A holland gazdáknál elszakadt a cérna: Traktorok, tankok, lövések és összecsapások - Kiürültek a zöldség-gyümölcs polcok - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A holland gazdáknál elszakadt a cérna: Traktorok, tankok, lövések és összecsapások - Kiürültek a zöldség-gyümölcs polcok

Share This
A holland gazdák tankot hoznak a műtrágyatüntetésre; a rendőrök rálőttek a traktorokra
A holland gazdák felháborodtak a kormány tervein, hogy 50% - 95%-kal csökkentsék a nitrogén kibocsátást, most az élelmiszer elosztó központok blokkolásával tiltakoznak a terv ellen, amely a becslések szerint a hollandiai gazdaságok egyharmadát bezárná.

Ezt sem fogja mutatni a főáramú média! Hogyan áll Hollandiában a jogállamiság? - kérdezhetnénk

Nem volt elég a koronavírus ürügyén elrendelt korlátozás és gazdasági krízis, tudtuk, hogy a következő válságcsomagot az emberiség nyakába a klíma és a kötelező ZÖLD-programok nyomán fogják zúdítani. Ennek nyomán Hollandiában olyan döntések születtek, ami az ország farmjainak és magán gazdaságainak 30%-át csődbe juttatná! 
A holland tüntetők a következő szintre léptek a folyamatban lévő tüntetéseken: egy tankot vetettek be a kormány "zöld" műtrágya nitrogéntartalmának csökkentésére irányuló terve ellen, amely a becslések szerint az ország gazdaságainak 30%-át bezárná.

A tankot feltehetően az élelmiszer-elosztó központok blokkolására fogják használni, miután a hét elején traktorokat használtak erre a célra.

Keenan Bexte újságíró szerint a rendőrség is "erőszakkal bontja le egyenként a blokádokat".

*  *  *

Update (1920ET): A holland rendőrség kedd este "célzott lövéseket" adott le egy gazdatüntetés során Heerenveen város közelében - írja a Pledge Times.

A rendőrség szerint fenyegető helyzet alakult ki, amikor a tüntetők megpróbáltak belehajtani a rendőrökbe és a szolgálati autókba. Ekkor figyelmeztető lövések dördültek el, és egy rendőr célzottan is lőtt. Senki sem sérült meg, de egy traktornak nekimentek. Három embert letartóztattak.

Íme:

Eközben a rendőrök és a hatalom is kénytelen meghátrálni

A beszámoló szerint Caroline van der Plas, a BoerBurgerBeweging képviselője szerdán rendkívüli vitát akar tartani Rutte miniszterelnökkel az eszkalálódó gazdatüntetésekről.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"Láttam a képeket a frízföldi #boerenre leadott lövésekről. Már egy ideje figyelmeztetek az eszkalálódó tiltakozásokra.

Szerdán rendkívüli vitát szeretnék erről a miniszterelnökkel és a J&V miniszterrel. Ez rosszul megy, ezt már a múlt héten is mondtam"
 - tweetelte.
*  *  *

A holland gazdák felháborodtak a kormány tervein, hogy 50% - 95%-kal csökkentsék a nitrogén kibocsátást, most az élelmiszer elosztó központok blokkolásával tiltakoznak a terv ellen, amely a becslések szerint a hollandiai gazdaságok egyharmadát bezárná.

A Fresh Fruit Portal szerint mintegy 25 traktor parkolt az Amszterdamtól északra fekvő Zaandam városának egyik elosztóközpontja előtt, 

"A mi gazdáink, a mi jövőnk" és más jelszavak feliratú transzparensekkel.


Az ország halászai is elkezdték a kikötők blokkolását a gazdákkal való szolidaritásuk jeléül.

Egy másik tüntetésen, az északi Drachten városában egy traktoros arra szólította fel az embereket, hogy 

"gondolják át egy pillanatra, mit akarnak enni a gazdák nélkül".

A sztrájk élelmiszerhiánytól való félelmet keltett a szupermarketekben, mivel a halászok szolidaritásból több kikötőt is blokkoltak.

"A szupermarketek mindent megtesznek azért, hogy a boltok feltöltöttek legyenek, de ha a blokádok folytatódnak, az ahhoz vezethet, hogy az emberek nem tudják elvégezni a napi bevásárlást" - áll a Központi Élelmiszer Kereskedelmi Iroda közleményében.

Emellett a közlekedési hatóságok késésekre és esetlegesen lassan közlekedő traktorokra figyelmeztettek az ország autópályáin, míg a Schiphol repülőtér arra szólította fel az utazókat, hogy a tömegközlekedéssel jussanak el termináljaihoz, mivel attól tartottak, hogy a blokádok a repülőtereket is célba veszik. - írja a Fresh Fruit Portal.

A közelgő reformok várhatóan magukban foglalják az állatállomány csökkentését, valamint olyan gazdaságok felvásárlását, amelyek állatai nagy mennyiségű ammóniát termelnek.

Közben a jelentések szerint beépített rendőröket szorítottak ki egy tüntetésről a hétvégén.

Earlier in the weekendfarmers poured mature on government offices in protest.

Röviden: nem érdemes ba**akodni a farmerekkel!


Forrás: Zerohedge

➽ Kapcsolódó Cikkek: ➽

Valójában ez áll a lakástulajdon elleni háború mögött? A háttérhatalmi Great Reset Terv legdurvább fázisa kerülhet sorra

Három történelmi folyamat végjátékának egybeesésével sorsfordulóhoz érkezett az emberi civilizáció - Ernst Wolff előadása a bécsi jövőkonferencián

"Tervszerű pusztítás" - Ernst-Wolff újságíró szakértő előadása a jelenleg is zajló folyamatokról

Vírus-diktátorok és zsarnokok iskolája: A háttérhatalom Great Reset tervének végrehajtását ezen "Fiatal Globális" politikusokra bízták - Klaus Schwab inkubátorából

A háttérhatalom Great Reset Terve - Interjú Dr Hossó Andrea közgazdásszal az Új Világrendről

MONOPOLY - Kié lett a világ 2021-re? - Sokkoló dokumentumfilm magyar felirattal

Bomba erejű leleplezés a világjárványt és diktatúrát ránk szabadító erőkről - David Martin előadása és cikk magyarul

Klaus Schwab már 2016-ban egy mikrochip formájában beültethető, 10 éven belül kötelező globális egészségügyi igazolványt szorgalmazott

👉 Davos dekódolva - A globális végjáték tényfeltáró dokumentumfilm és cikk! A világjárvány még csak a kezdet!

👉 A híres "ÚJ NORMA" teljes dokumentumfilm magyarul - Nem hinnéd el, milyen folyamatok zajlanak a fejünk felett!

➽❗ A JÖVŐ MÁTRIXA és a betervezett járványok - Rockefeller tanulmány és a SPARS-járvány 2025 - 2028

Holland képviselő felszólalt a 2010-es Rockefeller-tervről, ami a mostani folyamatokat vázolta és a VilagHelyzete 2012-ben közzétette

A Jelentés, amit mindenkinek el kellene olvasni - Report From Iron Mountain

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT