Duterte Sorosnak: "Ha a lábad beteszed a Fülöp-szigetekre te idióta, a pokolba küldelek" - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Duterte Sorosnak: "Ha a lábad beteszed a Fülöp-szigetekre te idióta, a pokolba küldelek"

Share This


A Your News Wire nevű amerikai hírportál jelenti, hogy Soros lemondta „emberbaráti látogatását” a Fülöp-szigeteken, miután Rodrigo Duterte elnök figyelmeztette:


„Vérdíj van kitűzve a fejedre szigeteinken”.Soros erős befutó Dél-Kelet-Ázsia legkevésbé népszerű emberének díjára, miután 1997 óta széles körben őt hibáztatják a thaiföldi és a malajziai gazdaságok összeomlásáért és azért, hogy kegyetlen valutaspekulációjával kiváltotta az ázsiai pénzügyi válságot, írja a hírportál.

Duterte elnök, teszi hozzá, nem bocsájtott meg a globalista spekulánsnak, mert pontosan ismeri Soros oszd meg és kerítsd hatalmadba módszerét és média manipulációját.

A múlt héten a Fülöp-szigeteki képviselőház újra bevezette a halálbüntetést és ennek alkalmával Duterte elnök figyelmeztette Sorost:


„Külön helyed van a pokolban, te idióta. A lábad beteszed az országba és azonnal oda is kerülsz”.„Soros 66 %, Putyin 34 %”  - címmel ír a független francia hírportál, a Boulevard Voltaire, a francia elnökválasztási eredmény százalékait idézve arról, hogy
„A Nyitott Határok vallása átvette az uralmat, 20 millió francia szavazatot megragadva, hogy Emmanuel Macronnak kínálja fel. Piszkos puccs ez Putyin, Európa és a világ számára”.


André Archimbaud, a cikket író francia geostratégiai tanácsadó szerint a tanulság az, hogy
„A politikában csak a ’gyilkosok’ nyernek”.


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT