A Nemzetközi Fizetések Bankjának vezérigazgatója bejelentette, hogy a digitális valuták bevezetésével "abszolút technológiai ellenőrzésük" lesz mindenki személyes költései felett - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A Nemzetközi Fizetések Bankjának vezérigazgatója bejelentette, hogy a digitális valuták bevezetésével "abszolút technológiai ellenőrzésük" lesz mindenki személyes költései felett

Share This
Minden főáramú média figyelmét elkerülte szokás szerint a Föld lakosságának életét a jövőben drasztikusan megváltoztató tendencia és bejelentés:

A bázeli székhelyű Bank of International Settlements (Nemzetközi Fizetések Bankjának) vezérigazgatója, Agustin Carstens kijelentette, hogy a most bevezetésre kerülő CBDC (központi banki digitális valuták) létrehozásával "abszolút technológiai ellenőrzésük" lesz mindenki személyes költései felett.

Más szóval, a Nemzetközi Fizetések Bankja a totális totalitarizmust vezeti be.

Ezek után képzelt ízelítő a jövőből:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 • Vásárlás megtagadva. Az Ön energiafelhasználási lábnyoma ebben a hónapban meghaladta a WEF-irányelvek szerint megengedett maximális értéket.
  Számláit 14 napon belül visszaállítjuk.

 • Vásárlás megtagadva. Az Ön társadalmi kredit-pontszáma ebben a hónapban a nem alapvető fontosságú tételek esetében a küszöbérték alá esett.

 • Vásárlás megtagadva. Kedvezőtlen politikai megjegyzéseket észleltünk az Ön közösségi médiáján, kérjük, törölje a 11/5/26. utáni bejegyzéseket.
 • Vásárlás megtagadva. Az Ön szén-dioxid kibocsátási pontszáma meghaladja a WEF irányelveit, ezért 60 napra letiltottuk a járművéhez való hozzáférést és visszavontuk az utazási jogosultságát.

 • Vásárlás megtagadva. Ez a 4. alkoholos itala ezen a héten. Az Ön társadalmi pontszáma jelenleg csak 4-et engedélyez. Kérem, próbáljon ki egy alkoholmentes helyettesítő italt.
 • Vásárlás megtagadva. Ebben a hónapban nincs engedélyed bio termékek vásárlására, kérlek, csak a Monsanto áruházban vásárolj.

 • Vásárlás megtagadva. Megállapítottuk, hogy az Ön eszközein lévő e-mailek és szöveges üzenetek félretájékoztatást tartalmaznak és így az új szövetségi meghatározás szerint gyűlöletbeszédet. Minden fiókot töröltünk minden pénzeszközt lefoglaltunk. Kérjük, jelentkezzen a 119-es kaliforniai átnevelő intézetben.

 • Vásárlás megtagadva. A felhasználni kívánt pénzösszeg a kibocsátástól számított 12 hónapig volt érvényes, és lejárt. A 12 hónapon túli megtakarításhoz a szövetségi szociális, biztonsági és politikai miniszterek jóváhagyása szükséges. A megtakarításhoz megfelelő űrlapok és jóváhagyott kategória szükséges.
 • Vásárlás megtagadva. Az Ön egészségügyi és biztonsági chipje nem észlelte a Booster 2027 x6 oltást. Minden fiókot zároltunk napi 10%-os teljes pénzösszegű büntetés kezdődik 48 óra múlva, ha továbbra sem tartják be a humán biztonsági miniszter utasításait és nem veszik fel a kötelező vakcinát.
 • Vásárlás megtagadva. A szavazási nyilvántartása szerint nem vett részt a legutóbbi szavazásokon, a fiókjait és számláit 72 órán belül vagy a szavazása leadása után visszaállítják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT