Kína megcélozza, hogy 2035-re a világ vezető cyber-hatalma legyen! Mesterséges Intelligencia negyedet hoznak létre Pekingben. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Kína megcélozza, hogy 2035-re a világ vezető cyber-hatalma legyen! Mesterséges Intelligencia negyedet hoznak létre Pekingben.

Share This


Kína megcélozza, hogy 2035-re a világ vezető cyber-hatalma legyen!A világ jelenleg még második gazasági nagyhatalma, Kína az információs technológia, mesterséges intelligencia és cyber-tér fejelsztésében kétségtelenül a világ vezető hatalma akar lenni..., ha már nem az jelenleg is."Kína arra törekszik, hogy alapvetően erős cyber-hatalommá építse fel magát 2035-re és csatlakozzon a világ vezetőihez a cybertérben" - mondta a kínai információs technológia miniszter, Miao Wei.


Az új projektek között Kína 2,1 milliárd dollárból Mesterséges Intelligencia Parkot hoz létre Peking Mentougou negyedében, ahol mindenki megismerkedhet a technológiával, a mesterséges intelligenciával működtetett eszközökkel, csúcssebességű adatátvitellel, biometrikus azonosítással...stb...Twitter Ads info and privacy

A miniszter elmondta, hogy az internet, a nagy adatbázisok és a mesterséges intelligencia 'egybegyúrása' integrálása folyamatban van. Szigorúbb szabályozást ígért a személyes információk és online adatok védelme területén.

Emellett Oroszország is bejelentette novemberben, hogy a BRICS országok számára a mostanitól teljesen független internetet fejleszt.
Forrás: RT News


(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT