Putyin: "Az amerikai titkosszolgálatok által létrehozott kémprogram most visszaüt a létrehozóikra". - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Putyin: "Az amerikai titkosszolgálatok által létrehozott kémprogram most visszaüt a létrehozóikra".

Share ThisPutyin: "A titkosszolgálatok által létrehozott kémprogram visszaüthet a létrehozóikra".Amint arról beszámoltam korábbi cikkben, pénteken világméretű cyber-támadás indult el, ami csak a mai napon, hétfőn a munkahelyeken bekapcsolt gépekkel tovább folytatódott....A világméretű cybertámadássá szélesedő WannaCry zsarolóvírus a legmagasabb sznten téma volt a Pekingben zajló Selyemút-konferencián is. Az orosz elnök kérte, hogy a globális hackertámadást kezeljék a politika szintjén is, mert óriási problémáról van szó!"Láthatóan a kémprogramot és vírust az USA fejlesztette ki"


"A Microsoft vezetése is világossá tette, hogy a vírus az amerikai hírszerzéstől származik".... - mondta Putyin. Mint köztudott az NSA által mindenki lehallgatására és a gépek operációs rendszerének hátsó bejáratainak megnyitására kitalált program a Windows hibáit használta ki. (amiből valljuk be van tucatnyi és gyakorlatilag bárkinek a gépe és az összes tevékenysége nyitott könyv a titkosszolgálatok számára)

(VilagHelyzete saját megj.)Kapcsolódó korábbi cikk: Világméretű és súlyos cyber-támadás zajlik! Szinte mindenkit érinthet az új WannaCry zsarolóvírus!


Forrás: RT NewsFordította: 

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT