Izraeli mesterlövészek lövik Gaza-ban a fegyvertelen civileket - Felháborító videók leplezték le a pénteki gyilkosságokat! Íme! Hol az ENSZ? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Izraeli mesterlövészek lövik Gaza-ban a fegyvertelen civileket - Felháborító videók leplezték le a pénteki gyilkosságokat! Íme! Hol az ENSZ?

Share This
A főáramú egyoldalú tájékoztatásból kihagyott tudósítások és videófelvételek lepték el pénteken az internetet, melyek a Gaza határán zajló palesztin megmozdulásokkal szemben elkövetett brutális, embertelen és háborús bűncselekménynek tekinthető izraeli gyilkosságokat mutatják be.

Fegyvertelen, maximum köveket dobáló palesztinok az egyik, míg tankok, gépfegyverek és mesterlövészek a másik oldalon.

Lelkiismeret nélkül távolról, izraeli mesterlövészek így gyilkolják a civileket. Nem is csoda, hogy legalább 16-en meghaltak és több, mint 600-an megsebesültek Palesztinában a Gaza-övezetben az izraeli erőkkel való összecsapásban."Több ezren vonultak a határra a 6 hetes "Nagy Visszatérés" tiltakozásra péntek délután, ezzel is megemlékezve a Land Day-re, amikor 6 fegyvertelen civilt lőttek agyon az izraeli IDF erői 1976-ban.

A helyzet azóta csak rosszabbodott...
Az izraeliek újra éles golyókkal, gumilövedékekkel, könnygázzal és mesterlövészekkel készültek a "palesztinok fogadására".....
Imádkozó palesztinokra is lőnek az izraeli IDF mesterlövészei:Ez a kép nagyon jelképes: Palesztin lakosok tömege Gáza határán. Távolban a palesztinok földje, ahonnal elüldözték őket. Köztük maroknyi izraeli felfegyverzett hadsereg, mely gondoskodik róla, hogy soha többé ne térhessenek oda vissza.
A legtöbb palesztin soha nem tudott még ennyire közel kerülni egykori településeikhez, amit elfoglaltak, majd leromboltak az izraeli megszálló telepesek. 
Forrás: The Intercept.com(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT