Polgárháborút akarnak az USA-ban? A Trump-ellen felbérelt Antifa tüntetők túltesznek a legszélsőségesebbeken is agresszióban és véleményeltiprásban! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Polgárháborút akarnak az USA-ban? A Trump-ellen felbérelt Antifa tüntetők túltesznek a legszélsőségesebbeken is agresszióban és véleményeltiprásban!

Share This


Az amerikai médiát figyelemmel kísérve az elmúlt 2 napban, totálisan csúcsra van járatva a hangulat,-és feszültségkeltés. A célpont a baloldali, áldemokrata, globalista csoportok számára továbbra is Donald Trump elnök.


Természetesen minden baloldali globalista erőtér akcióba lépett, hogy a Charlottesville-ben létrehozott összecsapásokat kiszélesítsék és minden megtett vagy meg nem tett gesztust, mozzanatot, nyilatkozatot felhasználjanak Donald Trump támadására.

Véleményem szerint a cél elsősorban az (az eseményeket háttérből szervezők számára), hogy a Trump-elleneseket és a megválasztott elnököt támogató lakosságot egy sokkal komolyabb és agresszívabb összecsapásba léptessék mindenáron! ... Elítélte, nem ítélte el, elhatárolódott Trump, vagy csak az erőszak minden fajtáját egyben ítélte el, ...stb... Ezek mind csak ürügyet és propagandát jelentenek! 


Tegnap Seattle-ben már így nézett ki a nem éppen békés nagyvárosi helyzet... >>> 

Természetesen az összecsapások mozgatórugói itt is, az úgynevezett Antifa (antifasiszta) szervezetek, melyek valójában a Soros-féle Antifa agresszív tüntetőket jelentik, akik agresszivitásban, más vélemények eltiprásában túlszárnyalnak bármilyen szélsőjobboldolai csoportot is.....(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT