Mire megy ki a "Fenntartható fejlődés" propaganda valójában? Az AGENDA 21 jövőképe - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Mire megy ki a "Fenntartható fejlődés" propaganda valójában? Az AGENDA 21 jövőképe

Share This


Már 7 évvel ezelőtt írtam róla, de szervesen kapcsolódik a mai nap fő híréhez és témájához.Gondolkoztatok már azon, miért folyik a csapból is a Fenntartható fejlődés mantrája, hogyan vált felsőoktatási tantárggyá? Ennyire aggódnának a Föld sorsáért Rióban? Ha az AGENDA 21 áll mögötte, akkor rögtön tudhatod, hogy itt valami nagyon nagy turpisság rejlik a sorok között. Ki is is derül ebből a 9 perces videóból...  

 

Ahogy egyre több tudós elismeri és meri hangoztatni, hogy az ember által okozott globális felmelegedés elmélete, a túlnépesedéssel riogatás is egy előre kigondolt globalista hazugság volt céljaik elérésére, így várhatóan erről a tervről is ki fog derülni még sok "részlet".
Miért állítják be folyamatosan ezek az erők az emberiséget úgy, mint a civilizációra legveszélyesebb tényezőt? 

Hiszen rengeteg kutatás igazolta, hogy még ennél is több ember igényének kielégítésére jutna lehetőség, viszont KAPZSISÁGÁNAK KIELÉGÍTÉSÉRE MÁR NEM!Az Új Világrend megteremtéséhez
a hégeli dialektika szerint 2 erőt : "a környezetet" és "a gazdaságot" fogják bevetni egy harmadik erő ellen.

Egyik a tézis, másik az anti-tézis és a kettő konfliktusa fogja létrehozni a szintézist. Ha mindkettőt a kezükben tartják, csak olyan eredmény jöhet ki, ami az eredeti céljaikkal megegyezik.
(UN AGENDA 21 - 1992) (Edmond de Rothschild 31:30-tól)

A fenntartható fejlődés szlogenje gyakorlatilag a szabadság megszüntetésének, az emberek kijelölt életterekbe zárásának és magának a rendőrállamnak a programja.Egyre inkább megmutatja valódi arcát az AGENDA 21. Semmi másra nem szolgál ez a propaganda, mint egyrészt a magántulajdon felszámolására, másrészt az emberi tevékenységek korlátozására és ezáltal cselekvések hatalmi beszabályozására
Gondolom sokan ismerik már közületek az USA-ban tervezett Biodiverzitás nevű programot, melynek keretében az emberek kijelölt lakózónákba lesznek terelve, lesznek úgynevezett buffer-zónák, illetve a lakosságtól teljesen elzárt (piros) területek.... Illetve külön kijelölt katonai zónák. (a témában nagyon jó cikket olvashattok itt)
George Washingtonnak volt igaza, amikor azt mondta:
"A magántulajdon és a szabadság elválaszthatatlanok egymástól."Az alábbi videó 9 és fél percben bemutatja az ENSZ Agenda 21 programjának valódi szándékait és célkitűzéseit.
Az összeállítás nem nyújt teljes képet erről a globális és rendkívül megtévesztő erőfeszítésről, célja csupán ráébreszteni azokat, akik eddig csak felületes vagy semmilyen információval nem rendelkeztek a témában, hogy a fenntartható fejlődés nem egészen az, aminek látszik, illetve, aminek a globalista elit láttatni akarja.
A videóban látható egyes felszólalók közül többen egykor maguk is részt vettek a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos ENSZ tárgyalásokban, tehát információk első kézből származnak.

(Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Forrás: VilagHelyzete.com◢ BLOG: VilagHelyzete.com 

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT