Pont a brit külügyminisztérium követel média-, és sajtószabadságot a világ nemzeteitől? Hogy is van ez a kettős mérce? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Pont a brit külügyminisztérium követel média-, és sajtószabadságot a világ nemzeteitől? Hogy is van ez a kettős mérce?

Share This


Pont a brit külügyminisztérium követel média-, és sajtószabadságot a világ nemzeteitől? Hogy is van ez a kettős mérce?


Komoly "tűz" alá került a brit külügyminisztérium frissen közzétett videófelhívása, mely a médiaszabadság növelésére szólítja fel a világ nemzeteit, ami miatt képmutatással és undorító kettős mércével vádolták meg sokan őket, vagyis pont azokat, akik Julian Assange-t, azaz éppen azt a személyt börtönzik be, aki a sajtószabadságért és az igazság nyilvánosságra hozataláért a legtöbbet tette.
Sokan azt is felvetik, hogy Anglia csak akkor érdekelt a sajtószabadságban, amikor olyan rezsimekről számol be, melyek bukása a saját érdekében áll, míg a britekkel szövetséges korrupt és ártatlan civileket legyilkoló kormányokról sohasem.

Az átlátszó képmutatás nem kerülte el sok millió ember figyelmét a világban, akik a média elhallgatása ellenére nyilvánosságra hozták az Assange ellen folyó eljárás mocskos részleteit és az ellene folyó összeesküvést.

Julian Assange jelenleg az Egyesült Államoknak való kiadatás bírósági tárgyalását várja, melyre vélhetően 2020 februárjában fog sor kerülni. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)Kapcsolódó rengeteg VilagHelyzete tudásanyag és korábbi Alternatív Hírek cikkek:A Pentagon és nem pedig a Fehér Ház akarja 'kicsinálni' a Wikileaks alapítóját - erősítette meg Assange ügyvédje"A sajtószabadság sötét pillanata Assange elfogása" - Snowden - Mindig az IGAZSÁG kimondása a háttérhatalom célpontjaWikileaks-Clinton-Assange - A Deep State korrupciójának és hatalmának leleplezője ül börtönben és nem a bűnösök!"Egyetlen hacker" és az igazság közzététele megváltoztatott egy egész elnökválasztástEmlékeztek erre az akkori cikkre? 

Legfontosabb Assange-interjú videója, ami mai napig nem ok nélkül van kint a VilagHelyzete Blogon: Julian Assange

►  Bomba exclusive J.Assange Interjú: "Clintont és az Iszlám Államot ugyanazon pénzből támogatjákHős vagy áruló Bradley Manning az igazság kiderülése miatt? "Akiket a Wikileaks leleplezett, azokat az embereket és az ő bűncselekményeiket kellene vizsgálni, nem pedig Assange-ot üldözni!"Julian Assange az év első napjának reggelén közzétett egy kódot és egy videóklipet üzenetében: "Több aktám van, mint a KGB-nek" - Hamarosan újabb leleplező aktákat kapunk?A CIA kémkedéseiről és beavatkozásairól szóló legnagyobb leleplezést tette most közzé a Wikileaks!Hillary Clinton:"Az al-Kaida a mi oldalunkon áll Szíriában"(is)-derül ki a Wikileaks által feltárt belső levélbőlClinton üdvöskéje Huma Abedin kapcsolatban áll a 9/11-et szervező szaúdi terroristákkal. Kampányát is finanszírozták!Újabb baj: Ecuador elvágta Julien Assange, a nagykövetségükön 'raboskodó' Wikileaks vezetőjének internet hozzáférésétElkezdődött a Wikileaks-bomba! Megtörtént a "földönkívüli lelepleződés! A Wikileaks olyan titkos dokumentumokat tett közzé, amitől hanyatt fogsz esni"Clinton az ISIS egyik alapítója"-mondatnál Trump élő beszédét megszakította azonnal az ABC#Vault7: A WikiLeaks bizonyítja, hogy a CIA "Marble tool" alkalmazása a CIA akcióit orosz, kínai, arab hackelésnek álcázzaAz elmúlt nap legfontosabb leleplezése Hillary Clinton magán email szerveréből származik.
EDWARD SNOWDEN:

Snowden elegendő információt birtokol, hogy a legnagyobb kárt okozza USA történelmébenÚjabb Snowden leleplezés: A new-yorki atombiztos ablaktalan AT&T Felhőkarcoló az NSA Totális Megfigyelési Programjának (TITANPOINTE) központjaInterjú magyarul Edward Snowden-nel! - Furcsa módon először MagyarországonPRISM- A teljes közösségi médiát kémkedésre használja a titkosszolgálat - szivárgott ki egy 2036-ig titkosított jelentésből!Téved, aki azt gondolja, hogy őt nem érinti a Nemzetbiztonsági Kémkedési Botrány!


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT