Számos gyerek rákos megbetegedése után a szülők az iskola mellett lévő mobilátjátszó-torony sugárzását teszik felelőssé - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Számos gyerek rákos megbetegedése után a szülők az iskola mellett lévő mobilátjátszó-torony sugárzását teszik felelőssé

Share This


Miután számos gyermeket diagnosztizáltak rákos daganatokkal egy mobil-átjátszó torony közvetlen közelében lévő kaliforniai általános iskolában, a szülők a kibocsátott elektromágneses sugárzást teszik felelőssé a gyermekrák kialakulásáért.

A torony leállítását követelik azok a családok, melynek gyerekei a Weston Elementary School-ba járnak Ripon-ban és a 4G (hamarosan 5G) torony miatt káros sugárzásnak vannak kitéve. A tulajdonos cég szerint a torony biztonságos és jóval még a szövetségileg megállapított biztonságos határ alatti értékkel sugároz.Ennek ellenére a társaság mégis lekapcsolta a tornyot és tervezi, hogy áthelyezi új helyszínre.Kellie Prime fia, Kyle csupán 10 éves volt, amikor 2016-ban rákkal diagnosztizálták.

A fiam kimaradt abból, hogy barátaival nőhessen fel. Elvesztette az összes haját." - mondja a szülő érzelmeivel küszlködve."Ezt senkinek nem kívánom, hogy lássa azt, hogy gyermeke azon megy keresztül, amin a mi gyermekeink mentek át."5 hónappal később Kyle barátja és osztálytársa, Mason Ferrulli szintén agyrákkal betegedett meg.

14 órás műtéttel távolították el a tumort és 5 hét rehabilitáció követte. Meg kellett tanulnia újra járni, beszélni, enni, minden újra." - mondja Mason anyukája, Monica Ferrulli.Ebben az évben sajnos újabb két gyermeket diagnosztizáltak rákkal az iskolában.- Mi az a pont, amikor azt mondja, vegyük már szemügyre végre az iskolát?" - kérdezi a CBS riportere Carter Evans.- Az a pillanat, amikor Mason-nál is diagnosztizálták és ráébredtem, hogy itt valami nagyon nem stimmel...." - válaszolta Kellie Prime.Az anyukák úgy vélik, hogy az elmúlt esetek rákos megbetegedéseit a radiofrekvenciás (elektromágneses) sugárzás okozza, amit az általános iskola mellett lévő átjátszóállomás bocsájt ki.
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:➽ Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél! 


A Csendes Háború Néma Fegyverei

Digitális TV elme-kontroll és manipuláció HD-minőségben ! A titkos SSS technológia

Tudatmódosítás és a 3G - avagy "kapjuk a nyakunkba rendesen"...

Drábik János előadása: A Csendes Háború Néma Fegyverei

A csendes háború néma fegyverei (1979) - Jelentés a Vas-Hegyről - Report from Iron Mountain (1967)Forrás: CBS News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT