Miért olyan népszerű az online póker? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Miért olyan népszerű az online póker?

Share This

Miért olyan népszerű az online póker?

Amióta a kilencvenes évek vége felé a póker online elérhetővé vált, az online póker egyre népszerűbbé vált, és évről évre folyamatosan növekszik, játékosok millióit vonzza. Miért olyan népszerűek az olyan játékok, mint az online Texas Hold'em és Omaha pókerversenyek? Az alábbiakban néhány fő okot emelünk ki, amiért az emberek szívesen játszanak online pókert:

 

Online póker és izgalom

Elfelejtheti, hogy az online pókerjátékban ugyanolyan izgalmakat kaphat, mint amilyeneket általában az online pókerben szokott kapni. Az elragadtatás, amit akkor érzel, amikor a flopot osztják, és ászpárod van, vagy amikor sikerül egy nagy blöfföt összehoznod, hogy átvedd a zsetonok vezetését - ez csak néhány példa, amit máshol egyszerűen nem fogsz tudni megkapni. Az online póker már csak a szórakozás szintje is arra készteti a játékosokat, hogy naponta visszatérjenek.

 

Jövedelem az online pókerben

Mivel nagyjából mindenki szeret némi pluszpénzt keresni, az online pókerjátékosoknak megvan az a plusz előnye, hogy úgy játszhatják kedvenc játékukat, hogy közben pénzt is keresnek vele. Ez nem is kérdéses. A legtöbb pókerjátékos mindig örül, ha több pénzt kereshet.

 

Az online póker és a szórakozás faktor

Az online póker egyszerűen csak szórakoztató. A legtöbb ember, amikor felnő, felnőtté válik, és saját családja és munkája lesz, abbahagyja a játékot, és így a szórakozás jelentősen csökken. A túl sok felelősség és a napi több tennivaló miatt az online pókerezéssel újra fiatalnak érzik magukat, így visszaemlékeznek a régi szép időkre.

 

Online póker kontra szárazföldi póker

Az online póker kétségtelenül viharszerűen meghódította az online világot. Egyedülálló lehetőséget biztosított a legjobb pókerjátékosok számára, hogy anélkül élvezzék a pókerezést más ellenfelek ellen, hogy el kellene hagyniuk otthonukat. Ebben a cikkben az online póker előnyeit fogjuk kiemelni.

 

Online póker vs. élő póker

A póker szabályai ugyanazok, akár személyesen játszol egy élő pókerpartin, akár online egy véletlenszerű ellenféllel szemben. Az egyetlen hátránya, hogy amikor online pókerezel, nem tudsz senkinek az arcába nézni, hogy lásd az arckifejezését, vagy hogy megkérdőjelezd, mit gondol.

Az online póker népszerűségének egyik fő oka, hogy nemcsak szórakoztató játék, hanem tényleges készségeket igénylő intellektuális játék is, miközben valódi pénzt nyerhetsz, függetlenül attól, hogy milyen kicsi a tét.

 

Játsszon ingyenes gyakorló online pókerjátékokat

Az online póker egyik legnagyobb előnye azonban az, hogy ingyenes pókerjátékokat játszhatsz. Ha egy szárazföldi kaszinóban szeretnél játszani, akkor pénzt kell tenned a játékba. Gyakorlással összegyűjtheted és csiszolhatod a képességeidet, miközben jobban megismerheted a különböző típusú pókerjátékok szabályait, miközben lehetővé válik, hogy a pókerstratégiáidat játékba hozd.

 

Leosztások óránként

Ez az a pont, ahol a dolog érdekessé válik. Egy élő asztalnál egy óránként körülbelül 30 leosztást kaphatsz egy No Limit játékban. Másrészt egy hagyományos online pókerasztalnál ez az arány jóval 60 fölött van.

 

Akció, akció, akció

Az egyik oka annak, hogy online sokkal több leosztást kapsz, az, hogy a játék minden játékost arra kényszerít, hogy kis időkereten belül cselekedjen. Ez a plusz nyomás az asztalnál ülő pókerjátékosokat gyorsabb cselekvésre készteti, így gyorsabb döntésre jutnak.

 

Jackpotot nyerhetsz az online pókerben

Pókeren nyerni mindig nagyszerű élmény. De az Unibetnél mi az online póker élményét a következő szintre emeljük. Egyik póker jackpot versenyünkön a nyereményeden felül még 2 500 eurót is bezsebelhetsz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT