Az amerikai Fox News a magyar családpolitikát hozza a világ számára példaként! "Ez az ötlet az USA-ban ez miért nem jutott eszébe senkinek?" - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az amerikai Fox News a magyar családpolitikát hozza a világ számára példaként! "Ez az ötlet az USA-ban ez miért nem jutott eszébe senkinek?"

Share This


Az amerikai Fox News egyik legfrissebb adásában foglalkozik Magyarországgal és dicséri, sőt példaként hozza fel a legújabb magyar családtámogatási rendszert.

A Tucker Carlson műsorban 15:40-től meghallgathatjátok.


Carlson beszél arról, hogy 

Míg az Európai Unió és még Washington egyes körei is megmondanák, hogyan KELLENE Magyarországnak cselekednie a népességfogyás miatt, addig az ország vezetése "egy másik elképzeléssel" állt elő.
Ezért éles ellentét van a magyar kormány nemzeti iránya és globalo-liberális (Soros és a Clinton Foundation által javasolt) "megoldás" között, mely az európai népességfogyást harmadik világbeli oszágokból történő bevándoroltatással oldaná meg. Egyfajta népességcserével. - ez lenne a Soros-féle megoldás.Magyarország viszont ezt kizárólag belső forrásokat és energiákat mozgósítva oldaláná meg. Viktor Orbán miniszterelnök a magyar családokban és azok gyarapodásában látja a jövőt." - fogalmaz a Fox NewsMíg az USA-ban is probléma ez, hiszen 1,7 a gyermekszületések aránya, addig Magyarországon ez csak 1,5 és sajnos az ország az elmúlt 30 évben 500 ezer embert veszített el... "A világ teljesen elfelejti a tényt Magyarországon mostantól a friss házasoknak 35,000$-t adnak, amennyiben 3 gyermeket vállalnak, sőt a negyedik gyerek után az élete hátralévő részében adómentességet biztosítanak. De nemcsak a szülők, még a nagyszülők is dotálva vannak, ha ők nevelnék ideiglenesen a gyereket, mert a szülők dolgoznak.

Ennek a politikának minden egyes lépése jó ötlet!" - mondja Tucker Carlson, hozzátéve, hogy 


hosszú távon azt támogatni, hogy az emberek házasságot kössenek, együtt maradjanak, miközben gyermeket is vállalnak, ez az országnak és az adófizetőknek is hosszútávon megtérül. Nem pedig az, hogy az adófizetők pénzéből harmadik világbeli bevándorlókat finanszírozzanak."
De hogy ez eddig miért nem jutott itt az Egyesült Államokban senkinek az eszébe? - zárja gondolatait.


Forrás: Fox News - Tucker Carlson Tonight

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT