Pedofilok Drag Queen transzvesztitáknak öltözve támadják már a legkisebb gyermeket is! Pszichiátria helyett már az amerikai iskolákban vannak! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Pedofilok Drag Queen transzvesztitáknak öltözve támadják már a legkisebb gyermeket is! Pszichiátria helyett már az amerikai iskolákban vannak!

Share This


A társadalom alapjainak megsemmisítését vették célba és pusztítják évek óta! Már nemcsak a nemzet és a család értékeinek eltörlése a cél, de a gyerekek egészséges fejlődése is áldozatul eshet ennek az ördögi ultraliberális politikának!

A pedofilok és pszichiátriai identitászavaros betegek most Drag Queen-nek öltözve támadják a legsebezhetőbb és befolyásolható korosztályt: a legkisebb gyermekeket is. Pszichiátria helyett már az amerikai iskolákban vannak!


De vajon milyen felnőtt lesz abból, akit gyerekkorában beteg emberek rontanak meg és próbálnak rávenni arra, hogy az abnormálisat tekintse követendő példának és természetesnek? Ők lesznek a jövő generációi.... 

"Drag Queen Story Hour" - az egész Egyesült Államokon keresztülszáguldott a műsor, amelyben azt akarják letolni az emberek torkán, hogy "TOLERANCIÁT" terjesztenek, miközben éppen ellenkezőleg:
pedofil ragadozók járják körbe a gyermek áldozataikat!

És végül, de nem utolsó sorban egy magyar videó, mely összefoglalja ezt az egész "tünetegyüttest":
Forrás: Infowars.com / (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

Transznemű gyerekkel indította az évet a NatGeo - A gyermekorvosok szervezete szerint iszonyatosan káros és veszélyes ideológia

"Férfiként versenyezni nők ellen abszolút nem fair" - A teniszlegenda Navratilova magára haragította a genderlobbit

Megdöbbentő üzenet Celine Dion gender-semleges "New (world) Order propagandareklámja

Agyhalál Liberáliában: A genderlobbi a svéd professzornak esett, aki azt mondta 'igenis van biológiai különbség férfi és nő között'

Az AfD politikusa rommá alázta egyetlen felszólalással a Gender-elmélet nemi kavalkádjának agyhalott ideológiáját! Íme!

A beteg transz-gender ideológiával már a gyerekeket veszik célba az USA-ban! Ha bárki azt hiszi, ez nem veszélyes, az nem látta ezt a Drag Festival-t Austinban.Íme!

Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelműt: A férfiak férfiak, a nők pedig nők, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami!

Jean-Claude Van Damme kiverte a "gender-biztosítékot", mivel az azonos nemű házasságot a kutyák házasságához hasonlítottaCharlize Theron a 6 éves kisfiával (! igen, jól látjátok!), szóval kisfiával sétál, akit pillangós női ruhákba öltöztet, ezzel is közvetítve azt az agendát, amit a gender-semleges globalo-liberális elit elültetni szeretne a világban.

● Jaime King színésznő az Incredibles 2 bemutatóján a 4,5 éves kisfiával (! igen, jól látjátok!), szóval kisfiával, akit rózsaszín női ruhába öltöztet◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT