Kiderült pontosan kik voltak azok a mesterlövészek, akik a kijevi Majdanon egyszerre lőtték mindkét oldalt és ezzel kirobbantották az eltervezett vérontást és az oroszbarát Janukovics eltávolítását - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Kiderült pontosan kik voltak azok a mesterlövészek, akik a kijevi Majdanon egyszerre lőtték mindkét oldalt és ezzel kirobbantották az eltervezett vérontást és az oroszbarát Janukovics eltávolítását

Share This
Négy évvel az oroszbarát Viktor Janukovics ukrán elnök bukása után egy olasz újságíró kinyomozta azon mesterlövészeknek az azonosságát, akik a Majdan-téri tömegmészárlást végrehajtották. 

Erről már frissen az események után 2014-ben cikket írtam a VilagHelyzete portálon:

A négy közül három grúz. Gátlás nélkül mondják el, mi történt.


A három tömeggyilkos neve: Koba Nergadze, Szalog Kvarackelia és Alexander Revasisvili.A tapasztalt olasz újságíró, aki beszélt velük: Gian Micalessin és a jobboldali Il Giornale napilapnak dolgozik. 

Erről Ucraina címmel filmet is készített, amit bemutattak a Canale 5 tévéadón.


2013 decemberében Janukovics elnök visszautasította, hogy az EU-val aláírja a társulási szerződést.


Az akkor kirobbant felvétel és cikkek szerint nem Janukovics a felelős, sőt ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából !

A beszélgetés Catherine Asthon, az Európai Unió külügyi főképviselője és az észt külügyminiszter között zajlott le. A beszélgetés itt hallgatható meg. Az észt külügyminiszter a bizonyos kiszivárgott telefonbeszélgetés szerint nem tartotta kizártnak, hogy valaki a korábbi ukrán ellenzéki vezetők közül bérelte fel azokat az orvlövészeket, akik a kijevi Majdanon tüntetőket és rendőröket öltek meg a tüntetések idején. Az észt külügyminisztérium utóbb megerősítette a kiszivárogtatott felvétel hitelességét.
  

Korábban írtam már egy hosszú cikket a Gladio-hadműveletről, amit a CIA alkalmaz:


Akkor ugyanezt történt Ukrajnában.....

Ennek tömegmozgalom lett az eredménye. Három hónapon át több ezren gyűltek össze a Majdanon, a „Függetlenség terén”. EU-s zászlókat lobogtattak, énekeltek, táncoltak a téli hidegben.

Ma már tudjuk, hogy ebben a felforgatásban kőkeményen részt vettek a Soros által működtetett álcivil-szervezetek is. Ezt maga Soros György is elismerte.

Majd jött 2014 február 20-a, amikor több mint 50 embert lőttek le. Első nekifutásból Akkor azt híresztelték, hogy a mesterlövészek Janukovics csicskásai.

Erre dühöngő tömegek rontottak az elnöki palotának és a parlament épületének. Janukovicsnak menekülnie kellett.Akkor reggel a VilagHelyzete cikkben is nyilatkozott a Berkut parancsnoka, Jurij Abszinov, miszerint:


"Egy bizonyos ponton túl érzékeltük, hogy itt már nem olyan békés tüntetésről van szó, mint 2004-ben vagy 2007-ben. Komoly provokációba csapott át az egész felfordulás, a tüntetők elkezdtek övön aluli taktikákat alkalmazni. Mi végig fegyvertelenek voltunk, viszont azok, akik ezt az egészet kitervelték nyugatról, azt próbálták elérni, hogy átálljunk a tüntetők oldalára, ám ez nem történt meg."
"Ezután következett a legrosszabb. Amikor elkezdték éles fegyverekkel lőni a tüntetőket és minket is. Már említettem, nekünk nem voltak éles fegyvereink. Nehéz volt megérteni mi is történik, de amikor a katonáink elkezdtek összeesni egymás után, egyszer csak hirtelen rájöttünk, itt bizony éles fegyverrel lőnek minket." - emlékezik vissza Jurij - "
"Ismétlem: a Berkut katonáinál nem voltak éles lőfegyverek. Innentől lettünk biztosak benne, hogy egy harmadik fél is benne van a játékban. Mocskos, de profi volt a kivitelezésük."A két grúz mesterlövész elmondta, hogy mindketten Mihail Szaakasvili akkori grúz elnök biztonsági szolgálatának tagjai voltak. Szaakasvili 2004 és 2013 között irányította Grúziát.Szaakasvili tanácsadója, Mamuka Mamulasvili választotta ki a három későbbi tömeggyilkost. 

2014 januárja közepén érkeztek Ukrajnába, hamis útlevéllel és küldetésüket „szolgálati útnak” tekintették.

Ezer dollárt is kaptak és ígéretet további, fejenként ötezer dollár jutalomra.A cikk ezután igen részletesen leírja a tömeggyilkosság részleteit. Azt is, hogy az éleslövészek azt a megdöbbentő parancsot kapták, hogy a rendőrségre és a tüntetőkre is lőjenek. Amely bestiális cinizmus még őket is váratlanul érte.

A Majdanon három napos akciójuk eredményeként több mint száz ember halt meg.

A független német magazin hozzáteszi: minderről a fősodratú német média hallgat.
A kijevi Majdan-mészárlás: Dokumentálva a vizsgálat eredménye: 


Titkos amerikai irányítással ugyanazok a mesterlövész zsoldosok lőtték mindkét oldalt. Az amerikai hadsereg parancsa a káosz létrehozása volt. 


Hatalmas terjedelmű cikkben dokumentálja az angol nyelvű New Eastern Outlook portál, hogy 2014-ben az ukrajnai Majdan-téren titkos amerikai irányítással félszáz, hatalmas összegekkel fizetett idegen zsoldosok lőttek az emberek közé.
A nyugati sajtó az olasz jobboldali Il Giornale kivételével mindezen vizsgálati eredményekről egyöntetűen hallgat.


A VilagHelyzete erről szóló már akkor megírt cikke itt felidézhető:
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT