Felrobbantották a háttérhatalom szabadkőműves hálózata által állított Georgia-i Tanúkövek műemlék egy részét - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Felrobbantották a háttérhatalom szabadkőműves hálózata által állított Georgia-i Tanúkövek műemlék egy részét

Share This
Pontosan 10 évvel ezelőtt, a szabadkőműves Albert Pike 3 eltervezett világháborújáról szóló VilagHelyzete cikkemben beszéltem először a hírhedt Georgia-i Tanúkövekről és arról a monumentális emlékműről, amit 1979/1980-ban egy Georgia-ban lévő amerikai kisváros határában hoztak létre "ismeretlen tettesek". 

Amerikai Stonehenge-ként is szokták emlegetni, de biztos vagyok benne, hogy még 2022-ben is vannak olyanok, akik tájékozatlanságuk okán soha nem hallottak erről.

A legtöbb nyomozás szerint szabadkőműves hálózatok építették meg, mivel a falán díszelgő feliratok kísértetiesen esnek egybe a háttérhatalom Új Vilagrendjének (New World Order) céjaival. Különösen annak legelső pontja: 

Tartsd az emberiség létszámát 500 millió fő alatt!


Amikor az Elbert County-ban található kis dombon megpillantjuk a monumentális gránitból készült emlékművet, melynek üzenetei olyanok, mintha egy közelgő apokalipszis túlélőinek szánt útmutatások lennének, akkor mindenkiben kicsit megfagy a szufla... Erre a cikk második felében vissza is térek, de előtte az aktualitás:

Felrobbantották ismeretlen tettesek a Georgia-i Tanúkövek egy részét!


A GBI nyomozást folytat, miután a titokzatos georgiai emlékmű egyes részeit ismeretlen robbanószerkezet pusztította el - írja a helyi lap ma, 2022. július 6-án
A tudósítást és cikket lefordítottam teljesen nektek magyarra. 


ELBERTON, Ga. - Egy titokzatos georgiai emlékmű egy részét robbanószerkezet pusztította el az éjszaka folyamán, ami a Georgia-i Nyomozó Iroda szerint aktív rendőrségi nyomozáshoz vezetett Elbertonban.


A NewsChopper 2 helikoptere a Georgia Guidestones felett köröz, ahol a 19 láb magas gránit emlékmű négy oszlopának egyike törmelékké vált.

A gránit emlékművet, amelyet néha "amerikai Stonehenge"-ként emlegetnek, 1980-ban állították fel Elbert megyében.

A Georgia-i Nyomozóiroda szerint az ügynökök robbanásra utaló nyomokat találtak a helyszínen.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"Az előzetes információk szerint ismeretlen személyek július 6-án, szerdán hajnali 4 óra körül robbanószerkezetet robbantottak a műemléknél. Az Elbert megyei seriff hivatalának munkatársai a helyszínre érkezve felfedezték, hogy a robbanás a kőtömbök egy részét elpusztította".
A GDOT lezárta az utakat a környéken, amíg a helyi és állami rendőrség vizsgálódik.

 

Az emlékmű 40 éve találgatások és összeesküvés-elméletek forrása. A szobor finanszírozóit soha nem azonosították nyilvánosan.

Az emlékművet alkotó sziklatáblák nyolc modern nyelven vannak feliratozva, és csillagászatilag igazodnak egymáshoz. 

A kövekre írt üzenetek a népességszabályozás, a természettel való harmónia és az internacionalizmus mellett érvelnek, ami összeesküvés-elméletek tárgyává tette őket.

Egyelőre nem világos, hogy a nyomozók azonosították-e a robbanás lehetséges gyanúsítottjait, vagy hogy milyen lehetséges vádakkal kell szembenézniük.

Bár az emlékművet magántőkéből finanszírozták, mégis állami tulajdonban lévő földterületen áll.

UPDATE - 2022.Júl.07: El is bontották a műemlék maradványait:
A Georgia-i Tanúkövek rejtélye

Öt darab, egyenként 20 tonnát nyomó, csillagformába rendezett, gránitoszlop álldogál a dombtetőn. Sokan viccesen az amerikai Stonehenge-nek keresztelték el. Az emlékmű becsületes neve: Georgia Guidestones. De egyelőre hiába is keresnénk az alkotóit, mivel a kilétükre nem találunk teljesen megbízható forrásokat – erről ugyanis gondoskodtak, mint majd hamarosan látni fogjuk. Ennél fogva nagy rejtély, hogy pontosan kiknek a fejéből pattant ki a páratlan ötlet.

Ha közelebbről is szemügyre vesszük a monolitokat, akkor egy kis emléktáblát találunk, amelyen néhány asztronómiai vonatkozású útmutatással, illetve az építőre, a szponzorokra és egy időkapszulára vonatkozó információval találkozhatunk. 

Csakhamar az is feltűnik, hogy összesen nyolc nyelven találunk írásokat a fényezetett gránitba gravírozva.

Egyébként a gigantikus alkotás teljes magassága 5,87 méter, össztömege 107 840 kg.

Mindezekből arra lehet következtetni, hogy a konstruktőrök nem lehettek hóbortos műkedvelők, akik passzióból áldoznak ennyi energiát egy páratlan munkára. Ráadásul, ha szóról-szóra értelmezzük a sorokat, akkor egy komplett filozófiai rendszer bontakozik ki a sorok mögött, ami megint csak megalapozott, konzisztens szándékra utal. De ne siessünk ennyire előre, előbb ismerjük meg a Georgia Guidestones homályba burkolózó történetével.

A Georgia Guidestones históriája azzal vette kezdetét, hogy 1979 júniusában az Elberton Granite Finishing vállalatnál megjelent egy őszes halántékú ember, aki egy kicsiny csoport képviselőjeként mutatkozott be, amelyet hűséges amerikaiak alkotnak. 

Robert C. Christian-nak nevezte magát és egy kőből készült emlékművet szeretett volna felállítani. Meg is bízta Joe Fendley-t az „Elberton Granite Finishing” vállalat elnökét a munkálatokkal. 

Elmagyarázta neki, hogy ez az építmény időmérőként és iránytűként fog funkcionálni, s azért kellene olyan hatalmasaknak lennie és gránitból készülnie, hogy egy közelgő katasztrófát is túléljen. 


A többnyelvű írásra pedig azért van szükség, hogy a túlélők majd ezen útmutatásokat használva tudják visszaállítani a civilizációt.

Utólag egyébként a munkálatok vezetőit poligráfos vizsgálódásoknak vetetették alá, ám a hazugságvizsgálat csupán a fenti tényeket tudta kideríteni, illetve megerősíteni. Vagyis bebizonyosodott, hogy az emlékmű körüli rejtélyek valódiak.

 A jelek arra mutatnak, hogy ez a csoport, noha állítólag 20 éven át a legnagyobb titokban tervezte az emlékművet, örökre meg akarta őrizni az anonimitását. 

A készíttetőt ugyanis írásban kötelezték arra, hogy az emlékmű elkészülte után a projekt minden dokumentációját semmisítse meg. Miután a megfelelő tervek és a kívánt pénzösszeg is rendelkezésre állt, tulajdonképpen nem volt akadálya a kivitelezésnek. Így a vállalat nekilátott a nem mindennapi kihívás előkészítésének.

Ezután következhetett az emlékmű színhelyének a kiválasztása, ami viszonylag könnyen ment. (Elbert County, Georgia, USA)

Időközben Fendley rájött, hogy nem tudja a köveket egyedül a helyükre illeszteni, hacsak nem kér meg egy képzett csillagászt. A köveket ugyanis a Nap éves vándorlásának megfelelően kellett betájolniuk.

Az avatásról készült korabeli fotó

Néhány említésre méltó érdekesség a tájolással kapcsolatban:

 • Minden nap délben a napsugarak az adott dátumra mutatnak, tehát kiváló naptár.
 • Az építményt a napéjegyenlőségekhez és a napfordulókhoz tájolták.
 • Lokalizálni lehet általa a Sarkcsillagot, konkrétan a Polarist a középső oszlopban található lyukon keresztül.

További kihívást jelentett a „tíz parancsolat”, amelyeket a kövek oldalába kellett faragniuk, ráadásul nyolc nyelven, hogy ne legyen egyszerű. Így angolul, spanyolul, oroszul, kínaiul, arabul, héberül, hindi és szuahéli nyelven.

Ezen kívül a zárókő oldalaiba négy holt nyelven (egyiptomi hieroglifákkal, ógörög betűkkel, továbbá szanszkritül és babiloni ékírással) belevésték a GG alapvetését: Legyenek ezek iránykövek az Értelem Korszakához.A Georgiai Guidestones-ba vésett "Új Tízparancsolat"

 

 1. Gondoskodj arról, hogy az emberiség 500 millió fő alatt maradjon a természettel folyamatos egyensúlyban.
 2. Irányítsd bölcsen az utódnemzést – tökéletesítsd az állóképességet és a sokféleséget.
 3. Egyesítsd az emberiséget egy új élő nyelvvel.
 4. Szabályozd a szenvedélyt, a hitet, a hagyományt és minden dolgot nemesített okkal.
 5. Oltalmazd az embereket és a nemzeteket igazságos törvényekkel és pártatlan bíráskodással.
 6. Engedd, hogy a nemzetek belülről irányítsák magukat, és hogy vitás ügyeiket a nemzetközi bíróságon orvosolják.
 7. Kerüld a felesleges törvénykezést és a haszontalan bürokráciát.
 8. Tartsd egyensúlyban az állampolgári jogokat a társadalmi kötelességekkel.
 9. Becsüld meg az igazságot, a szépséget és a szeretetet, miközben a végtelennel való harmóniára törekszel.
 10. Ne légy rosszindulatú daganat a föld testén. Nyiss utat/Hagyj helyet a természetnek. Adj teret a mindenségnek.
 

A legfelkavaróbb és aligha félreérthető sor a föld népességszámának drasztikus korlátozására vonatkozik, mely egy kívánatos felső limit meghatározására és a népességszabályozásra utalhat. Főleg ez a gondolat ad okot az összeesküvésekre és az emlékmű rossz hírére.

A közös nyelv felvetése és a nemzetek közötti viszályok nemzetközi elbírálása pedig sokak szemében jól megalapozza a globalista törekvéseket.

Mindazonáltal a felesleges formaságok kiiktatása, a környezetvédelem, az alapvető erkölcsi értékek, az egyén és a társadalom szerepének hangsúlyozása, valamint egy újszerű spirituális látásmód pozitív jövőképet sejtet.

Mindezek tükrében mindenki döntse el maga, hogy számára egy pozitív vagy egy negatív felhangú Új Világrend felállítását szorgalmazzák ezek a sorok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT