magyarra fordítva azt is jelenti, még több pénzt akarnak önteni azon szervezetekbe és folyamatokba, melyek a határok lebontása és megnyitása, a tömeges bevándoroltatás és Európa iszlamizálása érdekében dolgoznak.... - saját megjegyzés)

Forrás: Breitbart.com(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT